FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Go Stojceva mozda zavrsi kao go sezone. Stojcev je maher kao i Mesa ali ne mozes ga motivisati, tako da je najbolje da se proda. Nadam se da Radovac malo poradi na brzem oslobadjanju lopte. Ikande-a hitno potpisati jos par dodatnih godina. Almir mora prije Puzija biti standardan.
@brig
penal preokrece utakmicu i to je potencijalna prilika za gol, dok to malo pustanje na terenu nista ne znaci kad gubis, a i kad smo kod te agresivnosti pogledaj malo igru svojih igraca pa pricaj, svaki drugi start kramponima po nogama !!!
penal preokrece utakmicu i to je potencijalna prilika za gol, dok to malo pustanje na terenu nista ne znaci kad gubis, a i kad smo kod te agresivnosti pogledaj malo igru svojih igraca pa pricaj, svaki drugi start kramponima po nogama !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- kenanbrajic
- Kontakt:
Igrački, na papiru smo jači, al brate ponekad znamo kakit samo tako...sve u svemu, slažem se da je moglo biti nabijanje, da su Benko i Krste imali svoj dan.amypitar je napisao/la:kenanbrajic je napisao/la:Nije mala stvar ovako nadigrati Široki. Rezultat na stranu, moglo je biti više, nije...dešava se...ali nadigrati ih u polju, respect. Idemo dalje.
Ja uopce nisam ni sumnajo u našu ekipu.Za klasu smo jaci od Listice.Da nemamo pritisak radi poznati stvari kojke su se izdesavale kunem se da bi im uvalili 3-4 komada.
Sudija nas je osakatio, vama je bolje da se pojačate da ne bi ispali iz lige, imali smo 10 situacija 1 na 1 i da su Benko i Krste bili prisebniji vi bi danas primili sedmicu. Nikad gore ekipe od vas na Koševu, užaš, šanse niste imali. Dakle protiv nas koji smo došli iz poraza, sa ovakvim trenerom na klupi niste povezali dva pasa. Kritični stebrig je napisao/la:lako je biti agresivan, borit se i ostalo kad te sudac stoji kao što je vas stajao u drugom poluvremenu..sasvim nepotrebno..collector je napisao/la:nikad, mozda su neki prethodnih godina i bili bolji, al prvo to poluvrijeme kad su imali ovaj gol i onu sansu onog malog Menala i to je to, Krste, Cimi u prilikama a da ne pricam o Benkinoj prilici, a imao je jos jedan sut !!! nisu nista uradili citavu tekmu i smao se se branili !!!sarajlija je napisao/la:Sta reci prvo poluvrijeme gosti bili bolji ruku na srce ali je tako, vec drugo je sasvim druga prica pritisak na goste je donio nama vrijedna tri boda... Stojcev..... Idemo dalje nastavit sa pobjedama. ! 1946 <3
a za ove sto govore nije bilo igra, samo cu reci da veze nemate, pogledajte malo nas presing na Siroki, igru na terenu, kretanja, zatim prilike sve ce vam biti jasno, al prije svega a i najbitnije, sam pristup posebno u drugom poluvremenu agresivnost i borba je ono sto treba istaci, pojeli smo ih na terenu i da je malo srece bilo trebali smo ih natrpati al ni ovako nije lose, 3 bobe na kontu i idemo sad ovako i protiv Zrinjskog !!!
nije svirao penal koji je mogao ali je zato odradio u drugom..
sve u svemu zasližena pobjeda Sarajeva, čestitke..
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
@miden
