FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 avg 2015, 22:42

MCMXLVI je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:Tuzan dan za mene. Milose hvala ti za sve. Sad kad bih nabrajao ne bi moglo stati. Koliko god daju malo je brate ! Pitari zapamtite ovaj dan kad ste imali ovakvog igraca poteza. Jos jednom hvala ti tata ove igre !! :salut:
Puzi, kada ti ides?
mcmxlvi,potpisujem hahahahahah
Sabrine mi moje!

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 09 avg 2015, 22:43

muhamedhulk dobro rece da smo navijaci od kola do kola, to potvrđuje i prica oko Barića, jucer ste ga tjerali a danas je najbolji desni bek na svijetu, ista je prica i za Dzenana. Sljedece kolo ko god bio u mogucnosti, bez obzira bilo +35 ili padala kisa SVI NA KOŠEVO i aBd da pobjedom zasjednemo na vrh tabele i ne pustamo do kraja :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 avg 2015, 22:46

zrinjski mora pasti!!!

BAŠ JE LIJEPO SARAJEVO MOJE DOK JE CIJELO BORDO BOJE ... :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 avg 2015, 22:47

hilmo je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Jedina dobra stvar danas su tri boda protiv konkurenta za naslov, tri boda koja nam smanjuju zaostatak i daju nam mogućnost da se sljedeće kolo izjednačimo sa vodećim.

Za ostalo sam razočaran, loše!!!
Pa dobro nije bas da trebamo biti razocarani, nije bas "lose!!!" kako ti kazes. A vise od ta 3 boda dobili smo sa Ikandeom. Vratili smo se iz minusa i pobjedili tekmu a ekipa je dobila vise samopouzdanja nego da smo glat uzeli - kako je i trebalo biti. @Hilmo zabrinjava me tvoj pesimizam obzirom da znam kako razmisljas.
Citirat ću tebe, valjda mi se ovaj brat gore neće ljutiti, pa da kažem malo više.

Prvo je loše što je termin utakmice bio taj koji je bio, nije nama bilo ugodno sjediti na +30 a zamisli kako je bilo trčati na terenu.
Mi znamo koliko ova ekipa može i to naše saznanje nije stvoreno na slijepo nego su nas momci mnogo puta uvjerili da znaju i da hoće igrati jako dobro. Pa bude tu mnogo i lijepih akcija i šansi pa Bogmi i golova.
Šta je razlog onako loše igre u prvom poluvremenu? Samir Radovac! O njemu ću kasnije. Šta je razlog lošije igre, mnogo lošije u prvom poluvremenu?
Možda je malo grubo ali meni je to sve izgledalo mlitavo, bezidejno, kukavički, igrači se slabo kretali, krili se jedan iza drugog, a u drugom kao da je druga ekipa izašla! Šta je razlog? Mene ova pobjeda neće zavarati i drugim poluvremenom se ne mogu iskupiti za neke ranije igre.

Miloš Stojčev, fantastično odigrao, fenomenalan pogodak, slobodno možemo priznati da nije bilo njega ko zna bil pobjedili. Ali opet pitanje, zašto nije tako igrao protiv Poljaka, i u Travniku? Koliko samo prodatih lopti u evropskim utakmicama, a i danas nas je jedna takva mogla koštati.
Kažu danas neka je svima pokazao da je majstor, svi mi znamo da je on majstor, ali igra kad hoće a kad neće....

Samir Radovac, miljenik moj to svi znate, dijete naše, i jedini koji osjeća sve šta osjećaju i navijači i zna koliko nama ova utakmica znači, pa Samire dragi zašto se kriješ... Stisni zube kreni naprijed, otkri se... Ali jedna stvar me kod njega raduje a to je njegova fizička građa, tu ima napretka, i u duelima je dosta bolji, ali realno proigrali smo kad je izašao. On treba da svati da će se oko njega vrtiti sva igra u budućnosti i da to prihvati i podnese teret ali i da ubere plodove.

Narednom utakmicom ću biti zadovoljan ako je odigramo kao drugo poluvrijeme danas, znamo da mogu i da znaju KAD HOĆE, i da realizuju 50% stvorenih prilika.

Posjeta nula bodova!!

Ako je naredna utakmica u petak to je odlično!!!

IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!
Zasto bi ibrakovic otisao????

