@Ajax ti momak pazi sta pises, i ne budi bezobrazan. Dao je golcinu i svaka mu cast, veliki je majstor ali to ne mijenja cinjenicu da je vec dosta vremena prelijen, prebezobrazan i ne pruza ni 20% svojih mogucnosti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e gospodo iz Grcke cijena je upravo skocila za 100k eurića
@Ajax ti momak pazi sta pises, i ne budi bezobrazan. Dao je golcinu i svaka mu cast, veliki je majstor ali to ne mijenja cinjenicu da je vec dosta vremena prelijen, prebezobrazan i ne pruza ni 20% svojih mogucnosti.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Aj ne se.ri ovo ne mijenja cinnjeenicu da je jedan od losijih u zadnju godinu. Ti se naso pametovatiAjax je napisao/la:Evo vam Stojceva forumski strucnjaci i neznalice. Najbolji igrac od kad je usao. Krsti i Benki fenomenalne asistencije.
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
A **** ga vidio bi ja i vas da smo npr primili gol sada maloprije gola kada je tušio loptu na sredini i uzeše mu je...
Uvijek mi se drago ovako pokajati, samo nek igra mora ga nešto trznuti.
Uvijek mi se drago ovako pokajati, samo nek igra mora ga nešto trznuti.
Samo Ikande ljudi da su u formi Benko i Krste bilo bi 5 6 komada
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Milos genije, majstor, kakav lob.
Hvala ti Boze.
Hvala ti Boze.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
nukleusmember
- Kontakt:
bravo varosharijice
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakva golcina velemajstorska.
Stojcev - majstor ostaje majstor.
Stojcev - majstor ostaje majstor.
Jeste zato sto se treba prodati,moze on kad hoce,dosad nije htio i to je jasno.Ajax je napisao/la:Evo vam Stojceva forumski strucnjaci i neznalice. Najbolji igrac od kad je usao. Krsti i Benki fenomenalne asistencije.
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemojte ga sada faliti tako vam Boga Dragoga!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ikande fenomenalan. Odlican igrac. 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Benkara baaaaa
benko je trebao danas hattrick ubiti
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
realno uz velike oscilacije satrali smo lišticu danas
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ikande strašan, o ybo te vise moze se Siroki natrpati
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pa nisi na terminu moj Leoneee!!!
Ajde yebi se Benko vise. Mogao je strpati jos dva ili tri.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jbt kakve mi stopere imamo ( Step i Barba )
i kakva je yebena igracina ovaj Ikande, danas je izdominirao a vidi se da moze jos bolje i vise
i kakva je yebena igracina ovaj Ikande, danas je izdominirao a vidi se da moze jos bolje i vise
Molim vas sve pratite trenuntno nasu zadnju liniju!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
mirzatele je napisao/la:Jbt kakve mi stopere imamo ( Step i Barba )![]()
samo sto stepanov ne igra danas
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.