FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RN87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RN87 » 10 avg 2015, 13:32

Tele33 je napisao/la:Samir Radovac, devetnaestogodišnji prvotimac FK Sarajevo, koji je rođen 25. januara 1996. godine, na nadolazećoj ligaškoj utakmici protiv Zrinjskog, imat će priliku da upiše svoj 70-ti zvanični nastup u dresu prvog tima Bordo kluba. :clap: :wave:
E sad ga treba sjebat s klupom :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 avg 2015, 14:55

HeraklitMracni je napisao/la:Gdje jaran kallasi ?
Prči zato je i došao ovamo.
SRETAN BROJ - 1725

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 10 avg 2015, 15:22

Uprava mora reagovati na ono katastrofalno suđenje za naše bolje sutra ali MORA !!! Ovi iz širokog jednostavno obmanjuju javnost svojim dvosmislenim saopštenjem koje je i osmišljeno kao direktni udar na instituciju FK Sarajevo. Oštećeni smo da drastično naočigled svih i to se treba prijaviti istražnim organima po hitnom postupku te ispitati ko stoji iza one sudijske lakrdije i pokušaja podrivanja i saplitanja Velikana sa Koševa. UEFA-ina pravila su jasna i ima načina da se zaštitimo to sam siguran da Uprava zna ali jednostavno moraju reagovati odmah,sad !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 avg 2015, 15:44

Da li ti meni želiš reći da je Široki više oštećen od FKS :?: Penal je spomenut u saopštenju, a poništen gol nije. Da li se možda ti solidarišeš sa Lišticom nakon ovog saopštenja :?:
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 15:47

Gledam stvarno mnogo utakmica ... domaći, strani komentatori kada se desi recimo poništavanje regularnog gola ponavlja cijelu utakmicu da je ekipa oštećena, samo kod nas ne znam da je uopšte bio neki ponovljeni snimak da se vidi jasnije. A kako će i biti kada u Mostaru i Zenici se snimaju tekme u FullHD, a kad dođe red na AFH snima se vunenom čarapom.

Ne radi se ovdje ni o kakvoj zavjeri - jednostavno ljudi ne znaju i kontrolor suđenja za ovako nešto mora dati slovom i brojem ocjenu JEDAN. Suspenzija na pola godine i delegiranje u 3. rang takmičenja maximum na uslovnu, u slučaju ponavljanja ovakvih grešaka - potpuna suspenzija i izopćenje iz sudačke organizacije. Ovo možda zvuči preoštro, sad će mnogi reči i gore stvari se dešavaju recimo u ligama 5ce.. dešavaju, ali bude jedna greška i svi jasno (uključujući i sudačku organizaciju) stanu iza toga i javno kažu kako jeste. Dok se ne iskorjene gov*a koja ne znaju, pa onda gov*a koja bi htjela malo para da sude "pošteno" - možemo svirati ku*cu.

@pitic Haveru, niko ovdje se ne solidariše sa Lišticom, smiri se malo - OK, svi znamo šta se dešava, realno je da Lištičani su morali ovako da se donekle operu za utakmicu gdje su silovani igrački kao nikad od kako igraju ovu ligu, ali isto tako su svjesni (i donkle javno priznaju) koliko je ustvari FKS oštećen. Nemoj sad krenuti napadati i našu braću jer si ti van sebe.
Samo Saraj'vo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 avg 2015, 15:47

Bezze raspravljate... Ko gubi, ima pravo da se ljuti, a ko se ljuti uvalimo mu kruti... Tako to ide godinama :D
Pozz bordo braco...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2015, 15:48

ma loze atmosferu ,pritisak na sudije pred zeljeznicar :zviz: :zviz: svak normalan je vidio da smo mi osteceni a ne oni al hajd dobro je zavrsilo :)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 avg 2015, 15:55

PitarBordo je napisao/la:Gledam stvarno mnogo utakmica ... domaći, strani komentatori kada se desi recimo poništavanje regularnog gola ponavlja cijelu utakmicu da je ekipa oštećena, samo kod nas ne znam da je uopšte bio neki ponovljeni snimak da se vidi jasnije. A kako će i biti kada u Mostaru i Zenici se snimaju tekme u FullHD, a kad dođe red na AFH snima se vunenom čarapom.

Ne radi se ovdje ni o kakvoj zavjeri - jednostavno ljudi ne znaju i kontrolor suđenja za ovako nešto mora dati slovom i brojem ocjenu JEDAN. Suspenzija na pola godine i delegiranje u 3. rang takmičenja maximum na uslovnu, u slučaju ponavljanja ovakvih grešaka - potpuna suspenzija i izopćenje iz sudačke organizacije. Ovo možda zvuči preoštro, sad će mnogi reči i gore stvari se dešavaju recimo u ligama 5ce.. dešavaju, ali bude jedna greška i svi jasno (uključujući i sudačku organizaciju) stanu iza toga i javno kažu kako jeste. Dok se ne iskorjene gov*a koja ne znaju, pa onda gov*a koja bi htjela malo para da sude "pošteno" - možemo svirati ku*cu.