ma ja ovo generalno svakako pricam, mene od svih segmenata igre zanima pristup igri i postavka na terenu, to je u modernom nogometu mozda i najbitnija stavka naravno uz ova 2 ide i priprema sama ekipe, jer iz ovih elemenata proizilaze i same prilike, igrac i sve ostalo !!!
ako se ne varam poslije gola Benke odmah minut poslije toga Stojcev klize, uzima loptu salje Krsti ovaj u 100 % sansi !!!
poslije drugog gola, napada Siroki i Almir Bekic uzima kod korner zastavice uzima loptu i tacno se na terenu vidi koliko postavljanje znaci na terenu u par doddavanja smo se nacrtali pred njihov gol !!!
ugl samo pristup i ozbiljnost i nema zime !!!
ma ja ovo generalno svakako pricam, mene od svih segmenata igre zanima pristup igri i postavka na terenu, to je u modernom nogometu mozda i najbitnija stavka naravno uz ova 2 ide i priprema sama ekipe, jer iz ovih elemenata proizilaze i same prilike, igrac i sve ostalo !!!
ako se ne varam poslije gola Benke odmah minut poslije toga Stojcev klize, uzima loptu salje Krsti ovaj u 100 % sansi !!!
poslije drugog gola, napada Siroki i Almir Bekic uzima kod korner zastavice uzima loptu i tacno se na terenu vidi koliko postavljanje znaci na terenu u par doddavanja smo se nacrtali pred njihov gol !!!
ugl samo pristup i ozbiljnost i nema zime !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bravo momci!!! Strašno drugo poluvrijeme, srčanost, borbenost, zalaganje, borba do zadnje kapi krvi. I opet bravo i hvala Vam! Ne pamtim da sam ovako bio sretan nakon neke pobjede, znači srce ko džamija, valjda što je protiv ovih škutora i što je došla na ovakav način.
Matej se vratio hvala Gospodaru svjetova, živ nam bio momčino 100 godina a i ti Ibrače što nam ga uspijevaš dovesti po 3. put. 1. poluvrijeme smo realno na onom zvizdanu bili pred slomom živaca, bezidejni na terenu, gubimo, neće nas, sudija
Krste je promašio 3 zicera, vidi se aščare da mu se ide odavde. Ovu sezonu je dačelp najindolentiji igrač na terenu. Klupa obavezno! Samo ću reći RN87
Umjesto njega neka lijevo ide Dulja, desno Amer Bekić, na lijevom beku mjesto "Puze
" još jedan Bekić i još jedna momčina, Almir. Pokazao je da je Roberto Carlos za onog ublehaša. Stojčev najbolji cijelo drugo poluvrijeme, kako taj čovjek zna lopte samo kada hoće da igra i kada ga ide... Sretno Miloše u Atromitosu, a nama je potrebna nova desetka svakako. Valjda ste se sad uvjerili da Radovac može igrati 10-ku samo protiv Famosa. Samir mi je zaista drag, ali ako ovako nastavi vrh karijere će mu biti Sarajevo. Ostavi se majstore šiše i damaska i počni raditi na sebi, ako misliš da uspiješ održati mjesto u prvih 11 Sarajeva a ne nešto više
Ikande je daleko najbolji vezni igrač u ligi, bar prema prikazanom do sad. Svaka čast momčino.
Dženi će se obiti o glavu ovo forsiranje kapitena, nevjerovatno da jedan Stepanov keti na klupi da bi igrao neki tamo Tatomirović
Nadam se da je jedini razlog što Milan nije igrao ona povreda iz Travnika, inače... Svakako, ostajem pri stavu da dotični nije trener za FK Sarajevo, baš kao što sam bio pri tom stavu i nakon što je otišao Meho i nakon što je osvojena titula.

