FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dali iko znz sudije zasutrasnju utakmicu u Banja Luci.
stvarno nisam pogledao utakmicu protiv veleza, vjerovatno i najbolje "predstavu" je imao protiv sirokog.Željovac je napisao/la:Pogledaj snimak zadnje utakmicenime_tm87 je napisao/la:mislim da je isplatnije "gurati" kerlu nego bogicevica ,kerla, uvijek siguran i sto je najbolje brzo se transformise iz odbrane u napad i obrnuto, a zna i zabiti ,ugavnom kad je najpotrebnije.Zabio je golčinu, ali je 3 puta katastrofalno pogriješio. I sva 3 puta mu je Džafić uzeo čiste lopte, gdje je Kerla imao prednost i trebao samo da ga zagradi. Od toga 2 puta je Džafić izašao sam na golmana, a jednom sudija mogao komotno svirati penal za Velež.
Nadam se da ce se sabrati za sutra, nisam vidio da je ikad bio gori.

Posto su "postenjaci" dali otkaz cijeloj komisiji, neznam ni ko ce postavljati sudije...valljda cemo saznati u toku dana...oldman je napisao/la:Dali iko znz sudije zasutrasnju utakmicu u Banja Luci.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Evo postavili su nove likove danas. Pregovori oko prenosa derbija su u završnoj fazi.Seyo_TM je napisao/la:Posto su "postenjaci" dali otkaz cijeloj komisiji, neznam ni ko ce postavljati sudije...valljda cemo saznati u toku dana...oldman je napisao/la:Dali iko znz sudije zasutrasnju utakmicu u Banja Luci.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ko bi trebao prenositi ?!Željovac je napisao/la:Evo postavili su nove likove danas. Pregovori oko prenosa derbija su u završnoj fazi.Seyo_TM je napisao/la:Posto su "postenjaci" dali otkaz cijeloj komisiji, neznam ni ko ce postavljati sudije...valljda cemo saznati u toku dana...oldman je napisao/la:Dali iko znz sudije zasutrasnju utakmicu u Banja Luci.

nadam se da ce za derbi organizovat se na grbavici platno ko onda kad smo bojkotovali zbog karata , dernu ih nasi i onda pravac dodju na grbavicu da zajedno slavimo 

kajtaz im iz slobodnjaka.lottdogg je napisao/la:nadam se da ce za derbi organizovat se na grbavici platno ko onda kad smo bojkotovali zbog karata , dernu ih nasi i onda pravac dodju na grbavicu da zajedno slavimo

nime_tm87 je napisao/la:kajtaz im iz slobodnjaka.lottdogg je napisao/la:nadam se da ce za derbi organizovat se na grbavici platno ko onda kad smo bojkotovali zbog karata , dernu ih nasi i onda pravac dodju na grbavicu da zajedno slavimojao, jaoo
neopisivo

znal neko ko su one svabe sto su bile na treningu rusmir ih vodio pokazivao im stadion
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sudije za sutrasnji mec u BL su odredjene.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Izvinite me sto uskacem kao padobranac...nije mi cilj da nekoga branim, ali imam potrebu da ovoj barki kratko odgovorim na post...čamac je napisao/la:Sarajevo nije postalo već je to i ranije bilo. Otišli su jedni seljaci kojima je data šansa da se loma "emancipuju", većina nije uspjela i vratila se u šumu. Btw, usput su htjeli brutalno uništiti grad koji im je dao sve. Sad su došli drugi i treba im dati šansu. Ovi ako ništa ne kolju i ne pale. Nerviraju me floskule tipa Sarajevo se proseljačilo. Nije se ništa proseljačilo nego je tako od 45., a i za vrijeme Kraljevine je već počelo seljačenje. Izašlo je iz rata 45. sa 50 milja stanovnika i do 91. doguralo na 5 glava. Nije sigurno od je.b.av.anja. Toliko o tome.suntu jeu je napisao/la:Zato ja kada dođem opušteno odem na zapad i zaboli me **** da je Osama bin Laden sa Manijacima.. Nikakvo čudo nije što raja pali iz države i što je Sarajevo,nažalost, postalo najveće selo na svijetu
Kakve veze ima ovo za Željom. Nikakve osim što je među svim kategorijama stanovnika ovog grada Željo imao navijače. Željo nije ni hrvatski, ni srpski, ni bošnjački, ni muslimanski, ni gradski, ni seljački, ni željezničarski već je sve to zajedno. Željo je najveći najpopularnij klub ove države upravo zbog toga. Bilo kakvom podjelom i amputacijom Željo gubi dio svog identiteta.
Ona famozna pjesma je suvišna i davno su pjesme onog tipa isfurane. Nekad davno je bilo popularno imati onakve pjesme i svi su ih imali. Meni lično ko vjerniku smeta što se islam spominje da ne kažem skrnavi u niđe veze okolnostima, ali hajd' ako je to nekom postala furka. Međutim, fol je u tome što se radi o stihu koji je u suštini laž. Kad se jug "birao" i nije imao konkurenciju, a islamu da ne govorim. Tako da je to sve smješno i bezveze. Nama to ne treba, nama treba patriotizam i mi ga fala Bogu imamo. Koliko vidim manijaci sa tim nemaju problema, himna je vazda tu, Bosna je u srcu, znamo šta su Srbi a šta četnici, znamo šta Hrvati, a šta ustaše itd. itd.
Nebi da pisem o doticnoj pesmi, jer nisam u toku, ono sto bih hteo reci je sledece: Sarajevo je moderan i civilizovan grad! Ja sam ziveo u nekoliko milionska evropska i dva azijska mil. grada, razliku izmedju tih gradova i vaseg grada u kojem sam boravio nekoliko puta (najduze mesec dana) ne postoji, osim sitnica tipa Metro. Metro inace nije merilo civilizacije, vec puke potrebe da se rastetereti saobracaj.

