FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 10 avg 2015, 16:31

hilmo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: @hilmo; Ima li ikakva naznaka da je to više petak, nego subota? OBRADUJ ME!
I ja aminam da bude petak, i to termin posle 7, da se ne pržimo ;)
Još ono uzmemo tri bobe i lagano bez srkleta ispratimo kolo do kraja. S prve pozicije :)
Ma to je petak, u 20.00 h. @Steph, potvrdi. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2015, 16:32

Utakmica sa Zrinjom u petak u 20,00 sati.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 16:32

I ja sam to skontao priča mu je bila u fazonu "pobjedili smo ovu, okrećemo se slijedećem" više nego o transferu, haman jadan se boji da ne izbaksuzira, pa onda da mora svoje riječi da pojede.

@amypitar; ma pitam jer su stavili evo na oficijelnoj da je subota.

slika
Samo Saraj'vo.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 avg 2015, 16:35

Potvrda da je u petak od 20h!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 avg 2015, 16:39

Zip je napisao/la:Niko ne prica o mizernoj posjeti na AFH?
Sta, svima vruce bilo da se pogleda tekma? A ta vecina ovde supljak baca :facepalm:

Mada bi vise volio da nisu dosli oni yebaci sa Istoka.
Zgadise mi cejf kad odem na tekmu
5 000 bilo. Pa jes' malo, ali nakon Tra raja se malo ohladila..plus prijenos na TVu, velika vrucina, a i vrijeme je godisnjih odmora..bice bolje protiv Grinjskog aBda :D bar 7, 8 hiljada ocekujem...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 avg 2015, 16:48

Zip je napisao/la:Niko ne prica o mizernoj posjeti na AFH?
Sta, svima vruce bilo da se pogleda tekma? A ta vecina ovde supljak baca :facepalm:

Mada bi vise volio da nisu dosli oni yebaci sa Istoka.
Zgadise mi cejf kad odem na tekmu
ja licno ne idem na istok vise upravo zbog tih koje pominjes, a najdraza mi tribina.
zapad majka! ko covjek odes, odgledas utakmicu, dosta 'simpaticnih' komentara, bez krkanluka, i milina.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 16:51

To za zapad potpuno tačno. Jučer se ismijah kad neki malac, nema više od 4,5-5 godina nakon nekog nepostojećeg prekršaja se prodera "Cudija mamune!!!"... ;)
Samo Saraj'vo.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 avg 2015, 16:52

FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam zasto vama tako smeta izjava ovih iz lištice. Ljudi su upravu. Mislim nisu upravu za ovo da se protiv njih vodi nekakva kampanja, tu samo ispadaju jadni.
Ali za jucerasnje sudjenje imaju povoda da se zale, isto kao i mi. I mi bi to trebali uradit, onaj sudija treba direkt bit vracen da sudi u 3. Ligu!
Svi govore kao fol, sudjenje se popravilo a zapravo je puno amatera, i tim amaterima se daje da sude derbije prvenstva!? Nigdje veze.

