Ocito sam ti ga spustiomaxmore je napisao/la:Očito si glxp i teško vežeš premise.

Ocito sam ti ga spustiomaxmore je napisao/la:Očito si glxp i teško vežeš premise.
ElCartel11 je napisao/la:Ocito sam ti ga spustiomaxmore je napisao/la:Očito si glxp i teško vežeš premise.
Kad su vas juce unistili ti nasi ''otpadi'', mogu zamisliti kakvi su onda vasi igracimaxmore je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Ocito sam ti ga spustiomaxmore je napisao/la:Očito si glxp i teško vežeš premise.![]()
![]()
Očito jesi.
![]()
navedi 1?ElCartel11 je napisao/la: Kad su vas juce unistili ti nasi ''otpadi'', mogu zamisliti kakvi su onda vasi igraci![]()
Ili kakve vama Dinamo salje otpade od igraca, koji nemogu igrati ni u Dinamu, ni u Lokomotivi, pa jih onda vama posalju
Sada si bezobrazan brig, to je više premisa od dvije.. sada si ga zbunio.brig je napisao/la:navedi 1?ElCartel11 je napisao/la: Kad su vas juce unistili ti nasi ''otpadi'', mogu zamisliti kakvi su onda vasi igraci![]()
Ili kakve vama Dinamo salje otpade od igraca, koji nemogu igrati ni u Dinamu, ni u Lokomotivi, pa jih onda vama posalju
Alo vidimo se u 5 kolu, pazite se Crnovahskzmostar je napisao/la:Modric je najveci hrvat zajedno sa gov.netom Ivankovicem kvazi novinarom koji pise ovakve gluposti,ako je itko pokraden onda je to Sarajevo,ps koliko je Skripara bilo,pic... u svojoj avliji ucahurene...puuu. i vi volite svoj klub....puuuuu
Sramota za navijace ako se ikako mogu nazvati tako.
Da, ali vidim da ti nemaš zaključak. Ostao si nedorečen ima li tog 1? Je li ti sebe čitaš prije nego što posalješ post? Očigledno nisi.PitarBordo je napisao/la:Svima je jasno da ovo saopštenje koje je izašlo u medijima nema veze sa jučerašnjom utakmicom, nego isključivo sa onom slijedećom. Tu počinje i završava sve.
@maxmore Hajde brate, skontali smo da znaš za riječ "premisa", ali neka te.
Haveru, nisam ja uopšte učestvovao u tim nabrajanjima, za osobu koja govori drugima da ne čitaju post prije nego pošalju isti, pa ti ne čitaš haman ni ko ih piše.maxmore je napisao/la:Da, ali vidim da ti nemaš zaključak. Ostao si nedorečen ima li tog 1? Je li ti sebe čitaš prije nego što posalješ post? Očigledno nisi.PitarBordo je napisao/la:Svima je jasno da ovo saopštenje koje je izašlo u medijima nema veze sa jučerašnjom utakmicom, nego isključivo sa onom slijedećom. Tu počinje i završava sve.
Seronjo otpepaj, naporan si, radiš protiv sebe... Pobjedili ste idi slavi sa svojima i promjeni dilera.Head je napisao/la:Ovo nije tvoja tema niti tvoj forum. Imam puno pravo ovdje da pisem. Ne krsim nikakva pravila. Ti si taj koji mene naziva bolidom i vrijedja me. Time krsis pravila foruma...
Samo vam Brekalo neprecizan, umjesto da pogodi suigraca on direkt u prozor. Da je bila tvrdja lampa steta bi bila veca.![]()
Sereš prije vašeg 2 gola skinuo vam igrač s gol linije loptu. Delač obranio Kožulju zicer sa 8 metara. A vaš pritisak na suce je u rangu seockih ekipa zato i zijanite kad odete u manju sredinu jer ste mentalno na istoj razini.suarez000000 je napisao/la:Smijesno je uopste da se vi zaliti na sudjenje, cuj nije sviran mali milion faulova. Kakvih faulova niste 3 puta centar presli ? Da je bila neka ozbiljna greska kao Sarajevu onaj nesvirani penal il ponisten cist go pa bi shvatio ovo saopstenje, ali ovako ispadate smijesni.