Matej se vratio hvala Gospodaru svjetova, živ nam bio momčino 100 godina a i ti Ibrače što nam ga uspijevaš dovesti po 3. put. 1. poluvrijeme smo realno na onom zvizdanu bili pred slomom živaca, bezidejni na terenu, gubimo, neće nas, sudija

Dženi će se obiti o glavu ovo forsiranje kapitena, nevjerovatno da jedan Stepanov keti na klupi da bi igrao neki tamo Tatomirović

1946
de ba RN87
pomalo, dobra su oni ekipa no istina je da smo imali strasno puno sansi protiv njih, sto ja bas i ne pamtim da je bilo ovoliko izrazeno u nasim duelima proslih godina, sve u svemu Sarajevo ima najjaci igracki kadar i danas se to vidjelo samo se nadam da ce Dzeno da radi i uci na greskama, da ce neke igrace na klupu da preseli cisto da im pokaze da nisu iznad kluba i da moraju da ginu, a evo i na infu se pise da je Stepanov vise savjeta s klupe podijelio nego Dzeno ( i ja se iskreno nadam da je neka povreda razlog sto je na klupi, ne zelim ni da pomislim da Tatomirovic mora da igra i nadam se da to nije istina, a vidjecemo vec naredni vikend), treba momka zaposliti u klubu cim zavrsi karijeru 

Pyro is not a crime !
Sad sa tekme. Ovakvo Sarajevo raja hoce da gleda, sa trkom, prilikama, sutevima.. Sretno ti Milose, hvala za gol danas. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ovo nije tame za tebe, nadam se da vise neces pisati na temi navijaca, nego na temi koja postoji za nenavijace Sarajeva. Kad si vec tu da ti kazem da smo vas nadigrali, ustvari razvalili i zahvaljujuci ludoj sreci niste napustili Sarajevo sa jedno 5-6 komada iako ste popišani. Glede tvog osvrta na utakmicu (na ovoj temi) tvoj post cu da prijavim štovanoj administraciji koja ce se, nadam se, ocitovati u svezi s timbrig je napisao/la:lako je biti agresivan, borit se i ostalo kad te sudac stoji kao što je vas stajao u drugom poluvremenu..sasvim nepotrebno..collector je napisao/la:nikad, mozda su neki prethodnih godina i bili bolji, al prvo to poluvrijeme kad su imali ovaj gol i onu sansu onog malog Menala i to je to, Krste, Cimi u prilikama a da ne pricam o Benkinoj prilici, a imao je jos jedan sut !!! nisu nista uradili citavu tekmu i smao se se branili !!!sarajlija je napisao/la:Sta reci prvo poluvrijeme gosti bili bolji ruku na srce ali je tako, vec drugo je sasvim druga prica pritisak na goste je donio nama vrijedna tri boda... Stojcev..... Idemo dalje nastavit sa pobjedama. ! 1946 <3
a za ove sto govore nije bilo igra, samo cu reci da veze nemate, pogledajte malo nas presing na Siroki, igru na terenu, kretanja, zatim prilike sve ce vam biti jasno, al prije svega a i najbitnije, sam pristup posebno u drugom poluvremenu agresivnost i borba je ono sto treba istaci, pojeli smo ih na terenu i da je malo srece bilo trebali smo ih natrpati al ni ovako nije lose, 3 bobe na kontu i idemo sad ovako i protiv Zrinjskog !!!
nije svirao penal koji je mogao ali je zato odradio u drugom..
sve u svemu zasližena pobjeda Sarajeva, čestitke..

Ikande je odličan, još da se popravi i bit će kao Hadžiahmetović.
Malo mu treba da napravi dobar potez.
Topimo i negativni skor protiv ovih - sad je na -5.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@Obiteljski,
Nakon tekme prelazim na istok da prebrojim stolice, bude li i jedna falila, @jokeru oho ti se od uefe.
Kakav je izvjestaj, jesu li sve stolice na broju ?
Nakon tekme prelazim na istok da prebrojim stolice, bude li i jedna falila, @jokeru oho ti se od uefe.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jah .... pobjedi fudbalski klub Sarajevo. Mislio sam da ce biti lakse, mozda bi i bilo da ne primismo gol.
Ima li ljudi kakav snimak, da na miru gledam.
Hvala igračima i Dženi na pobjedi, ono sto me najvise raduje jest da nismo pali psihički nakon primljenog gola. Milošu hvala na svemu posebno na golovima protiv haugesunda, slavije, danas lištice, ali po meni nama ne trebaju igrači koji ce odigrati jednu tekmu dobro pa deset lose. Svaka čast Bariću i Hvala dragom Bogu pa imamo Delača
Ikande
Može li mi neko odgovoriti da li onaj Kadušić iz juniora igra lijevog beka i jesmo li ga posudili Bosni ili nekom drugom klubu ?

