AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la muxa » 10 avg 2015, 11:27

Denno je napisao/la:@muxa druze nemoj da se ljutis dzabe, al 50 mil je previse za 2 nedokazana igraca.
Ma ne ljutim se ja, nemam razloga, samo kažem da će vrijeme pokazati da li ste nas sj.ebali ili ne.
Nije 50 nego 45 mil :tralala:
Možda se na kraju ispostavi da smo mi vas sj.ebali :zviz:
A svakako ne daju iz mog dzepa tako da :kafa:
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 avg 2015, 11:31

milanist je napisao/la:Jest da je cijena malo prenapuhana, al braco niste nam uvalili Maicona ili nekog slicnog, vec veoma mladog i talentovanog igraca, naravno rizik postoji, ali ako bude imao srece Milan ce dobiti fantasticnog igraca, onda bi se Roma kajala, ovako jedna strana uvijek gubi sta god da se desi.. Nama je prijeko potreban a vama i ne bas, tako da su svi zadovoljni.
I da vam pozelim puno srece u narednoj sezoni Calcia, imate sad stvarno seksi ekipicu :D
Posteno. Mada za mene bi 30 mil bilo realno za dva igraca koja smo vam prodali, ovako je malo previse, barem meni. I hvala, vama takodje sto bolji plasman, samo da nama ne smetate :twisted:
embrace the chaos

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 avg 2015, 11:37

Denno je napisao/la:Ma poslovali mi svaki merkato sa vama ovako sto se mene tice :P (ovi smajliji nisu kul, al neka ih da znate da je zaebancija, sa milanistima ne bi u rat), hvala vam i ajmo vidjeti sta ce WS uradit do kraja mjeseca.
Ma kakav rat ba mi smo fina raja ljudi smo nismo juventini :rol:
Pored Milanove jedino na ovom podforumu napišem post na vašoj temi i na temi Intera jer ste ok raja.

Što se tiče igrača koji treba da zamijeni Romagnolija ja bi volio nekad vidjeti Mexesa nazad u Romi meni baš gotivan igrač iako udaren u glavu.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 10 avg 2015, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 avg 2015, 11:38

Nećemo vam smetat, nas ne zanim šta se dešava na tabeli iza nas :zviz:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 avg 2015, 11:41

Denno je napisao/la:
milanist je napisao/la:Jest da je cijena malo prenapuhana, al braco niste nam uvalili Maicona ili nekog slicnog, vec veoma mladog i talentovanog igraca, naravno rizik postoji, ali ako bude imao srece Milan ce dobiti fantasticnog igraca, onda bi se Roma kajala, ovako jedna strana uvijek gubi sta god da se desi.. Nama je prijeko potreban a vama i ne bas, tako da su svi zadovoljni.
I da vam pozelim puno srece u narednoj sezoni Calcia, imate sad stvarno seksi ekipicu :D
Posteno. Mada za mene bi 30 mil bilo realno za dva igraca koja smo vam prodali, ovako je malo previse, barem meni. I hvala, vama takodje sto bolji plasman, samo da nama ne smetate :twisted:
Ehh transferi i realnost, otkad je to odstupilo jedno od drugog, dobro je i ovako ispalo u kakvom vaktu zivimo.
Sve to stoji sto ti kazes kada bi se ''realno'' sagledalo da ne vrijede te pare, ali kakvi se sve klocevi preplacuju za ovu dvojicu mozemo reci i da je u domenu ''normalnog'' :D
Ma necemo vam smetati, vi 1, mi 3 i svi zadovoljni, dobro ne bas svi :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 avg 2015, 12:14

_forzamilan_ je napisao/la:
Denno je napisao/la:Ma poslovali mi svaki merkato sa vama ovako sto se mene tice :P (ovi smajliji nisu kul, al neka ih da znate da je zaebancija, sa milanistima ne bi u rat), hvala vam i ajmo vidjeti sta ce WS uradit do kraja mjeseca.
Ma kakav rat ba mi smo fina raja ljudi smo nismo juventini :rol:
Pored Milanove jedino na ovom podforumu napišem post na vašoj temi i na temi Intera jer ste ok raja.

