FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je to. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Evo da ti kazem koju, Zeric nigdje veze bio, malo se kretao po sredini i imao jedan sut preko gola, izmjene trebale ranije, vise karte u napad. Mladenovic katastrofa ziva, nesto poput Livaje u ovoj utakmici. Stokic dobar, borio se makar, nije htjela u gol, Kokot odlican, Sadikovic fino, Blagojevic opet na nivou, Memija u drugom a Đelmić u prvom dobri, stoperski par savrsen. Treba li jos? Pobjeda na guzove. Sada ce vec biti lakse, imamo vremena da se odmorimo i konsolidujemo redove.manijakdokraja je napisao/la:sad ne serete po igracima ??? stidite te se pojedini !

-
- Kontakt:
treba kokota na spica, trpo bi samo tako...
Igrali su punom snagom. Koka najbolji, Joco, Zera, stoperi...
Polako dolaze stvari na svoje mjesto.

Polako dolaze stvari na svoje mjesto.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- corleone87
- Kontakt:
Bas tako,odlicna utakmica sa nase strane,moglo je biti efikasnije da golman nije bio raspolozen..Ne znam sta su pojedinci ovde gledali..DR.HOUSE je napisao/la:ma sta je bilo lose vadio ih golman ....sad se odmorite i idemo po bodove u Široki
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nesto kao pobjeda protiv GOSK-a kad je Bogi zabio...tm8782 je napisao/la:Nismo ni svjesni koliko nam ova pobjeda znaci.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Šta pričate koji ****, golman vadio što neće narednih 10 godina, šta god je išlo prema golu on je iz istog i izvadio. Stokić opasan i vidi se da zna, Memija danas loš ali eto halalim zbog umora, Žerić je 98.o godište samo da se zna
, Tiago pas ala Iniesta 
Kasnije malo više, definitivno zaslužena pobjeda. Trebao se neko žrtvovat sa crvenim samo da šine špicem u usta onog golmana, 3:0 bi dobili..
PS Koka treba učiti pojedince kako se lopta prima

Kasnije malo više, definitivno zaslužena pobjeda. Trebao se neko žrtvovat sa crvenim samo da šine špicem u usta onog golmana, 3:0 bi dobili..
PS Koka treba učiti pojedince kako se lopta prima

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 09 avg 2015, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Leti leti leti Tiago, YEEEEEEEEEEEEE
Moram opet malog Žeru pohvaliti, momak je blago 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Pojedinci nisu ni gledali pa seru 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Apsolutno ne bih nista zamjerio igracima i da je ostalo nerjeseno! Samo 3 dana iza onako zahtjevne utakmice su igrali utakmicu gdje je imperativ bila pobjeda,po vrelini koja je dodatno otezevala stvari,bez Amira,prvi put sa Stokicem,umornim Blagojevicem,Djelmicem i pored svega smo bili puno bolji,napadali,imali 10-2 u kornerima,10-3 u udarcima..Da golman nije imao svoj dan i branio sve i svasta ranije bi mi zavrsili stvar.Na kraju nam je stigla nagrada,koliko god se neko slagao ili ne slagao sa izmjenama danas - Oda je pogodio jbg
Ovaj Tijago mora dobijati vise prostora,momak zna igrati lopte i strahovito je brz
Cestitke Odi i momcima

Ovaj Tijago mora dobijati vise prostora,momak zna igrati lopte i strahovito je brz

Cestitke Odi i momcima

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dakle, Odović je maksimalno pogodio sa izmjenama
rezervisti Tiago, Beganović i Enis Sadiković su donijeli pobjedu
Tiago je izbacio Beganovića, Began povratna lopta na ivicu 16-erca, asistencija za Enisa Sadikovića koji postiže odlican gol

Tiago je izbacio Beganovića, Began povratna lopta na ivicu 16-erca, asistencija za Enisa Sadikovića koji postiže odlican gol

Pobjeda je bitna i Tiago zna igrat lopte,treba ga vise koristit a Stokic ce se nazabijat a moze tu i Koka u spic
Zeljeznicar! 1921 !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mene strasno zivcira cinjenica da svaki protivnicki golman MORA imati svoj dan protiv nas... sta je bolan to? neko fudbalsko pravilo kod nas... strasno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Koka je asistiro 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
JEL MOZE MEMIJA IGRATI PROTIV SIROKOG?
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Pobjeda najvažnija, trebamo sačekati da se odmore i da dođe sve na svoje pa onda komentarisati i kritikovati ako bude bilo potrebe. Bilo je danas dosta pozitivnih stvari.
Ja prezadovoljna. 

-
- Kontakt:
Ali stvarno Tiago bi trebao dobiti vise sanse,momak je ko Tuka.I da nije neki znalac,a vidi se da ima osjecaj,ima brzinu strasnu.Ali jedini na kog sam razocaran je Mladenovic.U odbrani solidan,u napadu katastrofalan.
Koliko nam Kvesa fali tek se sad vidi..
Koliko nam Kvesa fali tek se sad vidi..
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Bravo za Tiaga....
Veoma bitna pobjeda...
Stokić potpuno nespreman...
Još da izdvojim naš stoperski par i Kokota i na kraju maestra Bagojevića, koji je svaki dan sve spremniji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Veoma bitna pobjeda...
Stokić potpuno nespreman...
Još da izdvojim naš stoperski par i Kokota i na kraju maestra Bagojevića, koji je svaki dan sve spremniji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
dade ga Enis. I čorava koka zrno nadže. Zadovoljan sa igrom al i dalje tvrdim da je ovo sa Enisom bila loša izmjena i da čovjek nije za Želje a i čini mi se da je Beganović skrenuo loptu. Ostalo dobro s obzirom na umor. Evidentno je da nam fale još jedan dva igrača za izlazak u Europu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.