@pitic Haveru, niko ovdje se ne solidariše sa Lišticom, smiri se malo - OK, svi znamo šta se dešava, realno je da Lištičani su morali ovako da se donekle operu za utakmicu gdje su silovani igrački kao nikad od kako igraju ovu ligu, ali isto tako su svjesni (i donkle javno priznaju) koliko je ustvari FKS oštećen. Nemoj sad krenuti napadati i našu braću jer si ti van sebe.
Nikoga ja ne napadam samo normalan dijalog vršim i postavio sam čovjeku konkretna pitanja. Sarajevo je oštećeno za penal i čist gol i navijači su radi toga strepili do zadnje minute. Pitao bih te da je Lištica odnijela 1 bod da li bi se ovako pričale ovakve priče među navijačima FKS i da li bi naša uprava šutjela kao što i sada šuti. Nego bi bilo hebavanje svega i svačega na sve strane čulo bi se do mjeseca.
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2015, 15:57

Ko će dočekati petak/subotu?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 16:01

@pitic Ma napadaš, već drugi ti je post bio "je l' se to solidarišeš sa Lišticom". Neću da ulazim u demagogiju, ovo njihovo saopštenje nema nikakve veze sa jučerašnjom, nego sa utakimcom koju igraju u slijedećem kolu. Oštećeni smo mi i u prvom i u drugom kolu, u drugom izgubili pa se naši nisu žalili, a da se žale sad nakon pobjede.

Još jedna stvar, kod nas kad javno prozoveš nekog sudca ili onog ko vrši delegiranje, tek onda si najeb'o jer će onda te čekat/delegirati nekog dželata, pa on kad tebi poništi čist gol, pokaže crveni.. izgubiš, džaba posle tekme pjevati.

A i siguran sam da naši vrše pritisak, tj. da reaguju, ali ne toliko javno - jer možda trener Širokog nije upućen, ali za javno komentarisanje suđenja u našoj ligi se pokreće disciplinski postupak i obično slijede novčane kazne, a nekad i suspenzije.

@hilmo; Ima li ikakva naznaka da je to više petak, nego subota? OBRADUJ ME!
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 avg 2015, 16:09

hilmo je napisao/la:Ko će dočekati petak/subotu?
U svakom slučaju dani do Zrinje će lakše i brže prolaziti nego što su prolazili dani do lištice, jer smo istu dočekali u ogromnom grču nakon poraza. Sada je atmosfera već bolja i opuštenija, pa će bar meni dani ići brže. ;)
1946

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 avg 2015, 16:14

Ocekujem i vecu posjetu protiv Zrinjskog
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2015, 16:15

PitarBordo je napisao/la: @hilmo; Ima li ikakva naznaka da je to više petak, nego subota? OBRADUJ ME!
I ja aminam da bude petak, i to termin posle 7, da se ne pržimo ;)
Još ono uzmemo tri bobe i lagano bez srkleta ispratimo kolo do kraja. S prve pozicije :)

PitarBordo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 16:16

hilmo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: @hilmo; Ima li ikakva naznaka da je to više petak, nego subota? OBRADUJ ME!
I ja aminam da bude petak, i to termin posle 7, da se ne pržimo ;)
Još ono uzmemo tri bobe i lagano bez srkleta ispratimo kolo do kraja. S prve pozicije :)
Isti smo, k'o da sam ja pisao.

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Samo Saraj'vo.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 avg 2015, 16:17

Pa sta misle ovi iz Listice da ce biti docekani aplauzom u Sarajevu, varate se itekako. Nikada vi normalan docek u Sarajevo necete imati.

U jucerasnjoj utakmici osteceno je FK Sarajevo za pogodak koji je ponisten i ne dosudzen penal, te jos par faulova koji su trebali biti kaznjeni kartonom a nisu a ovi iz listice treba da se poklope i sute.
Ti si opet šampion !

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 10 avg 2015, 16:19

najlosija karika fk sarajeva je bojan puzigaca, treba otjerat sto prije alkosa lijeva strana nam je mrtva nema prodora. Znal neko jel milos stojcev potpisao za atromitos nasi nista ne objavljuju ??

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 avg 2015, 16:22

muamer_15 je napisao/la:najlosija karika fk sarajeva je bojan puzigaca, treba otjerat sto prije alkosa lijeva strana nam je mrtva nema prodora. Znal neko jel milos stojcev potpisao za atromitos nasi nista ne objavljuju ??
Na portale ne računaj,dok ili iz našeg kluba ili iz grčke ne napisu nesta,neće ni objaviti
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 16:24

A mi smo počeli sa praksom da takve vijesti izbacimo nakon utakmice... recimo nakon Travnika je odmah izašla vijest o povratku Delača, nakon Lištice je odmah izašla vijest o izvjesnom odlasku Stojčeva... Očekujem nakon Zrinjskog da će izaći tako izvjesniji članak i za Cimija itd.

Btw: Niko nama ne objasni što Cimirot propusti Travnik.
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 avg 2015, 16:26

Miloš je dao izjavu poslije jučerašnjeg meča da pregovara sa tim Atromitosom, ali da još nije 100 % sigurno da će preći, ima te neke male šanse da ostane.. Nije uopšte potvrdio 100% da je gotov transfer..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2015, 16:31

Niko ne prica o mizernoj posjeti na AFH?
Sta, svima vruce bilo da se pogleda tekma? A ta vecina ovde supljak baca :facepalm:

Mada bi vise volio da nisu dosli oni yebaci sa Istoka.
Zgadise mi cejf kad odem na tekmu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Nantess, rimljanin90 i 24 gosta.