Joj maxmore koji si ti likmaxmore je napisao/la:Da, ali vidim da ti nemaš zaključak. Ostao si nedorečen ima li tog 1? Je li ti sebe čitaš prije nego što posalješ post? Očigledno nisi.PitarBordo je napisao/la:Svima je jasno da ovo saopštenje koje je izašlo u medijima nema veze sa jučerašnjom utakmicom, nego isključivo sa onom slijedećom. Tu počinje i završava sve.
EDIT: Pozdrav, ne pišem dok miševi ne migriraju u svoje rupe.
Isprika @ PitarBordo, post odnosi se na @ ElCartel11. Zakarić nije zadovoljio u Širokom ove sezone tako da nemaš 1. ZdravoElCartel11 je napisao/la:Joj maxmore koji si ti likmaxmore je napisao/la:Da, ali vidim da ti nemaš zaključak. Ostao si nedorečen ima li tog 1? Je li ti sebe čitaš prije nego što posalješ post? Očigledno nisi.PitarBordo je napisao/la:Svima je jasno da ovo saopštenje koje je izašlo u medijima nema veze sa jučerašnjom utakmicom, nego isključivo sa onom slijedećom. Tu počinje i završava sve.
EDIT: Pozdrav, ne pišem dok miševi ne migriraju u svoje rupe.nije ti PitarBordo pisao nego ja. I evo ti Zakarica kojeg vam je Dinamo poslao, lik imao 2,3 mjeseca dobrog fudbala, neko ga tusnu u repku nebil' Dinamo sta zaradio od transfera ali ga nece niko
i eto zavrsi kod Zrinjskog gdje takodje nastavlja sa extra partijama
Ti znaš da je Široki Brijeg manji od Travnika gotovo duplo i površinski i populacijski? Tj. da je isti za Travnik manja sredina? A ako je za Sarajevo manja sredina Travnik, to znači da i Lištica ispade manja sredina i da kada igramo na Pecari zijanimo jer smo mentalno na istoj razini - razini seoCkih ekipa iz manjih sredina?Ugrovacaboy je napisao/la:... je u rangu seockih ekipa zato i zijanite kad odete u manju sredinu jer ste mentalno na istoj razini.
@maxmore Ne kaze se odpadak vec otpadakUgrovacaboy je napisao/la:Sereš prije vašeg 2 gola skinuo vam igrač s gol linije loptu. Delač obranio Kožulju zicer sa 8 metara. A vaš pritisak na suce je u rangu seockih ekipa zato i zijanite kad odete u manju sredinu jer ste mentalno na istoj razini.suarez000000 je napisao/la:Smijesno je uopste da se vi zaliti na sudjenje, cuj nije sviran mali milion faulova. Kakvih faulova niste 3 puta centar presli ? Da je bila neka ozbiljna greska kao Sarajevu onaj nesvirani penal il ponisten cist go pa bi shvatio ovo saopstenje, ali ovako ispadate smijesni.
Koliko sranja covjek napisa, ajde redom, Splicani su jedva docekali odlazak Barbarica, eto pitaj na cro forumima sta misle o njemu, a i da znate momak ima skutorske krvikengur je napisao/la:Ne interesuje me kako se kaze u provincijama i selima vec kako je ispravno. Od svoje nemoci i ugrozenosti samo mozes licno vrijedjati i nista vise. Ja nemam razloga da te provaljujem jer ti to radis jako dobro i pravis budalu od sebe a da nisi ni svjestan. Cuj oni nekog zovu hrvatski otpad. Kad Splicanima spomenes vas skutore, oni povracaju i kazu daleko im kuca. A htio sam vas angazovati za nosenje kamenja za moju vikendicu.maxmore je napisao/la: Kako šutjeti na ovo. Educiraj se (kaže se ovamo) Bekane, za tebe je hrkljuš sa vrećom cimente.
PitarBordo je napisao/la:Kad već naprđuješ, edukovati (posuđenica, na bosanskom i srpskom) je sasvim ispravno, a i educirati (posuđenica, na hrvatskom). Al' ovdje je valjda tema o fudbalskom klubu iz krada na Lištici, a ne pokušaj štrebera na času maternjeg u VIII-2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.