a za ono sto se u izjavi listicani pozivaju da su vrijedjani, da su neprijateljski docekani.. Ha pa neka se naviknu gamad fasisticka!! Isticu nacisticke zastave na tribini i imaju obraza da oni nesto pricaju! Ubili su covjeka i imaju obraza da nesto pricaju! Pa njih cak i oni iz Zrinjskog mrze i ne podnose! Normalno da ih ne podnose kad imaju mentalitet skutora i provincijalaca, zaostala stoka!!
I ako kazu da su vrijedjani na nacionalnoj osnovi.. Ja ne znam otkad je to 'ustasa' nacionalnost? MAMU IM USTASKU!!!!!
Dobar ti je prvi dio posta...
S drugim se ne slažem odnosno nisam za to da se na nacionalizam il fašizam odgovori sa nacionalizmom il fašizmom. Ne bi smo trebali padati na njihove niske grane, već ostati miran i širiti dalje, pa i po Evropi, ponašanje pojedinih građana bivše Lištice...
Također osuditi svako takvo ponašanje sa naše strane, ja sam ponosan na to da odavno se sa sjevera ne pjeva "ubi ustaše il srbina"...
Ako je ovo Dzemo radio odmah ga kazniti, ja bih ga izbacio iz kluba da mi je tata...
Mislim da se uprava sirokobrjezana žali na sudiju za oba kluba sad sto je Sarajevo više oštećeno pa bože neće se valjda za nas žaliti a sebe zanemariti...
I ovo sto misle na faul Benke za crveni, glupost, guranje izmedju igrača ramenima nigdje u evropi ne vidjet da je dat crveni za takvu situaciju...
I jedno za svagda razriješiti oko toka dešavaju ubistva V.P. odnosno da su neredi po gradu se desili nakon ubistva a ne tokom il prije(ovo je po meni jako bitno)...

I da, da vam prenesem da je Avdić lobirao za Emira K.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 10 avg 2015, 16:54

Haj da kažem tako momci jesam reko već da je petak noćni termin jel ?

Ono što se kaže petak je i točka
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 10 avg 2015, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 10 avg 2015, 16:56

Ja sam sa istoka na zapad prešao prije 4 godine, zbog najviše neumjesnih komentara i psovki. U tom periodu sam još par puta bio na istoku i svaki put se zareknem da neću više nikako, zadnji put protiv Čelika 1:1, šta sve psuju dva lika, da ne povjeruješ, ja mislim da nisu 10 minuta gledali tekme, od psovki Puziju i Stojčevu, a počeli su i prije prvog dodira sa loptom, ko voli i kome ne smeta bujrum :wave:
Mosa RajvoSa

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 16:57

Ja vama svima, ono što se kaže, vjerujem za termin u petak, al' haj da kažem tako danas na, ono što se kaže, oficijelnoj stranici stavili da je subota haj da kažem i to u 17:30.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2015, 16:57

Hvala Bogu, evo normalnog termina za utakmicu. :tokralju: Ja sam poslije dosta vremena jednu tekmu odgledao sa zapada jucer i da vec nisam kupio godisnju za istok ne bih se ni vracao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 10 avg 2015, 17:04

Gdje sad svi na zapad, kao da ste cokoladu po prvi put probali :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 10 avg 2015, 17:17

Jeli neko primjetio da je Dzeno dobio bar 7 kila :D

Svi na zapad jedan je Hase...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2015, 17:20

Ja kad zapad dize i poce navijati.Ja u petak protiv Svinjskog ostajem na zapadu.Nisam dugo bio,a mogu vam reci , i puno je ljepse nego na istoku.Mozda i vrijeme cini svoje.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 17:21

U subotu je katolički praznik, tako da sam i ja sad ubjeđen da nije tekma u subotu... Ali se iskreno nadam da nije ni u nedjelju.
Samo Saraj'vo.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 avg 2015, 17:24

ccccc kako vas nije stid bjezat' s istoka :P pritisak s istoka protivnica noge sveze :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 avg 2015, 17:27

Sve se nema, na zapad se ide.. :thumbdown:
4.10.2009.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2015, 17:29

Slabo je 5k protiv Sirokog
Mene bilo stid sta ljudi pricaju, psuju, na istoku. Ibretim se dan danas majke mi :D
U po tekme sam pozelio biti na zapadu, i to gore skroz u cosak da ne slusam papke :)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2015, 17:33

koalem je napisao/la:Sve se nema, na zapad se ide.. :thumbdown:
Ma drug, ovi na zapadu nemaju taj rahatluk da se skines i suncas
Ko na plazi, samo sto umjesto mora imas zeleni teren :D eto, koliko se kunete u ljubav prema Sarajevu a nema vas na istoku :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, johntravolta123, soe, supervizor i 38 gostiju.