FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam čuo 200 milja eura, al nemam ništa protiv Stephovog 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
NK Široki Brijeg: Oštećeni smo na Koševu, bilo je to vidljivo iz aviona
http://www.klix.ba/clanak/150810036
Nasi moraju reagovati na ovo
http://www.klix.ba/clanak/150810036
Nasi moraju reagovati na ovo
Samo ne smijemo olahko preletjeti preko ovog sramotnog suđenja juče.Dakle,poništen nam je čist gol a prije toga nije sviran penal za nas.To govorim iz razloga što ovi lažljivci i smećari iz Širokog kukaju na suđenje i pored toga što smo mi drastično oštećeni a ne oni.Još smo 90 minuta ih gazili na terenu.
Uprava se mora javno oglasiti povodom ovoga !
Pogledajte ovo,koji su ovo lopovi,ovo na svijetu nema
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-sir ... e=facebook
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-sir ... e=facebook

Jbt, ovi su gori od istocnodrinske propagande!!! Cuj oni osteceni

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Ma djubrad seljačka, nemam druge rijeci da ih opisem, oni se zale na sudjenje a sudac nam ponistio gol cist i penal nije svirao...
sto im ne uvalismo 5 komada bogdom, moj benko benko...
sto im ne uvalismo 5 komada bogdom, moj benko benko...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa ovi seljoberi iz listice stvarno obraza nemaju. Pa da je suđenje jucer bilo normalno oni bi primili bar jos 2-3 komada. Nadam se da ce neko od nasih izaci u medije i yebat nekom mamu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Acinih fazona?zagorski je napisao/la:Mojne Acinih fazona hljeba tiarhimed89 je napisao/la:Cestitke Abdulahu Ibrakovicu za sjajnu pobjedu danas.Covjek koji je najodgovorniji za lose rezultate snosi tu istu odgovornost i za dobre rezultate.Ovo je danas Ibrak bilo odlicno.
![]()
Nakon sto je donijeo dva trofeja u zadnje dvije godine,i ove godine ocekujem od njega da jos koji trofej bude na Kosevu.Alfa i omega kluba sa Koseva.
Ima li gdje @vedatora sa snimkom tekme?Nisam uspjeo ispratiti prvo poluvrijeme pa bi volio u miru da ga pogledam.
p.s.umalo da zaboravim da se zahvalim Abdulahu i na Ikandeu,strasnog je igracinu doveo.Treba ovog navuci da produzi ugovor jer je igracina ocito.![]()
A ibraka je ove godine imao dobrih poteza to se mora priznati.
Pa nije Aco jedini na forumu koji ne pripisuje sve lose Ibraku a sve dobro treneru i igracima.
Od kad je Ibrak u Sarajevu i od kad covjek radi svoj posao sasvim korektno ima moju podrsku i pisem afirmativno o njemu.Aco je jedan od mnogih forumasa koji to vide i koji ima slicno misljenje i to je jedina povezanost njega i ostalih forumasa koji tako razmisljaju.Nije potreban Acin fazon da se vidi da je covjek doveo odlicne igrace za ovu ligu i to za NULA maraka,da Sarajevo ima najskuplji roster i najbolji igracki kadar i opet se neko nađe da pljuje sportskog direktora nakon svakog poraza a divi se igracima nakon svake pobjede.Sa ovom skupinom forumasa se slaze i predsjednik Sarajeva kao i uprava kluba kad je u pitanju sportski direktor.
Sto se tice njegovih poteza ove godine,imao ih je svakako kao i prosle kad ste doveli nekoliko odlicnih igraca.Prosle godine ste radili upgrade tadasnje ekipe koja je bila prilicno potanka,ove godine ste radili upgrade ekipe koja je bila na jednom visem nivou,sledece godine ce te raditi upgrade ove sad trenutno odlicne ekipe i tako se ide etapama dok se ne dođe do jednog snaznog i odlicnog rostera.
Glupo mi je citati kritike na racun covjeka koji je bez sumnje doveo odlicne igrace za ovu ligu i pred pocetak svake sezone i sami navijaci pricaju kako ce prekucati ligu,prosetati se,popisati sirotinju i slicno i samim tim potvrde da je covjek odlicno uradio posao a kad pocne sezona i dođu losiji rezultati zbog nediscipline,nemotiviranosti,taktickih promasaja,nekada nedostatka srece i slicno onda je Ibrak smece i treba ga otjerati.Nece da moze

