Jeste,njih dvojica ko ona dvojica iz letecih medvjedicabagrcavi je napisao/la:na skuteru u Mostar išo čini mi se

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jeste,njih dvojica ko ona dvojica iz letecih medvjedicabagrcavi je napisao/la:na skuteru u Mostar išo čini mi se
Ima slika,necu da postavljam ovdje slikali mi,ma vrh.Isli su i do Zenice jednom na onom skutera samo ne znam jel' to bilo kad ga je Alen zabio.bagrcavi je napisao/la:Mi se u kombiju ibretili kontali tripovi nas lupajuIma li iko sliku te scene ja ne mogu da nađem
I meni je zao zeljkovica, on bi solidno pokrio ovu stranu jos se mogao rotirati na mnoga mjesta haman samo na go nije mogao.exbabilon je napisao/la:Ne bih da smaram, al nadolaze mi tako neke stvari. Sad bih dao Mladenovica, Livaju i Hodzurdu za Zeljkovica. Jest jedan za trojicu al znas da je igrac, moze bit desni bek, moze bit stoper, a znao je i lijevog beka odigrat. Za klasu je bolji od svakog navedenog. U moru razlaza sa igracima, razlaz sa Zeljkovicem mi najteze pada. Sem toga mislim da bi Hasanovic mogao ponudit vise od E.Sadikovica, ali hajde..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hahahah vidiš ima sličnosti dobro sibagrcavi je napisao/la:Mene Kosorić dosta podsjeća na Emira Spahića po načinu igre, postavljanju, kontroli lopte, ponašanju, a i slično izgledaju
Uzeo si mi sto se kaze rijec iz usta bas tako steta sto bar njih dvojica ostala samo malo radi sirine klupe e sad bili oni to zeljeli ne znam ali da fale kvalitetni igraci kao zamjene fale. A Joco me nije nesto odusevio spor je do bola prvo i nekako ali drugo bas lose. Teska utakmica ali ispade na kraju odlican rezultat.exbabilon je napisao/la:Ne bih da smaram, al nadolaze mi tako neke stvari. Sad bih dao Mladenovica, Livaju i Hodzurdu za Zeljkovica. Jest jedan za trojicu al znas da je igrac, moze bit desni bek, moze bit stoper, a znao je i lijevog beka odigrat. Za klasu je bolji od svakog navedenog. U moru razlaza sa igracima, razlaz sa Zeljkovicem mi najteze pada. Sem toga mislim da bi Hasanovic mogao ponudit vise od E.Sadikovica, ali hajde..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zeljkovica ne mozes porediti sa stanicem ili colicem... e ta 2 meni najteze padaju. sad bi nam dosli ko budali samarJoseMourinho je napisao/la:Da se ne lazemo ni zeljkovic zadnju sezonu nista odigrao nije da valja, ispado i na beku i stoperu, nista posebno, hvala mu na svemu, ali ne kontam ni sto toliko pljuvanje nakon sjajne tekme gdje je u pored naše pobjede igrač tekme njihov golman
Pobjedili smo, uživajte i idemo pobjesit široki aBd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.