tako jeEld0rado je napisao/la: @ semir01
WP ne ide u kategoriju andorida i iOS-a jer nije ni blizu njih![]()
aplikacija i nema toliko fokus ja na druga dva sistema.

vidim da si pravi hejter tako da nema potrebe sa tobom ulaziti u raspravu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tako jeEld0rado je napisao/la: @ semir01
sad sam bas guglao stanica, nigje ne mogu naci kontakt, ni stranicu, ima ova neka lge . ba ali me vodi na hrvatsku,anonimni je napisao/la:Stanić je oficijelni serviser za LG, gubiš garanciju ako ne budeš mijenjao display kod njega, al' je par stoja to sigurno kod njeg, na eBayu možeš dosta jeftinije proći ako naručiš display, upališ tutorial na YT i zamijeniš ga sam, ali garancija ode... Dakle, ako imaš para, idi kod Stanića, ako ne, eBay ili haman svaki servis
WP je dosta jaci i brzi od androida i iOS-a.Eld0rado je napisao/la: @ semir01
to majstore, evo kontaktirao sam ih, 290 km je cijena, a ovdje u ovim servisima upitne kvalitete 270 km, tako da se odgovor sam namece, jos ne gubim garancijuanonimni je napisao/la:
Eto ti njihov broj telefona i mail, pa se raspitaj koliko bi koštao servis... Ako ti oni neće uraditi to kako treba, neće niko, jbg ovlašteni su, a garancija ti nastavlja važiti jer je i ona kod njih, vidio bih ja je li ti bitno da ti ne daj Bože nešto značajnije ode na telefonu koji sam po sebi nije jeftin
theboss_RD07 je napisao/la:WP je dosta jaci i brzi od androida i iOS-a.Eld0rado je napisao/la: @ semir01
A tebi ako je jedini argument siromasan Store onda s tobom stvarno nema potrebe diskutovati.
Lumia 630 mi je prvi WP telefon. Ako mi se on ovoliko svidio, ne znam sta je tek sa ovih boljih Lumia...
Rekao sam sebi da se nikad vise necu vratit na android. Jedini telefon zbog kojeg bi se vratio na android je Nexus 4/5
Pa šta ćeš dalje kada npr Cyanogen (jedna "kuhana" verzija androida) ima više korisnika nego wp i blackberry zajedno!Eld0rado je napisao/la:theboss_RD07 je napisao/la:WP je dosta jaci i brzi od androida i iOS-a.Eld0rado je napisao/la: @ semir01
A tebi ako je jedini argument siromasan Store onda s tobom stvarno nema potrebe diskutovati.
Lumia 630 mi je prvi WP telefon. Ako mi se on ovoliko svidio, ne znam sta je tek sa ovih boljih Lumia...
Rekao sam sebi da se nikad vise necu vratit na android. Jedini telefon zbog kojeg bi se vratio na android je Nexus 4/5
Realno "store" barem u svijetu se toliko diglo prašine oko toga iako mi u Bosni to ne trebamo gledati, jer realno koliko nas koristi više od 5 aplikacija?
FB, FB messenger, Viber, Skype, i nekako to je to ostalo je vec ubabceno korisno u sistemu.
Ali WP mnogo zaostaje u svemu ne samo zbog toga sto se tice aplikacija jer zadnji dolaze na red "Nakon što su WhatsApp pozivi najprije bili omogućeni samo na Androidu, a kasnije i na iOS-u, od sada ih možete koristiti i na Windows Phone uređajima", meni najviše smetaju one kockice na ekranu totalno ružno.
Meni nece u narednom periodu WP u dzep, ionako citam neke clanke gdje "Microsoft u posljednjem kvartalu ostvario najveći gubitak do sada, Razlog za ovako veliki minus je otpis 7,6 milijardi dolara potrošenih na akviziciju Nokije, što se pokazalo kao jedan od većih Microsoftovih promašaja."
Ne znam kako je stanje sa cijenama mobitela i koliko brzo padaju kod mene se svaki mobitel zadrži maksimalno 1x godinu. npr na Samsungu S5 sam najviše štete imao za neka 3x mjeseca izgubio sam oko 200km što je velik pad.
Ali necu da vodim polemiku, nekako svi forsiramo uređaj koji imamo u dzepu
Digresija na ovo, vidi naš čovjek tamo s vjerovatno visokom funkcijomBordoArmy88 je napisao/la:Pa šta ćeš dalje kada npr Cyanogen (jedna "kuhana" verzija androida) ima više korisnika nego wp i blackberry zajedno!![]()
http://www.androidcentral.com/cyanogen- ... y-combined
Speaking at the Seattle Code Rush today, Cyanogen's Adnan Begovic dropped the news that with over 50 million users, Cyanogen is in more hands than Windows Mobile and BlackBerry.
Note 3, zvijerSage je napisao/la:Koji mobitel za 500-600km da uzmem? Imam sad S4 mini, hocu ga talnut rodici pa hocu novi uzet. Imal kakav za te pare da me sluzi dobro?
Pa to i jeste poenta, wp odavno tu ali samo stagnira ili opada (eto opet pao na ispod 3% udjela tržišta), znači ne možeš ni očekivati od developera da izbacuju update za svoje aplikacije za platformu koja radi na mizernom broju uređaja. Još ako omoguće android aplikacije na win10 kako najavljuju, pa to će biti krajnje priznanje poraza od strane microsofta.theboss_RD07 je napisao/la:Pa koliko telefona radi pod androidom a koliko pod WPom?
cijena ocuvanog golfa 2 dizela, eto kojaFrancescoTotti je napisao/la:Nego uskoro izlazi iphone 6c, moze li neko pretpostavit cijenu koja ce bit ovdje kod nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.