FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam zasto vama tako smeta izjava ovih iz lištice. Ljudi su upravu. Mislim nisu upravu za ovo da se protiv njih vodi nekakva kampanja, tu samo ispadaju jadni.
Ali za jucerasnje sudjenje imaju povoda da se zale, isto kao i mi. I mi bi to trebali uradit, onaj sudija treba direkt bit vracen da sudi u 3. Ligu!
Svi govore kao fol, sudjenje se popravilo a zapravo je puno amatera, i tim amaterima se daje da sude derbije prvenstva!? Nigdje veze.
a za ono sto se u izjavi listicani pozivaju da su vrijedjani, da su neprijateljski docekani.. Ha pa neka se naviknu gamad fasisticka!! Isticu nacisticke zastave na tribini i imaju obraza da oni nesto pricaju! Ubili su covjeka i imaju obraza da nesto pricaju! Pa njih cak i oni iz Zrinjskog mrze i ne podnose! Normalno da ih ne podnose kad imaju mentalitet skutora i provincijalaca, zaostala stoka!!
I ako kazu da su vrijedjani na nacionalnoj osnovi.. Ja ne znam otkad je to 'ustasa' nacionalnost? MAMU IM USTASKU!!!!!
Dobar ti je prvi dio posta...
S drugim se ne slažem odnosno nisam za to da se na nacionalizam il fašizam odgovori sa nacionalizmom il fašizmom. Ne bi smo trebali padati na njihove niske grane, već ostati miran i širiti dalje, pa i po Evropi, ponašanje pojedinih građana bivše Lištice...
Također osuditi svako takvo ponašanje sa naše strane, ja sam ponosan na to da odavno se sa sjevera ne pjeva "ubi ustaše il srbina"...
Ako je ovo Dzemo radio odmah ga kazniti, ja bih ga izbacio iz kluba da mi je tata...
Mislim da se uprava sirokobrjezana žali na sudiju za oba kluba sad sto je Sarajevo više oštećeno pa bože neće se valjda za nas žaliti a sebe zanemariti...
I ovo sto misle na faul Benke za crveni, glupost, guranje izmedju igrača ramenima nigdje u evropi ne vidjet da je dat crveni za takvu situaciju...
I jedno za svagda razriješiti oko toka dešavaju ubistva V.P. odnosno da su neredi po gradu se desili nakon ubistva a ne tokom il prije(ovo je po meni jako bitno)...
I da, da vam prenesem da je Avdić lobirao za Emira K.