Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Laval - Caen 2
ovo je dojava koju sam ja dobio,prije 5 min.sad cemo vidjet dal ce doci,ne garantujem vam nista.Mada ne vjerujem u ovo,al eto da se isproba.
ovo je dojava koju sam ja dobio,prije 5 min.sad cemo vidjet dal ce doci,ne garantujem vam nista.Mada ne vjerujem u ovo,al eto da se isproba.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Baja, furas Boozera manje opet, prepisao sam neki dan, i prodje, hehe, pratim teeeeeeee

Support Velez, It's logical! ★
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Heheh.. ma iznervir'o me je pravo, 2,3 dana prije toga me je povalio na 2 listica, pa sutradan opet, i treci put ga odigram i prodjem.. I evo danas opet, pa red je da opet prodje..Mont0 je napisao/la:Baja, furas Boozera manje opet, prepisao sam neki dan, i prodje, hehe, pratim teeeeeeee![]()

P.S. Gdje je onaj sto nam je obec'o cevape u Zmaju, nigdje ga nema, ne zove..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sa reci za Johnsona, tri zadnje tekme je under 22.5, ali ja to igram do iznemoglosti, over over over, dabogda nekad bio over 
Edit: Jos ovaj Darcis preda, pa joj, joj

Edit: Jos ovaj Darcis preda, pa joj, joj

Zadnja izmjena: Mont0, dana/u 04 maj 2010, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Getafe - Sporting Gijon 1 1.60
Guingamp Strasbourg 1 2.10
Luzenac-Hyeres 1 1.85
Guingamp Strasbourg 1 2.10
Luzenac-Hyeres 1 1.85
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, ne poslušah Willija i padoh na Safini. Bravo majstore, dobro si to osjetio.
Za večeras sam bezz nešto ispunio i uplatio.
Orlando - Atlanta(+8.5) - 1
Bryant 27.5 - over
Carter 16.5 - over
Getafe - Sporting 1
Detroit - San Jose 1x
Valencia - Xerez 3+
Za večeras sam bezz nešto ispunio i uplatio.
Orlando - Atlanta(+8.5) - 1
Bryant 27.5 - over
Carter 16.5 - over
Getafe - Sporting 1
Detroit - San Jose 1x
Valencia - Xerez 3+
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
zna li ko sta je bilo u Minhenu danas s ovim tenisom??jel odgodjeno za sutra,il??
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovo sto se nije odigralo igrace se kada prestane kisa.jasko_juve je napisao/la:zna li ko sta je bilo u Minhenu danas s ovim tenisom??jel odgodjeno za sutra,il??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta nije danas odigrano, igra se sutra 

Nju sam zadnju dodao, tako mi i treba. Nisam htio igrati na Azarenku jer mi par nije bio siguran i dobro sam ga preskočio.Willy je napisao/la:Di Mauro - M. Đoković 1 1.30![]()
TOP/LA Lakers - Utah 1 1.50
Giraldo - Darcis 1 1.30 predano, kvota 1
Garcia Lopez - Malisse 1 1.35![]()
Kohlschreiber - Brands 1 1.20 igraju sutra
Peer - Hercog 1 1.30![]()
Janković - Mattek 1 1.20![]()
Petrova - Srebotnik 1 1.25![]()
V.Williams - Schnyder 1 1.25![]()
Pennetta - Safarova 1 1.25![]()
kvota: 12.51
Jos jedan preokret u tenisu.S.Peer gubila 1:5 u drugom setu da bi taj set dobila sa 7:5 i otisla u treci set gde je pobedila.A ja bio bacio tiket.Kasnije ga vratim i Cornet izgubi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
Evo isto "preokret" upravo sad Zebalos Polanski, frajo im'o 2 mec lopte a sad ovaj drugi vodi u tajbrejku. - samo treba bit glup pa ostavljat pare vise....Devil je napisao/la:Jos jedan preokret u tenisu.S.Peer gubila 1:5 u drugom setu da bi taj set dobila sa 7:5 i otisla u treci set gde je pobedila.A ja bio bacio tiket.Kasnije ga vratim i Cornet izgubi.
Ocito a niko nista ne poduzima.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Da, pratio sam taj meč na livescore kretanje rezultata poen po poen. Žena vodila sa 6:2, 5:1 i na kraju izgubila meč.
Ujutro će hari postaviti link gdje će pisati o još jednoj namještaljki u tenisu. 
p.s. Komentarisao sam Devilov post, jaruga je upao neplanirano.

Zadnja izmjena: Willy, dana/u 04 maj 2010, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ostao mi Orlando,Lakersi i onaj Kohlschreiber za 90 KM..treba li gdje kontru udarit??sta mislite??
Dabogda crk'o ko mi dade ovo sranje,ode mi 2 km beze na ovoharry_90 je napisao/la:Laval - Caen 2

Pa ne možeš udarati kontru na košarku kad se kasnije igra tenis. Mislim da će doći sve troje.jasko_juve je napisao/la:ostao mi Orlando,Lakersi i onaj Kohlschreiber za 90 KM..treba li gdje kontru udarit??sta mislite??
Koji je mec upitanju ?Willy je napisao/la:Da, pratio sam taj meč na livescore kretanje rezultata poen po poen. Žena vodila sa 6:2, 5:1 i na kraju izgubila meč.Ujutro će hari postaviti link gdje će pisati o još jednoj namještaljki u tenisu.
Peer - Hercog.harry_90 je napisao/la:Koji je mec upitanju ?Willy je napisao/la:Da, pratio sam taj meč na livescore kretanje rezultata poen po poen. Žena vodila sa 6:2, 5:1 i na kraju izgubila meč.Ujutro će hari postaviti link gdje će pisati o još jednoj namještaljki u tenisu.
-
- Kontakt:
pa uredno to vec kontam na Lakerse igrat 2,pokrit se,ipak ovaj tenis se igra u Njemackoj a obojica nijemci.. al bi trebalo proci jer je Kohlschreiber puno jaci a i Orlando je prejak za Atlantu.. Lakersi su mi donijeli 140 KM u nedjelju,jos sam gledao citavu utakmicu i bilo veoma gusto na kraju pa mi to najvise skakljivo ovdje..Willy je napisao/la:Pa ne možeš udarati kontru na košarku kad se kasnije igra tenis. Mislim da će doći sve troje.jasko_juve je napisao/la:ostao mi Orlando,Lakersi i onaj Kohlschreiber za 90 KM..treba li gdje kontru udarit??sta mislite??
Taj sam mec pogodio igro na Peer,ma ne vjerujem da je namjestaljka.Willy je napisao/la:Peer - Hercog.harry_90 je napisao/la:Koji je mec upitanju ?Willy je napisao/la:Da, pratio sam taj meč na livescore kretanje rezultata poen po poen. Žena vodila sa 6:2, 5:1 i na kraju izgubila meč.Ujutro će hari postaviti link gdje će pisati o još jednoj namještaljki u tenisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.