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Osteceni su za crveni karton, i tri gola u mrezi. Ako na to aludiraju onda ok.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Nisu prisli pet puta sesnaestercu u 2. poluvremenu i satro im nije dosudjen 'mali milion' prekrsaja.
Nadam se da ce se i nasi oglasiti na ovo, jer ne moze ovo vise ovako.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ma sudije ce svakako na hladjenje 100% sam siguran。uschtipak je napisao/la:Nisu prisli pet puta sesnaestercu u 2. poluvremenu i satro im nije dosudjen 'mali milion' prekrsaja.![]()
Eee traze te na spotedu!

hilmo je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala legendo.

hilmo je napisao/la:
Ma sudije ce svakako na hladjenje 100% sam siguran。
Eee traze te na spotedu!![]()
I zaboravih, IBRAKOVICU ODLAZI!!!

LANET OLSUN!
Pa mozda i jesu ljudi osteceni.Vjerovatno su imali dogovor sa sudijom da osakate Sarajevo i odnesu bodove sa Koseva,sto je sudija jednim dijelom i ispostovao al et nije im uspjeo navuci pobjedu.Zasmirio je samo na jedan ofsajd i nesviran penal a to nije bilo dovoljno za nesto vise na Kosevuelgigante je napisao/la:![]()
Jbt, ovi su gori od istocnodrinske propagande!!! Cuj oni osteceni

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nije on zazmirio na ofsjad, on ga je izmislio
I pored toga sto promijenise pravila igra opet kuci uz brdo placuci.

momirpeh je napisao/la:Samo ne smijemo olahko preletjeti preko ovog sramotnog suđenja juče.Dakle,poništen nam je čist gol a prije toga nije sviran penal za nas.To govorim iz razloga što ovi lažljivci i smećari iz Širokog kukaju na suđenje i pored toga što smo mi drastično oštećeni a ne oni.Još smo 90 minuta ih gazili na terenu.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-sir ... *=facebook
To za suđenje što tvrde da su ošteceni, je cisto mazanje ociju kod njihovih navijaca.Pa samo u dvije situacije, kod kojih je Sarajevo derasticno osteceno (penal,i cist pogodak) je dovoljno da se ne jave nikako.

A što se tice publike,valjda su ocekivali da ih cvijecem docekamo.Nek kaze njihova uprava, u kojem dijelu ove drzave su dobro docekani.Pa oni su daleko najomrzeniji klub u BiH.

Nek oni pišu šta god hoće. MI trebamo tražiti izuzeće ovog debila i pomočnika mu kod saveza u narednim utakmicama Sarajeva. A sad da zaboravimo na njih i okrenemo se Zrinjskom koji je pravo važna utakmica. Ovi svakako u idučem kolu čekaju kone gdje nama svaki reultat odgovara a kiks bilo kojih treba proslavit.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Jeste mazanje očiju njihovih navijača ali i sve ostale publike/javnosti koja nije imala priliku pogledati utakmicu. Još samo treba da su se pozvali na ugroženost. Valjda će i naša uprava i ako su mnogo puta prešutjeli izaći sa svojim stavom u javnost...amypitar je napisao/la:momirpeh je napisao/la:Samo ne smijemo olahko preletjeti preko ovog sramotnog suđenja juče.Dakle,poništen nam je čist gol a prije toga nije sviran penal za nas.To govorim iz razloga što ovi lažljivci i smećari iz Širokog kukaju na suđenje i pored toga što smo mi drastično oštećeni a ne oni.Još smo 90 minuta ih gazili na terenu.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-sir ... *=facebook
To za suđenje što tvrde da su ošteceni, je cisto mazanje ociju kod njihovih navijaca.Pa samo u dvije situacije, kod kojih je Sarajevo derasticno osteceno (penal,i cist pogodak) je dovoljno da se ne jave nikako.![]()
A što se tice publike,valjda su ocekivali da ih cvijecem docekamo.Nek kaze njihova uprava, u kojem dijelu ove drzave su dobro docekani.Pa oni su daleko najomrzeniji klub u BiH.
- PitarBordo
- Kontakt:
Samir Radovac, devetnaestogodišnji prvotimac FK Sarajevo, koji je rođen 25. januara 1996. godine, na nadolazećoj ligaškoj utakmici protiv Zrinjskog, imat će priliku da upiše svoj 70-ti zvanični nastup u dresu prvog tima Bordo kluba.

Samo naprijed Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Vanja8 i 13 gostiju.