FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 00:34

lisander je napisao/la:a sta je s Beslijom
Bio sam na treningu i vidio da se sudario sa Radoševićem.
Ukazivali su mu pomoc,ali otišao je ranije u svlacionicu šepajuci.
Valjda nije nešto ozbiljno :( sad nam je potrebno njegovo iskustvo u završnici.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 04 maj 2010, 00:53

ma za ovakvog Zelju malo je remi u BL
že lje zni čar, lea lea le
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

tm visoko
Kontakt:

Post Postao/la tm visoko » 04 maj 2010, 10:16

ej raja sta je sa onim Serdarevicem sto je igrao za nas nesto malo???? jel on jos u Zelji?????

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 04 maj 2010, 10:20

tm visoko je napisao/la:ej raja sta je sa onim Serdarevicem sto je igrao za nas nesto malo???? jel on jos u Zelji?????
jest ali nema mjesta ogromna je konkurencija
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

tm visoko
Kontakt:

Post Postao/la tm visoko » 04 maj 2010, 11:06

plavimomak je napisao/la:
tm visoko je napisao/la:ej raja sta je sa onim Serdarevicem sto je igrao za nas nesto malo???? jel on jos u Zelji?????
cudi me da mu Amar ne da malo priliku, sjecam se dok bio u Velezu da je pravo igrao... bio im organizator igre fkt... i kad je nama dosao predstavljen bio kao pojacanje, al nista??? :?

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 04 maj 2010, 11:10

tm visoko je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:
cudi me da mu Amar ne da malo priliku, sjecam se dok bio u Velezu da je pravo igrao... bio im organizator igre fkt... i kad je nama dosao predstavljen bio kao pojacanje, al nista??? :?
Ja sam serdarevica zadnji put gledao u lukavici. Amar ga ubacio umjesto Beslije u drugom poluvremenu na lijevog veznog i nije se snasao. Pa ga je pred kraj utakmice prebacio na ofanzivnog veznog i tu je malo bolje odigrao. Jaka konkurencija. Ima tu jos igraca: Kovacevic, Selimovic, Mulalic, Faric pa i Perak (koji je tek usao u zadnje dvije utakmice) koji ne mogu da dobiju prilku.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 maj 2010, 11:40

Željezničar gostuje Borcu u finalu Kupa BiH
Bućan: Cilj nam je postići gol u Banja Luci

Željezničar će sutra na Gradskom stadionu u Banja Luci igrati prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine sa banjalučkim Borcem, ujedno i glavnim konkurentom za naslov prvaka BiH.
Sarajevski plavi u proljetnom dijelu sezone su uvjerljivo najbolja ekipa domaćeg prvenstva i za prvi ovosezonski trofej snage će odmjeriti sa drugim klubom koji je obilježio ovu sezonu u BiH, banjalučkim Borcem.

Željo prvu utakmicu igra u gostima, što znači da će pred svojim navijačima imati priliku proslaviti osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine.

"Pa, nama možda i jeste mala prednost to što prvu utakmicu igramo na strani. To će značiti da u slučaju pozitivnog rezultata možemo pred punom Grbavicom pokušati osvojiti Kup. Međutim, mislim da igranje prvog susreta u gostima i ne igra preveliku ulogu u ovakvim dvobojima", kaže u najavi sutrašnjeg finala prvotimac Željezničara Sead Bućan za SportSport.ba.

"Da bi ostvarili dobar rezultat moramo na terenu dati sve od sebe, jer za protivnika imamo veoma kvalitetnu ekipu, što uostalom pokazaju rezultati Borca ove sezone. Nama je cilj da u Banja Luci postignemo gol. Gol u gostima bi nam mnogo značio. Generalno govoreći, mislim da smo bolja ekipa od Borca, te da možemo osvojiti Kup BiH u dvije utakmice", zaključio je Bućan u razgovoru za SportSport.ba.

Željezničar u duelu sa Borcem neće moći računati na od ranije povrijeđenog Alena Mešanovića, te Bogičevića, koji nema pravo nastupa u Kupu.

Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara na programu je sutra, sa početkom u 20:15 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Vjerovatan sastav: Šehić, Radovanović, Bajić, Bekrić, Bućan, Kerla, Ćulum, M. Bešlija, Svraka, Mešić, Popović.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 04 maj 2010, 11:54

Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara na programu je sutra, sa početkom u 20:15 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Vjerovatan sastav: Šehić, Radovanović, Bajić, Bekrić, Bućan, Kerla, Ćulum, M. Bešlija, Svraka, Mešić, Popović.

Igraa mirsad ? :shock:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 04 maj 2010, 12:10

Seyo_TM je napisao/la:Pitajte Lazara Popovica!
http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/pitajt ... povica.php

Navalite, bez stida :mrgreen:

Sta je bilo sa ovim ? :D

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 maj 2010, 12:16

Komsije sretno sutra.Zemljo tisuc ljetna na vijernost ti se kunem :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 maj 2010, 12:18

defender je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Pitajte Lazara Popovica!
http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/pitajt ... povica.php
Navalite, bez stida :mrgreen:
Sta je bilo sa ovim ? :D
Uskoro ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 04 maj 2010, 13:35

TheManiacs je napisao/la:Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara na programu je sutra, sa početkom u 20:15 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Igraa mirsad ? :shock:
Drug koliko pratis Zelju? Ako pratis barem malo i citas najave utakmica znas da Amar Osim nikad nije govorio sastav... A drugo pise vjerovatni sastav sto je pretpostavka nekoga ko je pisao vijest... ;)