Srecno sutra u finalu. Nadam se dobrom fudbalu i fer atmosferi. Pozdrav
-
- Kontakt:
Susret počinje u 20.15h, uz direktan prenos na državnoj televiziji.
Utakmicu će voditi sudijska trojka u sastavu: Jakupović Edin, Janjić Siniša i Bečirović Zlatan
Delegat je Kundačina Radislav
Utakmicu će voditi sudijska trojka u sastavu: Jakupović Edin, Janjić Siniša i Bečirović Zlatan
Delegat je Kundačina Radislav
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Plavi krenuli u Banju Luku, baza će biti hotel Bosna
Sutra od 20.15 sati Borac i Željezničar kreću u konačni obračun za trofeje
Ekspedicija Željezničara krenula je prije pola sata put Banje Luke gdje će sutra, s početkom u 20.15 sati na Gradskom stadionu igrati prvu utakmicu finala nogometnog Kupa BiH. Baza Plavih do početka utakmice bit će banjalučki hotel Bosna.
Optimizima u redovima Željezničara ne nedostaje. Utakmicom na Gradskom stadionu ekipa Amara Osima kreće u konačni obračun s Banjalučanima kada su trofeji ove sezone u pitanju. Borac je i u Kupu BiH ali i u prvenstvu jedini ozbiljan konkurent za trofeje.
- Nakon trijumfa u Mostaru protiv Veleža u okviru Premijer lige BiH, s puno optimizma idemo na prvi finalni duel u Banju Luku. Svjesni smo činjenice da nas od prvog trofeja ove sezone dijeli samo 180 minuta. Takva šansa se ne propušta - kaže za xxx Samir Bekrić, veznjak tima sa Grbavice.
Plavima neće biti lako. Domaćinu u sutrašnjem duelu neće nedostajati motiva...
- S obzirom na razvoj situacije u prvenstvu, trenutno smo u Kupu BiH daleko bliže trofeju. Naravno, pobjeda u prvom duelu na našem stadionu je imperativ, i nema kalkulacija. Pored plasmana u Evropu koji smo već osigurali, silno želimo i jedan trofej u sezoni u kojoj smo igrali na jednom vrlo visokom nivou. Respektujem tim Amara Osima i znam da ako želimo trofej, moramo dati svoj maksimum. Moji igrači to mogu - kaže strateg Banjalučana Zoran Marić.
Prva utakmica finala Kupa BiH igrat će se pred tv-kamerama, uz direktan prijenos na BHT1.
Sutra od 20.15 sati Borac i Željezničar kreću u konačni obračun za trofeje
Ekspedicija Željezničara krenula je prije pola sata put Banje Luke gdje će sutra, s početkom u 20.15 sati na Gradskom stadionu igrati prvu utakmicu finala nogometnog Kupa BiH. Baza Plavih do početka utakmice bit će banjalučki hotel Bosna.
Optimizima u redovima Željezničara ne nedostaje. Utakmicom na Gradskom stadionu ekipa Amara Osima kreće u konačni obračun s Banjalučanima kada su trofeji ove sezone u pitanju. Borac je i u Kupu BiH ali i u prvenstvu jedini ozbiljan konkurent za trofeje.
- Nakon trijumfa u Mostaru protiv Veleža u okviru Premijer lige BiH, s puno optimizma idemo na prvi finalni duel u Banju Luku. Svjesni smo činjenice da nas od prvog trofeja ove sezone dijeli samo 180 minuta. Takva šansa se ne propušta - kaže za xxx Samir Bekrić, veznjak tima sa Grbavice.
Plavima neće biti lako. Domaćinu u sutrašnjem duelu neće nedostajati motiva...
- S obzirom na razvoj situacije u prvenstvu, trenutno smo u Kupu BiH daleko bliže trofeju. Naravno, pobjeda u prvom duelu na našem stadionu je imperativ, i nema kalkulacija. Pored plasmana u Evropu koji smo već osigurali, silno želimo i jedan trofej u sezoni u kojoj smo igrali na jednom vrlo visokom nivou. Respektujem tim Amara Osima i znam da ako želimo trofej, moramo dati svoj maksimum. Moji igrači to mogu - kaže strateg Banjalučana Zoran Marić.
Prva utakmica finala Kupa BiH igrat će se pred tv-kamerama, uz direktan prijenos na BHT1.
AMAR OSIM
U Banja Luku po trijumf ?
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... rijumf.php
Na linku imate i sudije...
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... rijumf.php
Na linku imate i sudije...
iskreno mrsko mi listati stranice, zna li se sta je sa beslijom posto ga je sinoc bozo povjedio na treningu?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Igraci Veleza su rekli da smo imali vise igraca na terenu , aludirajuci na Edina Jakupovica 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
dobar je Edo, znači 0-3 u sred Banjaluke1921 je napisao/la:Igraci Veleza su rekli da smo imali vise igraca na terenu , aludirajuci na Edina Jakupovica

