Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kad smo kod talenata onaj malac Fortune u zadnjoj minuti je donio pobjedu protiv PSV-a i osvajanje tog kupa što su igrali. Opet poprilično majstorski je zabio. Izgleda da nisu lagali da je ogroman potencijal
Evo i gola
Evo i gola
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Topnici halalite sto pisem ovdje,da pitam hoce li Walcot igrat sutra u napadu ili Giroud?
Hvala.
Hvala.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Redsu halalimo ti. Ne znamo ni sami. Historija je na žiruovoj strani. Zabijao je protiv West hama uvijek, dok sa druge strane Wenger eksperimentiše sa Theom u vrhu, a ovo mu je dobra tekma za takvo nešto. Tako da ništa nije sigurno.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koji je kralj ovaj curry, kako samo hinjski djeluje. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Volkot od prve, vjeruj mi.KopLfc je napisao/la:Topnici halalite sto pisem ovdje,da pitam hoce li Walcot igrat sutra u napadu ili Giroud?
Hvala.

Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.

Re: RE: Re: Arsenal
Voajer najboljeg napadaca otjera u Tursku a u ekipi mu igra francusko smece.Artetitis je napisao/la:Nesto gledam, ovi iz West Hama sampanjac da otvore sto je Lu-Lu otisao u Galatasaray. Dao im je cetiri gola i namjestio jos pet u 4 utakmice.
Podolski, oprosti mu.
1946
Dobro, ruku na srce, Podolski je najbolji finiser...za kojeg moraju raditi ostala desetorica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dok je trcao prvu sezonu i bio je dobar. A na spicu je uzasan, gori od Welbecka.
Celik!3,2,2.
Sto neko napisa, najbolji omjer prolivenog znoja i datih golova ima Poldi.AllGunsBlazing je napisao/la:Dok je trcao prvu sezonu i bio je dobar. A na spicu je uzasan, gori od Welbecka.
Da je njegovu lijevu nogu moguce zakaciti na Welbecka, imali bi najboljeg centarfora u historiji.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Najgore sto Welbecku da zakacis nogu Sagne unaprijedio bi ga ofanzivno.
A dobro trudio je se prvu sezonu. Pokrivao beka konstantno, trcao naprijed, nazad, zabijao. Sjetimo se utakmice protiv Liverpoola u gostima.
A dobro trudio je se prvu sezonu. Pokrivao beka konstantno, trcao naprijed, nazad, zabijao. Sjetimo se utakmice protiv Liverpoola u gostima.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Poldi je odličan ali nije igrač za Arsenal. Njemu treba ekipa u kojoj će biti bog i batina, prva zvijezda. Jedino u takvom okruženju umije dati svoj maksimum. Da se razumijemo, koristan je on bio i Arsenalu ali ovdje ne može biti starter a ne želi sjediti na klupi i jbg. Želim mu sve najbolje, uvijek cu ga pamtiti po dobrom a i dalje će mi biti jako drag fudbaler.
Chubica jučer odmah na debiju zabio gol za Hull.
Igrao 83 minute.
Chubica jučer odmah na debiju zabio gol za Hull.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I Toral se upisao. Jos malo pa ce biti kao u onoj Shanklyjevoj fori o dvije najjace ekipe. 

Šuška se da će Benzema danas biti u svečanoj loži 

Podolski bolji igrac od Girouda. Nek sam i to cuo.
Prica se da je skoro sve dogovoreno sa Benzemom.
Prica se da je skoro sve dogovoreno sa Benzemom.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Alexis je glup igrac. Pravo glup. Umjesto da se fino odmori, uzme mjesec dana i dodje normalan u tim, on se pravi kao neki super covjek, kao da moze bez odmora. I sta Arsenal od svega tog dobije? Dobije na ovu grupu invalida koji ne smiju povesti lopte i igraca koji je pravo dobar, ali ne moze. I cisto njegovom greskom. Isti kao poslije povrede(kad je isto isforsirao povratak na teren).
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.