FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 10 avg 2015, 17:34

Jes vam dosadno :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 10 avg 2015, 17:34

Zip je napisao/la:Slabo je 5k protiv Sirokog
Mene bilo stid sta ljudi pricaju, psuju, na istoku. Ibretim se dan danas majke mi :D
U po tekme sam pozelio biti na zapadu, i to gore skroz u cosak da ne slusam papke :)
Da Real izdominiramo ti bi našao nešto po čemu bi pljuvao. :thumbdown:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2015, 17:36

BeSha1992 je napisao/la:ccccc kako vas nije stid bjezat' s istoka :P pritisak s istoka protivnica noge sveze :D
Još pogotovo kad ljudi s "ovratnikom" šetaju oko ograde :P

High

Post Postao/la High » 10 avg 2015, 17:38

Popravni je uskoro, i uvažit će se ako nas bude duplo više nego na prethodnoj. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BeSha1992
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BeSha1992 » 10 avg 2015, 17:41

hilmo je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:ccccc kako vas nije stid bjezat' s istoka :P pritisak s istoka protivnica noge sveze :D
Još pogotovo kad ljudi s "ovratnikom" šetaju oko ograde :P
hahahahha i ti sad bacas provokacije na moj racun, nema smisla Bgm :P
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 avg 2015, 17:45

Picke ba :mrgreen:

@PitarBordo Mene između ostalog ta dječica nerviraju kad loše igramo pa počnu da vriskaju po zapadu, samo mi stvara dodatni pritisak. Plus što je zapad ko tribina jednostavno mrtva, a mene ponese kad zagrmi sa istoka i sjevera pa se izofiram kad sam počnem skakati :lol: Također, istok je puno bliža tribina terenu i imam puno bolji osjećaj utakmice jednostavno.

A Besha i hilmo se izgleda skupljaju onaj sektor prema sjeveru tamo, čim ja ne viđoh na sredini nikoga s okovratnikom :mrgreen: vala da sam te vidio pozdravio bih se maksuz :thumbup:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2015, 17:47

Nisi dobro sredinu pratio. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2015, 17:48

Denvald je napisao/la:
Zip je napisao/la:Slabo je 5k protiv Sirokog
Mene bilo stid sta ljudi pricaju, psuju, na istoku. Ibretim se dan danas majke mi :D
U po tekme sam pozelio biti na zapadu, i to gore skroz u cosak da ne slusam papke :)
Da Real izdominiramo ti bi našao nešto po čemu bi pljuvao. :thumbdown:
Trebao si biti na istoku i cuti ko pljuje i psuje.. Sve bi ti bilo jasno o cem pricam
Tebi ako je ono normalno, onda mi se nemas sta obracati i govoriti da ja nekog i nesto "pljujem"

BeSha1992
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BeSha1992 » 10 avg 2015, 17:48

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Picke ba :mrgreen:

@PitarBordo Mene između ostalog ta dječica nerviraju kad loše igramo pa počnu da vriskaju po zapadu, samo mi stvara dodatni pritisak. Plus što je zapad ko tribina jednostavno mrtva, a mene ponese kad zagrmi sa istoka i sjevera pa se izofiram kad sam počnem skakati :lol: Također, istok je puno bliža tribina terenu i imam puno bolji osjećaj utakmice jednostavno.

A Besha i hilmo se izgleda skupljaju onaj sektor prema sjeveru tamo, čim ja ne viđoh na sredini nikoga s okovratnikom :mrgreen: vala da sam te vidio pozdravio bih se maksuz :thumbup:
ahhahahahaha :P kako ih nije stid :P

maa jok, ja sam ondje ispod TA 3-4 red, blizu stepenica... Ma @hilmo provocira, izivcir'o me onaj sudija skocio sam dole do ograde, bio sam prinudjen da mu sapnem na uho koju pametnu :P aBD da se sastanemo jednu utakmicu ova raja sa foruma da odgledamo :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 avg 2015, 17:50

@hilmo Može biti, ko bi stigao sve upratiti u onom srkletu. :)
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 avg 2015, 17:59

Haj da kazem, ono sto se kaze igralismo OKOMITO prema naprijed.

Ustase sto se zale, to je cisto da pokriju svoju bruku. Nisam upratio to da je Benko nekog udario bez lopte. Ako ima ko isjecak da postavi bio bi zahvalan.

Baric je odigro dobro, ako ce igrat svaku ko juce ja ga nebi diro iz prvi 11.

Puzigaca zaboravio i ono sto je prosle godine znao sut iz daljine i centar sut.

Milosevi stojcev fino nas po kaki juce. Koja majstorija i izdrkotinja od covjeka.

