Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Realno,nesto ne vjerujem previse u snagu ovih najjacih hajmo reci. Liga je sad dosta izjednacenija pa se imamo i pravo nadati dobrom plasmanu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
-
- Kontakt:
Dali ce Ibe od prve igrati zna li se ?
Znat će se za nekih 25 minuta
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Liverpool:Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Henderson, Milner, Coutinho, Lallana, Ibe, Benteke.
Subs: Bogdan, Moreno, Toure, Firmino, Can, Origi, Ings.
Subs: Bogdan, Moreno, Toure, Firmino, Can, Origi, Ings.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Adem 
Konačno normalna klupa, da mogu reći da ima ljudi za koje mi je žao što ne igraju.

Konačno normalna klupa, da mogu reći da ima ljudi za koje mi je žao što ne igraju.

Jao ljudi sto ovo nema sakhoa? 

- kumkalesic
- Kontakt:
Ne znam sta je sa Sakhom, Markovic nije dobio mjesto, kao ni Lucas.
Ne znam dokle se misli igrat sa Lovrenom i opet pokusavat sa 4-2-3-1 kad jos nijednom nije dobro izgledalo. Nek nam je Bog na pomoci
Ne znam dokle se misli igrat sa Lovrenom i opet pokusavat sa 4-2-3-1 kad jos nijednom nije dobro izgledalo. Nek nam je Bog na pomoci
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Liverpool FC
Sakho nije ni trenirao, propušta ovo zbog rodjenja kćerke. Ja sam očekivala Cana u prvih 11. 

- BeyKopites
- Kontakt:
Sakho je malo trenirao ove sedmice jer je dobio kćerkicu zato nije u sastavu. Sastav je ok samo se bojim 2 stvari, kako će djelovati ova sredina koju bi trebali činiti Milner - Henderson i kako će se mladi Gomez izboriti sa pritiskom, ipak je on tek 18-ogodišnjak i nije isto igrati opuštene pripremne utakmice protiv nižerazrednih klubova i igrati u EPL na uzavrelom gostujućem terenu. Ako ne bude problema sa ove 2 stvari, mislim da ćemo pobijediti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Can verovatno odmara (nadam se) jer je igrao ono u21 prvenstvo, i nije prosao pripreme. Isto ide za Firmina. Coutinho je verovatno izuzetak.
Videcemo, vezni red koji grize, ali bez prave defanzivne pretnje. Laicki receno, ako ne damo golove, gubimo.
Videcemo, vezni red koji grize, ali bez prave defanzivne pretnje. Laicki receno, ako ne damo golove, gubimo.

Sakho je odsutan zbog rođenja kćerke, vjerovatno se na to i računalo kad se uigravao Lovren sa Škrtelom. To je možda i jedini razlog što Sakho ne bi igrao ispred njega.keno94 je napisao/la:Ne znam sta je sa Sakhom, Markovic nije dobio mjesto, kao ni Lucas.
Moguće da će ovo biti više nešto kao 4-4-1-1 sa Coutinhom iza Bentekea, igrali smo to više puta prošlih sezona i nikad mi se nije sviđalo nit je davalo nekih rezultata ali možda ovaj put pude drugačije zbog pokretljivosti Milnera i Hende. Naravno to je varijacija 4-2-3-1 ali mislim više na to da se u defanzivi stoji u dvije linije po 4.
Moguce i 4-3-3 sa coutinhom milnerom i hendom u sredini. U sezoni 2013/14 Coutinho je tu cesto igrao i bio pun pogodak.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Gomez odmah u startnoj postavi. On i Lovren bi nas mogli kostati bodova ali mozda i odigraju perfektnu utakmicu.
Napasti pa sta bude.
Sretno momci
YNWA
Napasti pa sta bude.
Sretno momci
YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Sta.je ovo letve ni na mapi. Nece nas valjda nazalost napustiti 

- kumkalesic
- Kontakt:
Mene brine samo kako će Gomez odigrati, jer mora zatvarati stranu gdje će ići, mislim, i većina napada protivnika. Vjerovatno će i oni raditi ono što je Newcastle u meču koji je upravo završio, a to je napasti neiskusnog igrača i pokušati to iskoristiti...
Dobro je što kod njih nema više Nzonzia koji je baš razbijao naš vezni red, a vidim da im u sastavu nema ni Arnautovića...
Moglo bi se ovo dobiti
Isto tako bi mogli imati prednost prilikom kornera i slobodnih udaraca, jer momčad Stokea igra bez nekih visokih igrača, bar u početku...valjda se isplati ono uigravanje na pripremama prilikom prekida...samo da Lovren bude precizniji nego li u tim utakmicama
Dobro je što kod njih nema više Nzonzia koji je baš razbijao naš vezni red, a vidim da im u sastavu nema ni Arnautovića...
Moglo bi se ovo dobiti

Isto tako bi mogli imati prednost prilikom kornera i slobodnih udaraca, jer momčad Stokea igra bez nekih visokih igrača, bar u početku...valjda se isplati ono uigravanje na pripremama prilikom prekida...samo da Lovren bude precizniji nego li u tim utakmicama

Joint_fc
- Ponos Torina
- Kontakt:
Rodgers team talk:Go out there and get revenge!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
#scfc Starting XI vs #lfc: Butland; Johnson, Cameron, Muniesa, Pieters; Whelan (c), Adam; Walters, van Ginkel, Afellay; Diouf
Naša šansa je po desnoj strani
Naša šansa je po desnoj strani

Staviti Ibea na Glenovu stranu i moglo bi biti dosta prilika.
Šalu na stranu, i mene brinu Gomez i Lovren, za ovog drugog se nema šta pametno reći dok me god prvog strah da ga ne pojede pritisak i trema, dobar je i mislim da ne može biti lošiji od Morena u obrani ali vidjet ćemo.

Šalu na stranu, i mene brinu Gomez i Lovren, za ovog drugog se nema šta pametno reći dok me god prvog strah da ga ne pojede pritisak i trema, dobar je i mislim da ne može biti lošiji od Morena u obrani ali vidjet ćemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.