FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jes vam dosadno 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da Real izdominiramo ti bi našao nešto po čemu bi pljuvao.Zip je napisao/la:Slabo je 5k protiv Sirokog
Mene bilo stid sta ljudi pricaju, psuju, na istoku. Ibretim se dan danas majke mi![]()
U po tekme sam pozelio biti na zapadu, i to gore skroz u cosak da ne slusam papke

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Još pogotovo kad ljudi s "ovratnikom" šetaju oko ogradeBeSha1992 je napisao/la:ccccc kako vas nije stid bjezat' s istokapritisak s istoka protivnica noge sveze

Popravni je uskoro, i uvažit će se ako nas bude duplo više nego na prethodnoj. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hahahahha i ti sad bacas provokacije na moj racun, nema smisla Bgmhilmo je napisao/la:Još pogotovo kad ljudi s "ovratnikom" šetaju oko ogradeBeSha1992 je napisao/la:ccccc kako vas nije stid bjezat' s istokapritisak s istoka protivnica noge sveze

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Picke baBeSha1992 je napisao/la:ccccc kako vas nije stid bjezat' s istokapritisak s istoka protivnica noge sveze

@PitarBordo Mene između ostalog ta dječica nerviraju kad loše igramo pa počnu da vriskaju po zapadu, samo mi stvara dodatni pritisak. Plus što je zapad ko tribina jednostavno mrtva, a mene ponese kad zagrmi sa istoka i sjevera pa se izofiram kad sam počnem skakati

A Besha i hilmo se izgleda skupljaju onaj sektor prema sjeveru tamo, čim ja ne viđoh na sredini nikoga s okovratnikom

1946
Nisi dobro sredinu pratio. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trebao si biti na istoku i cuti ko pljuje i psuje.. Sve bi ti bilo jasno o cem pricamDenvald je napisao/la:Da Real izdominiramo ti bi našao nešto po čemu bi pljuvao.Zip je napisao/la:Slabo je 5k protiv Sirokog
Mene bilo stid sta ljudi pricaju, psuju, na istoku. Ibretim se dan danas majke mi![]()
U po tekme sam pozelio biti na zapadu, i to gore skroz u cosak da ne slusam papke
Tebi ako je ono normalno, onda mi se nemas sta obracati i govoriti da ja nekog i nesto "pljujem"
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ahhahahahahaBitiSrcemVezan je napisao/la:Picke baBeSha1992 je napisao/la:ccccc kako vas nije stid bjezat' s istokapritisak s istoka protivnica noge sveze
![]()
@PitarBordo Mene između ostalog ta dječica nerviraju kad loše igramo pa počnu da vriskaju po zapadu, samo mi stvara dodatni pritisak. Plus što je zapad ko tribina jednostavno mrtva, a mene ponese kad zagrmi sa istoka i sjevera pa se izofiram kad sam počnem skakatiTakođer, istok je puno bliža tribina terenu i imam puno bolji osjećaj utakmice jednostavno.
A Besha i hilmo se izgleda skupljaju onaj sektor prema sjeveru tamo, čim ja ne viđoh na sredini nikoga s okovratnikomvala da sam te vidio pozdravio bih se maksuz

maa jok, ja sam ondje ispod TA 3-4 red, blizu stepenica... Ma @hilmo provocira, izivcir'o me onaj sudija skocio sam dole do ograde, bio sam prinudjen da mu sapnem na uho koju pametnu

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Haj da kazem, ono sto se kaze igralismo OKOMITO prema naprijed.
Ustase sto se zale, to je cisto da pokriju svoju bruku. Nisam upratio to da je Benko nekog udario bez lopte. Ako ima ko isjecak da postavi bio bi zahvalan.
Baric je odigro dobro, ako ce igrat svaku ko juce ja ga nebi diro iz prvi 11.
Puzigaca zaboravio i ono sto je prosle godine znao sut iz daljine i centar sut.
Milosevi stojcev fino nas po kaki juce. Koja majstorija i izdrkotinja od covjeka.
Benko je fulo dosta i kod loba se osjetilo da se sali. Borba njegova, i zalaganje ce uvjek bit podrzani od HZ
DELAC fala bogu da je doso i da je odron tupi otiso sa gola i nadam se iz kluba.
Sad uprava treba dovest dobrog mladog golmana (bobic-iz veleza) da uci od delaca.
Delac je donio 3 boda juce. Nadam se da se nasi nece dic u nebesa pa ga posisamo nedo bog od svinjskog.
Ustase sto se zale, to je cisto da pokriju svoju bruku. Nisam upratio to da je Benko nekog udario bez lopte. Ako ima ko isjecak da postavi bio bi zahvalan.
Baric je odigro dobro, ako ce igrat svaku ko juce ja ga nebi diro iz prvi 11.
Puzigaca zaboravio i ono sto je prosle godine znao sut iz daljine i centar sut.
Milosevi stojcev fino nas po kaki juce. Koja majstorija i izdrkotinja od covjeka.
Benko je fulo dosta i kod loba se osjetilo da se sali. Borba njegova, i zalaganje ce uvjek bit podrzani od HZ
DELAC fala bogu da je doso i da je odron tupi otiso sa gola i nadam se iz kluba.
Sad uprava treba dovest dobrog mladog golmana (bobic-iz veleza) da uci od delaca.
Delac je donio 3 boda juce. Nadam se da se nasi nece dic u nebesa pa ga posisamo nedo bog od svinjskog.
Miloš Stojčev od sutra će postati novi igrač grčkog Atromitosa.
Hvala za sve one majstorske golove i poteze koji su bili presudni u nekoliko vaznih utamica u europi i ligi, sretno u nastavku karijere !
Ti si opet šampion !
Sta kukate ba na posjetu..bilo je vruce drama(na zapadu ljepota)
,TV prijenos,poraz Travnik,godisnji odmori..i na kraju krajeva kome to u PLBIH posjeta 5 milja slaba..ko to moze nama reci..to sto smo mi navikli na vece cifre to je drugo ali ja se sjecam posjeta od po 800 ljudi na Kosevu..

