_forzamilan_ je napisao/la:Denno je napisao/la:Ma poslovali mi svaki merkato sa vama ovako sto se mene tice

(ovi smajliji nisu kul, al neka ih da znate da je zaebancija, sa milanistima ne bi u rat), hvala vam i ajmo vidjeti sta ce WS uradit do kraja mjeseca.
Ma kakav rat ba mi smo fina raja ljudi smo nismo juventini
Pored Milanove jedino na ovom podforumu napišem post na vašoj temi i na temi Intera jer ste ok raja.
Što se tiče igrača koji treba da zamijeni Romagnolija ja bi volio nekad vidjeti Mexesa nazad u Romi meni baš gotivan igrač iako udaren u glavu.
Mexes je svoje nazalost zavrsio u Romi
Zvizde mu na Olimpiku, ne kuzim zasto, Romaniste iz Rima nikad necu razumjeti, na cs fb grupi kad vidim sta pisu zapitam se pa sa cim ti ljudi razmisljaju.
Uprava mu nije htjela dati novi ugovor i to je to, uvijek se ponasao profesionalno i ostao je dobar sa kapitenom i De Rossiem, nije ni sa cim zasluzio los tretman. Suze protiv Sampe i pijan kad je pjevao himnu kluba se ne moze zaboraviti, ono je bilo iskreno.
Sto se tice karaktera i glave, dusom dobar i iskren decko, samo zestok. Ne bi prvi udario i to, nije prgavac. Uvijek mi je drazi takav igrac, nego npr podmukli Chiellini ili lazov Bonucci.
@muxa
Pa realno, Marotta vas vidi kao konkurente za skudeto i Inter.