I vidim da ovdje neki nikako ne citaju sta se pise... jedan post neko napise tekma na BHT1 ispod jos dva posta hocel biti prenos... Malo citajte (ako treba i dva puta) pa kad hoces napisati post uradis refresh da vidis da nije ko slucajno vec isto pitao ili odgovorio...
Zadnja izmjena: Vallter, dana/u 04 maj 2010, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

Manijak sa sjevera
Kontakt:

Post Postao/la Manijak sa sjevera » 04 maj 2010, 13:37

Hoceli se na stranici praviti ono 360 stepeni Grbavica?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 maj 2010, 13:37

Manijak sa sjevera je napisao/la:Hoceli se na stranici praviti ono 360 stepeni Grbavica?
uskoro. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 maj 2010, 13:38

Vallter je napisao/la:jedan post neko napise tekma na BHT1 ispod jos dva posta hocel biti prenos...
Zar nije na Beharu? :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 maj 2010, 14:00

Mogli bi poceti razmisljati o sutrasnjem duelu i da prekinemo prethodnu diskusiju bar na neko vrijeme,ta diskusija nije bezazlena,ali nije ni za ovaj trenutak,pred jako vaznu utakmicu
I pored toga sto nam se titula smijesi,ovo je jako vazan korak za nas,za nas klub,za potpunu atmosferu
Moramo sutra na terenu pokazati zube,bice veliki pritisak tamo i valja nam jos jednom pokazati da smo zaista najbolji ove godine...
Ne znam kakva je situacija sa Beslijom,on je pokazao do sada o kakvom se profesionalcu radi,ostavlja srce na terenu i imam osjecaj da se dokazuje vise od nekih puno mladjih igraca...ostali ce osim Alena i Bogicevica vjerovatno biti spremni za utakmicu...Raduje me sve bolja igra Sehica i Kerle,dva mlada igraca koji pokazuju napredak iz utakmice u utakmicu...malo sam zabrinut sto nemamo bas neku alternativu za Radovanovica koji je u cijelom prvenstvu odigrao sve osim jedne utakmice,mogu samo zamisliti koliko je lik izraubovan i umoran...motiva ima,ni atmosera im vise nije strana jer dolazi puno navijaca na Zeljine utakmice,mnogo teskih utakmica smo rijesili u svoju korist,dobilo se i na iskustvu koje je jako vrijedno pred ovako vazne duele...siguran sam da se nece srljati,ali daleko od toga da cemo se zatvoriti,imamo brza krila,solidan vezni red i odlicnu odbranu,to sve samo od sebe dolazi do kontrolisanog napada i sreca je da ne ovisimo samo o Lazaru,vec postoji vise igraca koji mogu poentirati...uzdam se u dobru pokretljivost,jer smo fizicki u stanju da trcimo 90 minuta,cak i ako nas ne ide lopta,borbenost nam nije problem...samo da sve prodje bez incidenata i problema,a na terenu se nesto posebno ne plasim kada uporedim ove dvije ekipe...mi ipak imamo vise kada je forma u pitanju i ako bude do toga,u dvije utakmice bi mogli izaci jaci za jedan trofej u klupskim vitrinama...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 maj 2010, 14:04

mislim da je isplatnije "gurati" kerlu nego bogicevica ,kerla, uvijek siguran i sto je najbolje brzo se transformise iz odbrane u napad i obrnuto, a zna i zabiti ,ugavnom kad je najpotrebnije. :)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 maj 2010, 14:08

nime_tm87 je napisao/la:mislim da je isplatnije "gurati" kerlu nego bogicevica ,kerla, uvijek siguran i sto je najbolje brzo se transformise iz odbrane u napad i obrnuto, a zna i zabiti ,ugavnom kad je najpotrebnije. :)
Neka nama Bogicevica,on je ekstra igrac,a super je to sto imamo 4 odlicna stopera i nije problem ako neko ne igra,ovaj drugi ga zamijeni odlicno...Kerla je mnogo napredovao i vidi se da ima motiva i da zeli u pocetnu postavu...neka nama i Mesica i Bogicevica i Kerle a vala i Bajica,koga Amar sada gura vise na desnog bocnog,ali i od njega je na stoperu bilo solidnih partija
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 maj 2010, 14:10

Bio bih zadovoljan sa porazom od jednog gola razlike i uz to postignut go (2:1, 3:2).

Po mom skromnom misljenju Bogicevic je trenutno bolji i iskusniji igrac od Kerle. Ne mislim da Kerlu treba gurati u drugi plan ali sto kaze @boccaccio, neka njih tu, lako ih je mjenjati i odmarati kad su svi dobri stoperi.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 maj 2010, 14:13

nime_tm87 je napisao/la:mislim da je isplatnije "gurati" kerlu nego bogicevica ,kerla, uvijek siguran i sto je najbolje brzo se transformise iz odbrane u napad i obrnuto, a zna i zabiti ,ugavnom kad je najpotrebnije. :)
Pogledaj snimak zadnje utakmice :mrgreen: Zabio je golčinu, ali je 3 puta katastrofalno pogriješio. I sva 3 puta mu je Džafić uzeo čiste lopte, gdje je Kerla imao prednost i trebao samo da ga zagradi. Od toga 2 puta je Džafić izašao sam na golmana, a jednom sudija mogao komotno svirati penal za Velež.
Nadam se da ce se sabrati za sutra, nisam vidio da je ikad bio gori.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, knoa i 38 gostiju.