Protiv Zrinje 10 milja minimum..ako ne bude e onda se pljuje..

Protiv Zrinje 10 milja minimum..ako ne bude e onda se pljuje..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
5 milja na svakom stadionu u bosni bi super izgledalo,zato sanjam neki manji stadion bezz trakemma_hz je napisao/la:Sta kukate ba na posjetu..bilo je vruce drama(na zapadu ljepota)![]()
,TV prijenos,poraz Travnik..i na kraju krajeva kome to u PLBIH posjeta 5 milja slaba..ko to moze nama reci..to sto smo mi navikli na vece cifre to je drugo ali ja se sjecam posjeta od po 800 ljudi na Kosevu..
![]()

Samo Sarajevo
Ne znam šta se čudite, posjeta je rezultat utakmice protiv Travnika.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
5000 po onom plusu je odlicno u septembru redovna posjeta od 10 do 15 hiljada da imamo sadion od 20000 engleski to bi izgledalo fantasicno.Joj ove pauze me ubise gledo bi svaki dan Sarajevo. U petak sreca mogu na tekmu i ocekujem 10000 zbog termina.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zaboga pa nitko nije priopcio (napisao) da onaj kazneni udarac pred kraj prvog dijela (koji je sudac vdio jer se nalazio u neposrednoj blizini) a isti nije dosudio, za sobom nosi i kaznu ikljucenja "nesmotrenog" igraca iz listice. Da ne govorimo o ponistenju regularnog zgoditka u drugom dijelu. Pa tko je ostecen u ovoj utakmici? nadam se da je pucanstvo nazocilo pregledu utakmice i nije ostalo uskraceno istine - klasicne otimacine koja nije uspjela samo zato sto smo im zabili.
Upravo tako.joker90 je napisao/la:Protiv Zrinjskog sve ispod 8 milja je razocaravajuce..
Protiv Listice bi bilo sigurno milja vise da je bio nocni termin,a sigurno milju-dvije jos da smo uzeli Travnik
Sada protiv Svinjskog nema nikakvog izgovora,8 tisuca minimnum

Jaro mene ubija furka enoviranje koseva . Mi niassmo klub kojem zreba stadioncina onolika i nikako mi atmosfera na kosevu se ne moze napravit kad si ti 3000 metara od njih i sve ode u zrak. Horde u Golubarniku zvuce bolje zbog eha. 25000 jedno sadion bi bio savrsen za sarajevo al sa obzirom da bi igrala repka ne bi imao nis protiv da naprave jos 10000 ciso zato sto mnogo rajee propusta replu . Bio sam neki dan na Bilinom , oni malo po malo napravise fin stadion , Samo da pokriju Sjever Jug dignu Istok jos malo i Engleska stadioncina .kanarinac je napisao/la:5 milja na svakom stadionu u bosni bi super izgledalo,zato sanjam neki manji stadion bezz trakemma_hz je napisao/la:Sta kukate ba na posjetu..bilo je vruce drama(na zapadu ljepota)![]()
,TV prijenos,poraz Travnik..i na kraju krajeva kome to u PLBIH posjeta 5 milja slaba..ko to moze nama reci..to sto smo mi navikli na vece cifre to je drugo ali ja se sjecam posjeta od po 800 ljudi na Kosevu..
![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, benko21, bvsic, Haksss, MaroonBjelave, miguelramos, Pantelija, pitar, riki46, Sanchez87hz, sarajevo19461987, TETRAPAK, Velaxsa, VolimoSarajevo, zagorski i 100 gostiju.