AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: AS Roma
Mali je bio zvijer, ocekivo sam da ce lahko maxwella izbacit iz prvih 11, al sam se razočarao, ipak ostaje mi Maxwell enigma, a digne bi ako vrati formu nekadašnju koja ga je i prodala u PSG bio najbolji bek Italije 

Glik strasan! Ovaj Jesus iz Intera takodjer nije los, dosta je mlad. A Benatiu bi ja licno volio da se vrati al opet bi se bez problema slozio sa misljenjem vecine romanista da za njega vise nema mjesta u Romi!
Ostaje da se vidi, al siguran sam da Saba zna sta radi. Hu koliku lovu uze za Romanjolija
Ostaje da se vidi, al siguran sam da Saba zna sta radi. Hu koliku lovu uze za Romanjolija

#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
Upravo tako.Gotova je to stvar.Ceka se samo potpis.Jos samo neki stoper i to je to.Caca je napisao/la:Evo eurosport pise da ga je roma uzela pred liverpoolom, te da bi trebao doci na ljekarski u naredna 24 sata.Manuel je napisao/la:Italijanski mediji:
"Roma i PSG se dogovorili. Digne dolazi u Rim!"
Lucas Digne se očekuje u Rimu ranije ove nedjelje.
Za Open Day pored Džeka i Sala
ha biće i on. PSG
je pustio Dignea u Romu koja će za pozajmicu platiti
1,5 miliona eura a ukoliko naš klub bude želio da zadrži
ovog lijevog beka, moraće da plati još 16,5 miliona eura.
Digne nije dobio puno prilika da igra u PSG-u tako da
u Romu dolazi veoma motivisan. Digne će u Romi zarađivati
2 miliona eura po sezoni + bonusi. On nije bio u protokolu
za utakmicu prvog kola Francuske lige u kojoj je PSG dočekao
Lille. Bio je na tribinama a na kraju utakmice se pozdravio
sa svojim saigračima.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Bertollaci + Romagnoli = 45 miliona

Ma haos. Al fakat jedva cekam pocetak sezone,, imam neki osjecaj da cemo da gazimo sve redom 

#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nemoj se vise glupirati.Ne mogu te upratiti
Sutra Destro u Bolonji a u utorak Mbiwa u Lionu

- FrancescoTotti
- Kontakt:
haha brate, Od sad totti i samo tottiManuel je napisao/la:Nemoj se vise glupirati.Ne mogu te upratiti![]()

evo na ljubilarni 500. post, da pozdravim tebe i denna

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pozdrav i tebi i cuvaj taj profilFrancescoTotti je napisao/la:haha brate, Od sad totti i samo tottiManuel je napisao/la:Nemoj se vise glupirati.Ne mogu te upratiti![]()
Sutra Destro u Bolonji a u utorak Mbiwa u Lionu![]()
evo na ljubilarni 500. post, da pozdravim tebe i denna![]()

- Ponos Torina
- Kontakt:
Meni se sve ovo cini kao povratak Benatije,prodaja Mbiwe itd...Treba vam Benatija da ojaca odbranu,Castan i Manolas nepouzdano....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Saba je majstor nevidjeni, Milan nam da 50 mil za Romanjolija i Bertollacija koji nisu odigrali utakmicu za nas, Destra uvali Bolonji za 10 mil, Dumbija ce nazad u CSK za 10 mil, jbg nije lose, M Biwa 9 mil, nabrace se na 100 jos malo... Prodao bi jos i LJaljica.
Sad mislim da Dinge i Glik, a bgm i Peres ce doci.
Sabatini kaze da sprema jos spektakularnije pojacanje od Dzeke, sad ko bi to mogao biti i na kojoj poziciji ja ne znam.
Benatiju su odbili, a i ne vjerujem da ce ga uprava vratiti radi nacina na koji je otisao, ali Sabu treba shvatiit ozbljno, jer ovaj mercato zari i pali, e sad nesto mi se mota Ibra, ali on i Dzeko od jednom nema smisla...
Vidjet cemo, ali smo ako se Garcia dozove faboriti br. 1 za scudetto i ako bude dobra grupa trebali bi bar do 1/8 FINALA
Sad mislim da Dinge i Glik, a bgm i Peres ce doci.
Sabatini kaze da sprema jos spektakularnije pojacanje od Dzeke, sad ko bi to mogao biti i na kojoj poziciji ja ne znam.
Benatiju su odbili, a i ne vjerujem da ce ga uprava vratiti radi nacina na koji je otisao, ali Sabu treba shvatiit ozbljno, jer ovaj mercato zari i pali, e sad nesto mi se mota Ibra, ali on i Dzeko od jednom nema smisla...
Vidjet cemo, ali smo ako se Garcia dozove faboriti br. 1 za scudetto i ako bude dobra grupa trebali bi bar do 1/8 FINALA