Benko je fulo dosta i kod loba se osjetilo da se sali. Borba njegova, i zalaganje ce uvjek bit podrzani od HZ

DELAC fala bogu da je doso i da je odron tupi otiso sa gola i nadam se iz kluba.

Sad uprava treba dovest dobrog mladog golmana (bobic-iz veleza) da uci od delaca.

Delac je donio 3 boda juce. Nadam se da se nasi nece dic u nebesa pa ga posisamo nedo bog od svinjskog.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 avg 2015, 18:50

Miloš Stojčev od sutra će postati novi igrač grčkog Atromitosa.

Hvala za sve one majstorske golove i poteze koji su bili presudni u nekoliko vaznih utamica u europi i ligi, sretno u nastavku karijere !
Ti si opet šampion !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 avg 2015, 19:05

Sta kukate ba na posjetu..bilo je vruce drama(na zapadu ljepota) :D :D ,TV prijenos,poraz Travnik,godisnji odmori..i na kraju krajeva kome to u PLBIH posjeta 5 milja slaba..ko to moze nama reci..to sto smo mi navikli na vece cifre to je drugo ali ja se sjecam posjeta od po 800 ljudi na Kosevu.. ;) ;)
Protiv Zrinje 10 milja minimum..ako ne bude e onda se pljuje.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 avg 2015, 19:07

mma_hz je napisao/la:Sta kukate ba na posjetu..bilo je vruce drama(na zapadu ljepota) :D :D ,TV prijenos,poraz Travnik..i na kraju krajeva kome to u PLBIH posjeta 5 milja slaba..ko to moze nama reci..to sto smo mi navikli na vece cifre to je drugo ali ja se sjecam posjeta od po 800 ljudi na Kosevu.. ;) ;)
5 milja na svakom stadionu u bosni bi super izgledalo,zato sanjam neki manji stadion bezz trake :pray:
Samo Sarajevo

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 10 avg 2015, 19:08

Ne znam šta se čudite, posjeta je rezultat utakmice protiv Travnika.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 avg 2015, 19:10

5000 po onom plusu je odlicno u septembru redovna posjeta od 10 do 15 hiljada da imamo sadion od 20000 engleski to bi izgledalo fantasicno.Joj ove pauze me ubise gledo bi svaki dan Sarajevo. U petak sreca mogu na tekmu i ocekujem 10000 zbog termina.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2015, 19:11

Protiv Zrinjskog sve ispod 8 milja je razocaravajuce..
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 avg 2015, 19:12

Zaboga pa nitko nije priopcio (napisao) da onaj kazneni udarac pred kraj prvog dijela (koji je sudac vdio jer se nalazio u neposrednoj blizini) a isti nije dosudio, za sobom nosi i kaznu ikljucenja "nesmotrenog" igraca iz listice. Da ne govorimo o ponistenju regularnog zgoditka u drugom dijelu. Pa tko je ostecen u ovoj utakmici? nadam se da je pucanstvo nazocilo pregledu utakmice i nije ostalo uskraceno istine - klasicne otimacine koja nije uspjela samo zato sto smo im zabili.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 avg 2015, 19:14

joker90 je napisao/la:Protiv Zrinjskog sve ispod 8 milja je razocaravajuce..
Upravo tako.
Protiv Listice bi bilo sigurno milja vise da je bio nocni termin,a sigurno milju-dvije jos da smo uzeli Travnik
Sada protiv Svinjskog nema nikakvog izgovora,8 tisuca minimnum :)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 avg 2015, 19:15

kanarinac je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sta kukate ba na posjetu..bilo je vruce drama(na zapadu ljepota) :D :D ,TV prijenos,poraz Travnik..i na kraju krajeva kome to u PLBIH posjeta 5 milja slaba..ko to moze nama reci..to sto smo mi navikli na vece cifre to je drugo ali ja se sjecam posjeta od po 800 ljudi na Kosevu.. ;) ;)
5 milja na svakom stadionu u bosni bi super izgledalo,zato sanjam neki manji stadion bezz trake :pray:
Jaro mene ubija furka enoviranje koseva . Mi niassmo klub kojem zreba stadioncina onolika i nikako mi atmosfera na kosevu se ne moze napravit kad si ti 3000 metara od njih i sve ode u zrak. Horde u Golubarniku zvuce bolje zbog eha. 25000 jedno sadion bi bio savrsen za sarajevo al sa obzirom da bi igrala repka ne bi imao nis protiv da naprave jos 10000 ciso zato sto mnogo rajee propusta replu . Bio sam neki dan na Bilinom , oni malo po malo napravise fin stadion , Samo da pokriju Sjever Jug dignu Istok jos malo i Engleska stadioncina .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”