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 09 avg 2015, 22:47

Puziju je vakat. Mrsko mi mijenjati avatar. Al dobar fol... treba ovakvih fazona vise na forumu :D

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 09 avg 2015, 22:49

Head je napisao/la:Benko fuli zicer Dzeno nabi loptu, pogodi specijalce na zapadu. :rol: :urnebes:
jed djece mi oplako sam, zove onog malog, daj loptu, mali mu dade, on ke nabi ba specijalce, Dzeno huligan heheh

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 avg 2015, 22:50

muhamedhulk je napisao/la:@bosniankingdom
Ja sam davno zakljucio da smo mi u BiH vecinom navijaci 'od kola do kola' :D Mozes jednu utakmicu dati 6 golova, drugu nemoj nikako i najgori si :crazy: Eto, zaboravili igrati :mrgreen:
O kvalitetama pojedinih se moze uvijek raspravljati, ali podrska se uvijek mora dati! Klub je bitan, ostali su danas tu, sutra negdje drugo... Imamo sansu da anuliramo poraz od Tra ako aBda pobijedimo Grinjski sad :))))

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ali to me nenormalno nervira, pa odluči se,jesi li navijač ili nisi jbt,ako ćeš mi negativu prosipati pauza sedam dan pozitivan biti nemoj to ni pričati ni na forumu,ni na tribini,ni u društvu, nigdje,ako ćeš mi samo mjenjati mišljenja ko čarape za tako kratak period..
Sabrine mi moje!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 avg 2015, 22:52

Yebi ga, sledeca tekma je jako bitna jer ako izgubimo vec je to osjetna razlika.
Plus oni igraju dosta cvrsto na svom terenu, doveli su par dobrih pojacanja a i standardno se mucimo protiv njih..

Jos ako docekamo taj mec bez cimija i miloša onda ce ekipa biti na velikom iskusenju..
ZZ

High

Post Postao/la High » 09 avg 2015, 22:52

edohz je napisao/la:Utakmica je u subotu u 15.8 u 17:30h, i nemojte siriti dezinformacije.
Ne sekiraj se ti, u petak je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 09 avg 2015, 22:54

High je napisao/la:
edohz je napisao/la:Utakmica je u subotu u 15.8 u 17:30h, i nemojte siriti dezinformacije.
Ne sekiraj se ti, u petak je.
zar nije spiker rek'o u 17 sati u subotu ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2015, 22:55

farukzidane je napisao/la:
Zato!!

Drago mi je da je Sesar dobio aplauz na kraju utakmice, ne možemo zaboraviti njegove igre u našem dresu i onu radost nakon Levskog.

@ moj uzor-S.G
Mi protiv mostaraca imamo jako dobar omjer, neće biti lako, ali ako preslikamo u dobrom djelu utakmice današnje drugo poluvrijeme biće lako. ;)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 avg 2015, 23:02

hilmo je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:
Zato!!

Drago mi je da je Sesar dobio aplauz na kraju utakmice, ne možemo zaboraviti njegove igre u našem dresu i onu radost nakon Levskog.

@ moj uzor-S.G
Mi protiv mostaraca imamo jako dobar omjer, neće biti lako, ali ako preslikamo u dobrom djelu utakmice današnje drugo poluvrijeme biće lako. ;)
....zato..... :clap:

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 09 avg 2015, 23:04

hoce ko staviti tekmu na youtube, gdje je vedator da nam to nastima

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2015, 23:06

Ma svinjski je redovna mušterija na Koševu, tako da no sikiriki, ova ekipa ionako daleko bolje igra protiv jačih timova nego protiv mesara koji se brane sa 10 igrača.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2015, 23:09

Uh što će sudije na hlađenje bar jedno kolo

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 09 avg 2015, 23:10

Prioritet prioriteta, otjerati Puzigaću što prije. Onakav karakter kvari atmosferu u ekipi i debelo narušava hemiju. Možda bi i Stojčev i Velkoski igrali mnogo bolje da se nisu počeli družiti s njim i pali pod uticaj.
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 09 avg 2015, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 avg 2015, 23:11

Jest nam sudija unistio danas. :guz:
1946

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 09 avg 2015, 23:11

a vidi im teksta, jel.ih stid, **** skutorska

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 avg 2015, 23:12

hilmo je napisao/la:Uh što će sudije na hlađenje bar jedno kolo
Čist penal i još čistiji pogodak nam je poništen a opet ih dobismo.To je odlika dobre i jake ekipe :clap:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”