Što se tiče igrača koji treba da zamijeni Romagnolija ja bi volio nekad vidjeti Mexesa nazad u Romi meni baš gotivan igrač iako udaren u glavu.
Mexes je svoje nazalost zavrsio u Romi :plac:
Zvizde mu na Olimpiku, ne kuzim zasto, Romaniste iz Rima nikad necu razumjeti, na cs fb grupi kad vidim sta pisu zapitam se pa sa cim ti ljudi razmisljaju.
Uprava mu nije htjela dati novi ugovor i to je to, uvijek se ponasao profesionalno i ostao je dobar sa kapitenom i De Rossiem, nije ni sa cim zasluzio los tretman. Suze protiv Sampe i pijan kad je pjevao himnu kluba se ne moze zaboraviti, ono je bilo iskreno.
Sto se tice karaktera i glave, dusom dobar i iskren decko, samo zestok. Ne bi prvi udario i to, nije prgavac. Uvijek mi je drazi takav igrac, nego npr podmukli Chiellini ili lazov Bonucci.
@muxa
Pa realno, Marotta vas vidi kao konkurente za skudeto i Inter. :mrgreen:
embrace the chaos

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2015, 12:51

Ovaj Denno svega mi zivi u nekom svom svijetu, cuj Mexes nije prgav i nece prvi da udara :lol: :lol:

Boga mi si ti dobro pobrkao Mexesa i Chiellinija. Jedan nikad nije izasao sa terena bez da se pozdravio sa saigracem, pruzao ruku i kad njega tuku, sa Cavanijem vodio boksacki mec i na kraju razmijenili dresove i zagrljeni izasli sa terena, a drugi igrace vuce za vrat i vodi ih sa sobom :lol: Krmak koji je uspio i jednog Del Piera natjerati da krene na njega fizicki, sve je jasno. :oops:

Ali dobro i sve to, sta vam je Bonucci skrivio :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 avg 2015, 12:59

Denno prati fudbal i zbivanja u Italiji jako dugo, pa ukoliko parlas italiano mozes vrlo lako pronaci izjave Bonuccia kako se prije nudio Interu, Interista 100%, a sad juventino. Znaci lazov. Chiellini je rijetko gadna njuska i povlaci udara mucki iza ledja, on je taj koji provocira, Mexes onaj koji biva isprovociran i cista suprotnost.
I vidim jako slabo kopcas stvari, niko nista nije skrivio samo sam naveo primjere koji karakteri su meni licno drazi.
embrace the chaos

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2015, 13:12

Chiellini je borac, zestok, prgav, igrac kojeg mrzis ako ne igra za tebe, ali uvijek korektan na kraju utakmice i van terena. Udarao je laktovima i dobijao laktove, od Ibrahimovica do Cavanija, ali je na kraju svake utakmice pruzao ruku i dobijao ruku jer je ostavio sve na terenu kao i njegov protivnik.

Mexes je poremecen lik koji otvoreno saketa i udara protivnika, hvata za vrat, pljuje u lice itd. Isprovociran ili ne, on je poremecen lik kad sebi moze dopustiti takve stvari. Mislis da Chielliniju niko nikad nije spominjao cijeli zenski rod u toku utakmice, pokusao ga isprovocirati? Naravno da jeste, ali nikad sebi nije dozvolio da predje granicu.

Ali eto, u Romi izgleda te stvari uce jos od omladinskog pogona pa me ne cudi da je i navijacima tako nesto normalno i drago. I jos onda to mijesaju sa dobrom starom prgavom muskom igrom. :?

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 avg 2015, 13:59

Roma je prodala Romanjolija Milanu, Janga Mbiva se uskoro seli u Lion, pa je vreme da Vučica nađe novog štopera. Prvi izbor trenera Rudija Garsije je kapiten Intera Andrea Ranokija. Popularni Žabac košta oko 15.000.000 evra
:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 avg 2015, 14:05

Chinaglia je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Ali eto, u Romi izgleda te stvari uce jos od omladinskog pogona pa me ne cudi da je i navijacima tako nesto normalno i drago. I jos onda to mijesaju sa dobrom starom prgavom muskom igrom. :?
nije istina da to uče od omladinskog pogona, to im je utkano u krvi, mentalita ciganija ;)
Kakve opaske. :pinokio:
Mexes je samo zestok, to sam i napisao, covjek plane pogubi zivce i zna se. Ne radi ekscese iz cista mira, nije zloban. Mada i tema razgovara nije nesto, jos malo krece trka.