Ikande

Može li mi neko odgovoriti da li onaj Kadušić iz juniora igra lijevog beka i jesmo li ga posudili Bosni ili nekom drugom klubu ?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Cetiri hiljade dvjeso osamdeset dva... - sad si me syebo, moram ispocetka.kengur je napisao/la:@Obiteljski,
BHT Veceras.amypitar je napisao/la:Ima li ljudi kakav snimak, da na miru gledam.
Dresovi su cista 10-tka.
Lijepo nam stoji, bijeli dres, bordo sorc i bijele carape

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Iskreno, na poluvremenu sam vjerovao da cemo pobijediti, jos kad sam vidio da je prava 10ka usla..danas je dokazano da Samke ne moze igrati 10ku, nego malo povucenije.
Isto i Baric je bio dobar, atletski puno ispred Hebiba, a napadacki bolji od Tatka.
Opcenito, igra sasvim solidna, gol nas je malo poremetio, ali na poluvremenu je nekako Dzeno to 'izvukao'.
Benko i Krste su se izmasili i za danas, a vala i za Grinjski..sad se nadam da ce svaka koju budu sutnuli - u go
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Isto i Baric je bio dobar, atletski puno ispred Hebiba, a napadacki bolji od Tatka.
Opcenito, igra sasvim solidna, gol nas je malo poremetio, ali na poluvremenu je nekako Dzeno to 'izvukao'.
Benko i Krste su se izmasili i za danas, a vala i za Grinjski..sad se nadam da ce svaka koju budu sutnuli - u go

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mi da imamo trenera kako Bog zapovjeda, svaka ekipa u ovoj ligi bi sa peticom u mreži bila sretna 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Stepanov je postedjen danas jer vuce povredu. Da je trebalo igrao bi al nakon pobjede cini se da je Dzeno upotpunosti pogodio i sa taktikom i sa izmjenama. Ponjake se Stojcev u stau mnogima i otici ce izgleda kao igracina al mislim da ce Radovac pa i Alispahic biti korisniji od njega na toj poziciji.
Ikande pokazuje da je druga dimenzija i ako ovako nastavi ponuditi mu jaci i duzi ugovor na zimu.
Osteceni smo dobro danas. Bilo je i dzonova na Benku, penal pa I gol Velkoskog koji totalno izgleda pogubljen I vrijeme mu je da ode malo na hladjenje. Duljevic, Hebibovic krila. Barica ne dirati sa beka. Al. Bekic mjesto Puzigace. Rotacije na stoperima mi se svidjaju.
Ova ekipa samo treba da eksplodira.
Ikande pokazuje da je druga dimenzija i ako ovako nastavi ponuditi mu jaci i duzi ugovor na zimu.
Osteceni smo dobro danas. Bilo je i dzonova na Benku, penal pa I gol Velkoskog koji totalno izgleda pogubljen I vrijeme mu je da ode malo na hladjenje. Duljevic, Hebibovic krila. Barica ne dirati sa beka. Al. Bekic mjesto Puzigace. Rotacije na stoperima mi se svidjaju.
Ova ekipa samo treba da eksplodira.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 09 avg 2015, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!
niko za #7 nije rekao da on ne zna igrati lopte, samo je stvar u tome sto on to ocito ne zeli, ne igra mu se iz njemu poznatog razloga pa jednu tekmu nesto dobro i uradi a onda narednih 10 izgubi 54654 lopti, takav igrac nam ne treba da se zove Leo Messi, i nek mu je sretno u nastavku karijere ali ne u Sarajevu
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, fks74, Pena i 36 gostiju.