reakcija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mcmxlvi,potpisujem hahahahahahMCMXLVI je napisao/la:Puzi, kada ti ides?Gomis99 je napisao/la:Tuzan dan za mene. Milose hvala ti za sve. Sad kad bih nabrajao ne bi moglo stati. Koliko god daju malo je brate ! Pitari zapamtite ovaj dan kad ste imali ovakvog igraca poteza. Jos jednom hvala ti tata ove igre !!
Zasto bi ibrakovic otisao????hilmo je napisao/la:Citirat ću tebe, valjda mi se ovaj brat gore neće ljutiti, pa da kažem malo više.obiteljskicovjek je napisao/la:Pa dobro nije bas da trebamo biti razocarani, nije bas "lose!!!" kako ti kazes. A vise od ta 3 boda dobili smo sa Ikandeom. Vratili smo se iz minusa i pobjedili tekmu a ekipa je dobila vise samopouzdanja nego da smo glat uzeli - kako je i trebalo biti. @Hilmo zabrinjava me tvoj pesimizam obzirom da znam kako razmisljas.hilmo je napisao/la:Jedina dobra stvar danas su tri boda protiv konkurenta za naslov, tri boda koja nam smanjuju zaostatak i daju nam mogućnost da se sljedeće kolo izjednačimo sa vodećim.
Za ostalo sam razočaran, loše!!!
Prvo je loše što je termin utakmice bio taj koji je bio, nije nama bilo ugodno sjediti na +30 a zamisli kako je bilo trčati na terenu.
Mi znamo koliko ova ekipa može i to naše saznanje nije stvoreno na slijepo nego su nas momci mnogo puta uvjerili da znaju i da hoće igrati jako dobro. Pa bude tu mnogo i lijepih akcija i šansi pa Bogmi i golova.
Šta je razlog onako loše igre u prvom poluvremenu? Samir Radovac! O njemu ću kasnije. Šta je razlog lošije igre, mnogo lošije u prvom poluvremenu?
Možda je malo grubo ali meni je to sve izgledalo mlitavo, bezidejno, kukavički, igrači se slabo kretali, krili se jedan iza drugog, a u drugom kao da je druga ekipa izašla! Šta je razlog? Mene ova pobjeda neće zavarati i drugim poluvremenom se ne mogu iskupiti za neke ranije igre.
Miloš Stojčev, fantastično odigrao, fenomenalan pogodak, slobodno možemo priznati da nije bilo njega ko zna bil pobjedili. Ali opet pitanje, zašto nije tako igrao protiv Poljaka, i u Travniku? Koliko samo prodatih lopti u evropskim utakmicama, a i danas nas je jedna takva mogla koštati.
Kažu danas neka je svima pokazao da je majstor, svi mi znamo da je on majstor, ali igra kad hoće a kad neće....
Samir Radovac, miljenik moj to svi znate, dijete naše, i jedini koji osjeća sve šta osjećaju i navijači i zna koliko nama ova utakmica znači, pa Samire dragi zašto se kriješ... Stisni zube kreni naprijed, otkri se... Ali jedna stvar me kod njega raduje a to je njegova fizička građa, tu ima napretka, i u duelima je dosta bolji, ali realno proigrali smo kad je izašao. On treba da svati da će se oko njega vrtiti sva igra u budućnosti i da to prihvati i podnese teret ali i da ubere plodove.
Narednom utakmicom ću biti zadovoljan ako je odigramo kao drugo poluvrijeme danas, znamo da mogu i da znaju KAD HOĆE, i da realizuju 50% stvorenih prilika.
Posjeta nula bodova!!
Ako je naredna utakmica u petak to je odlično!!!
IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!
jed djece mi oplako sam, zove onog malog, daj loptu, mali mu dade, on ke nabi ba specijalce, Dzeno huligan hehehHead je napisao/la:Benko fuli zicer Dzeno nabi loptu, pogodi specijalce na zapadu.![]()
Ali to me nenormalno nervira, pa odluči se,jesi li navijač ili nisi jbt,ako ćeš mi negativu prosipati pauza sedam dan pozitivan biti nemoj to ni pričati ni na forumu,ni na tribini,ni u društvu, nigdje,ako ćeš mi samo mjenjati mišljenja ko čarape za tako kratak period..muhamedhulk je napisao/la:@bosniankingdom
Ja sam davno zakljucio da smo mi u BiH vecinom navijaci 'od kola do kola'Mozes jednu utakmicu dati 6 golova, drugu nemoj nikako i najgori si
Eto, zaboravili igrati
O kvalitetama pojedinih se moze uvijek raspravljati, ali podrska se uvijek mora dati! Klub je bitan, ostali su danas tu, sutra negdje drugo... Imamo sansu da anuliramo poraz od Tra ako aBda pobijedimo Grinjski sad)))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne sekiraj se ti, u petak je.edohz je napisao/la:Utakmica je u subotu u 15.8 u 17:30h, i nemojte siriti dezinformacije.
zar nije spiker rek'o u 17 sati u subotu ???High je napisao/la:Ne sekiraj se ti, u petak je.edohz je napisao/la:Utakmica je u subotu u 15.8 u 17:30h, i nemojte siriti dezinformacije.
Zato!!farukzidane je napisao/la:
Zasto bi ibrakovic otisao????
....zato.....hilmo je napisao/la:Zato!!farukzidane je napisao/la:
Zasto bi ibrakovic otisao????
Drago mi je da je Sesar dobio aplauz na kraju utakmice, ne možemo zaboraviti njegove igre u našem dresu i onu radost nakon Levskog.
@ moj uzor-S.G
Mi protiv mostaraca imamo jako dobar omjer, neće biti lako, ali ako preslikamo u dobrom djelu utakmice današnje drugo poluvrijeme biće lako.
Čist penal i još čistiji pogodak nam je poništen a opet ih dobismo.To je odlika dobre i jake ekipehilmo je napisao/la:Uh što će sudije na hlađenje bar jedno kolo
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, riki46 i 24 gosta.