Pozdrav nazad, cuvaj se sad.FrancescoTotti je napisao/la:haha brate, Od sad totti i samo tottiManuel je napisao/la:Nemoj se vise glupirati.Ne mogu te upratiti![]()

Sjebali smo Milan dobro, al cistka se nastavlja. Moguce da nas 3 jaka igraca pojacaju do kraja merkata i da ocekujemo jedan veliki transfer, najveci ovog merkata

Zadnja izmjena: Denno, dana/u 10 avg 2015, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Upravo ono o cemu sam ja i sanjao.. mozda se sjecas kad sam pisao kako bi volio da se rijesimo polovnjaka i pocnemo dovodit provjerenu klasu igraca.
Saba legendo, samo zestoko !
Prvi put da ovako jedva cekam pocetak sezone, i prvi put da imam osnovu da se zapravo nadam skudetu!
DAJEEEEEEE

Saba legendo, samo zestoko !
Prvi put da ovako jedva cekam pocetak sezone, i prvi put da imam osnovu da se zapravo nadam skudetu!
DAJEEEEEEE

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: AS Roma
Vrijeme ce pokazati da li ste nas s.****Denno je napisao/la:Pozdrav nazad, cuvaj se sad.FrancescoTotti je napisao/la:haha brate, Od sad totti i samo tottiManuel je napisao/la:Nemoj se vise glupirati.Ne mogu te upratiti![]()
![]()
Sjebali smo Milan dobro, al cistka se nastavlja. Moguce da nas 3 jaka igraca pojacaju do kraja merkata i da ocekujemo jedan veliki transfer, najveci ovog merkata

Il Club più titolato al mondo!
@muxa druze nemoj da se ljutis dzabe, al 50 mil je previse za 2 nedokazana igraca.
embrace the chaos
- _forzamilan_
- Kontakt:
Svoj ti posoDenno je napisao/la:Pozdrav nazad, cuvaj se sad.FrancescoTotti je napisao/la:haha brate, Od sad totti i samo tottiManuel je napisao/la:Nemoj se vise glupirati.Ne mogu te upratiti![]()
![]()

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma poslovali mi svaki merkato sa vama ovako sto se mene tice
(ovi smajliji nisu kul, al neka ih da znate da je zaebancija, sa milanistima ne bi u rat), hvala vam i ajmo vidjeti sta ce WS uradit do kraja mjeseca.

embrace the chaos
Jest da je cijena malo prenapuhana, al braco niste nam uvalili Maicona ili nekog slicnog, vec veoma mladog i talentovanog igraca, naravno rizik postoji, ali ako bude imao srece Milan ce dobiti fantasticnog igraca, onda bi se Roma kajala, ovako jedna strana uvijek gubi sta god da se desi.. Nama je prijeko potreban a vama i ne bas, tako da su svi zadovoljni.
I da vam pozelim puno srece u narednoj sezoni Calcia, imate sad stvarno seksi ekipicu
I da vam pozelim puno srece u narednoj sezoni Calcia, imate sad stvarno seksi ekipicu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Meni uopšte nije jasno zašto prodajemo Romanjolija. Sasvim ok igrač, mlad, već se dokazao u Serie A. A deficitarni smo u obrani. Ok, znam da će Saba dovesti nekog, ali ko garantuje da će biti bolji od Romanjolija?
NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.