Ma kakav zabac, citao sam bas jutros to, to samo govori da smo def u potrazi za stoperom, javnost nek ocekuje zabca, WS nek nas iznenadi Benatiom.
embrace the chaos

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 10 avg 2015, 14:11

phily je napisao/la:
Roma je prodala Romanjolija Milanu, Janga Mbiva se uskoro seli u Lion, pa je vreme da Vučica nađe novog štopera. Prvi izbor trenera Rudija Garsije je kapiten Intera Andrea Ranokija. Popularni Žabac košta oko 15.000.000 evra
:kafa:
red je da ovoj mercato neko zajebe i sabatinia a ne samo on da uvaljuje drugima :D
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 avg 2015, 15:00

ma pusti ih ba @Denno, da kojim slucajem igra za Juve bio bi najbolji stoper ikada. Ovako je cisti prosjek i poremeceni manijak koji jedva ceka da se pobije. Cuj Rijeci hvale za Kjelinija. A grom te neyebo covjek bi pomislio da je lik i djelo Kake, a ne jednog od grubljih stopera, koji citavu utakmicu zadirkuje i provocira. Mexes je takav, lako se da iznervirati i to mu je mana, ali nikada dzaba ne udara i nikada prvi. Jeste da ne opravdavam ni to, ali je za razliku od torinski hinja cesto iskren momak.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 avg 2015, 15:06

milanist je napisao/la:ma pusti ih ba @Denno, da kojim slucajem igra za Juve bio bi najbolji stoper ikada. Ovako je cisti prosjek i poremeceni manijak koji jedva ceka da se pobije. Cuj Rijeci hvale za Kjelinija. A grom te neyebo covjek bi pomislio da je lik i djelo Kake, a ne jednog od grubljih stopera, koji citavu utakmicu zadirkuje i provocira. Mexes je takav, lako se da iznervirati i to mu je mana, ali nikada dzaba ne udara i nikada prvi. Jeste da ne opravdavam ni to, ali je za razliku od torinski hinja cesto iskren momak.
+ za post.
Volim kad neko razumije i poznaje stvar.
embrace the chaos

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2015, 15:33

Kako volim kad ovi pojedini milanisti nemaju pametnija posla, ništa vrijedno komentara u vlastitoj ekipi, pa krenu po drugim klubovima i još izvrću riječi i izmišljaju gluposti. :lol:

Čitave prošle sezone, nije im bilo dosta, pa sad opet nastavljaju. :bow:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 avg 2015, 16:36

A trebali bi imati svi isto misljenje kao vi,ili bolje reci kao ti pa da budu po cejfu i tad bi kao bili realni

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 avg 2015, 16:44

Zeman je napisao/la:Meni uopšte nije jasno zašto prodajemo Romanjolija. Sasvim ok igrač, mlad, već se dokazao u Serie A. A deficitarni smo u obrani. Ok, znam da će Saba dovesti nekog, ali ko garantuje da će biti bolji od Romanjolija?
Zasto drzati igraca na klupi kad on zeli da igra za Milan a ocigledno je da ne bi bio na nivou jer je mislima u Milanu.Nesto kao De Gea.

I otkle znas da bi Romagnoli iduce sezone vrijedio 30 miliona.Zna Sabatini sto ga prodaje jer kad bi ove sezone igrao za Romu i malo podbacio niko ne bi dao tolike pare.Ista stvar je bila sa Markinjosom i Lamelom.Cim su dosle dobre ponude ma cao jer ih za vece pare ne bi mogli iduce sezone prodati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2015, 16:45

muxa je napisao/la:A trebali bi imati svi isto misljenje kao vi,ili bolje reci kao ti pa da budu po cejfu i tad bi kao bili realni
To, to, 'em si se pronasao, 'em nastavljas izvrcati i izmisljati rijeci. :clap:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 avg 2015, 16:53

IlCapitano je napisao/la:
muxa je napisao/la:A trebali bi imati svi isto misljenje kao vi,ili bolje reci kao ti pa da budu po cejfu i tad bi kao bili realni
To, to, 'em si se pronasao, 'em nastavljas izvrcati i izmisljati rijeci. :clap:
Imao isto iskustvo s doticnim.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 avg 2015, 16:54

Mislim da ljudi komentarisu jer je rijec o njihovom igracu, valjda su ga gledali masu puta pa su kompetentni dati sud/komentar.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.