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
[/quote]znal neko ko su one svabe sto su bile na treningu rusmir ih vodio pokazivao im stadion[/quote]
ma vjerovatno neki investitori iz vana hoce da uloze pare u nas nema nista drugoooooooooo
ma vjerovatno neki investitori iz vana hoce da uloze pare u nas nema nista drugoooooooooo
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
znal neko ko su one svabe sto su bile na treningu rusmir ih vodio pokazivao im stadion[/quote]sasatm87 je napisao/la:
ma vjerovatno neki investitori iz vana hoce da uloze pare u nas nema nista drugoooooooooo[/quote]
ma nema sta drugo biti...ide i pokazuje im tribine i pokazivo je nesto u pravcu istoka
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
U Borcu optimizam uoči gostovanja Željezničara
Marić: Najveća prijetnja dolazi sa bokova
Borac sutrašnji prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine sa sarajevskim Željezničarem dočekuje sa mnogo optimizma i samopouzdanja.
U banjalučkom premijerligašu su svjesni da je ova utakmica možda i najbitnija za Borac u ovoj sezoni, a izabranici trenera Zorana Marića se nadaju da bi mogli iskoristiti igranje pred svojom publikom i doći do pobjede, što bi im olakšalo posao u revanšu na Grbavici.
"Naš je cilj pobjeda, jer drugog izlaza nemamo. Najveća opasnost nam prijeti sa bokova, gdje Željezničar ima sjajne igrače, koji itekako znaju ubaciti loptu za igrače u kaznenom prostoru. Za nas bi idealna bila svaka pobjeda bez primljenog gola, recimo 1:0 ili 2:0 bi značilo mnogo. Cijenim naše sutrašnje protivnike, ali očekujem pobjedu svoje ekipe", rekao je trener Borca Zoran Marić za SportSport.ba.
Marić u sutrašenjoj utakmici sa Željezničarom neće moći računati na povrijeđenog golmana Milinovića, te Grahovca, Petrića i Stanića. Pravo nastupa neće imati ni Puzigaća i Savić, koji su na jesen u Kupu BiH igrali za Čelik, odnosno Modriču.
Vjerovatan sastav: Sušac, Stupar, Ćorić, Trivunović, Žarić, Sakan, Vukobratović, Jandrić, Stevanović, Vukelja, Kajkut.
Marić: Najveća prijetnja dolazi sa bokova
Borac sutrašnji prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine sa sarajevskim Željezničarem dočekuje sa mnogo optimizma i samopouzdanja.
U banjalučkom premijerligašu su svjesni da je ova utakmica možda i najbitnija za Borac u ovoj sezoni, a izabranici trenera Zorana Marića se nadaju da bi mogli iskoristiti igranje pred svojom publikom i doći do pobjede, što bi im olakšalo posao u revanšu na Grbavici.
"Naš je cilj pobjeda, jer drugog izlaza nemamo. Najveća opasnost nam prijeti sa bokova, gdje Željezničar ima sjajne igrače, koji itekako znaju ubaciti loptu za igrače u kaznenom prostoru. Za nas bi idealna bila svaka pobjeda bez primljenog gola, recimo 1:0 ili 2:0 bi značilo mnogo. Cijenim naše sutrašnje protivnike, ali očekujem pobjedu svoje ekipe", rekao je trener Borca Zoran Marić za SportSport.ba.
Marić u sutrašenjoj utakmici sa Željezničarom neće moći računati na povrijeđenog golmana Milinovića, te Grahovca, Petrića i Stanića. Pravo nastupa neće imati ni Puzigaća i Savić, koji su na jesen u Kupu BiH igrali za Čelik, odnosno Modriču.
Vjerovatan sastav: Sušac, Stupar, Ćorić, Trivunović, Žarić, Sakan, Vukobratović, Jandrić, Stevanović, Vukelja, Kajkut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.