Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

propuh
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la propuh » 08 avg 2015, 22:39

Ali princ je gigant u djelicu sekunde se predomisli pa umjesto suta asistencija :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Rios

Post Postao/la Rios » 09 avg 2015, 12:07

Asistencija :bow:
Nadam se da je i igra bila ok,jbg nisam gledao utakmicu sinoc..I Totti izgleda nece predati mjesto bez borbe :mrgreen: :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 avg 2015, 13:22

Rios je napisao/la:I Totti izgleda nece predati mjesto bez borbe :mrgreen: :mrgreen:
slika

slika

pasovi iz udzbenika :kafa:

miralem dobar sinoc. upravo su on i totti kontrolisali skoro svaki romin napad, kao sto to uostalom i trebaju, tako da je odigrao fakat zapazenu rolu. imao je jednu finu priliku bas na tottijevu asistenciju, ali golman mu je odbranio. dobar je pjanke, nema brige za njega :bih:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 avg 2015, 13:30

Dobar je i Gervinho, cini se da je prebolio helikopter. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Rios

Post Postao/la Rios » 09 avg 2015, 13:45

@Evil
Kakav majstor je Totti,svaki put se iznova divim njegovoj klasi :bow:
Znaci Mire na nivou,dobro je..Asistencija mu je mangupska stvarko,k'o na terminu :cool:
Ne znam da li im je opterecenje veliko plata i to,ali ne bih ja Zervinja prodavao,on je igrac koji moze unijeti preokret u igri,za klupe bi bio super.Destro i Doumbia su ti koje trebaju utrpati nekome :mrgreen:
P.S. Jel ovo Mire upisao i dvije predasistencije? :mrgreen: Suti se o tome ha.. :mrgreen: :lol:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 avg 2015, 14:11

Gervinho mora ostati, to sam i ranije pisao, koliko god smotan bio jednostavno je najprodorniji romin igrac, najbrzi, najvecu pometnju moze napraviti.

Totti - sta reci...majstorske dvije asistencije, da ih je Messi upisao vrtile bi se na svim portalima :D ...on svakako nije klasicni spic, bar to nikad na terenu ne igra, ja ne znam zasto ne bi i on i Edin bili u isto vrijeme na terenu...bar protiv ovih slabijih timova...tako bi Roma bila mnogo opasnija, a imali bi i bolju kontrolu lopte kao i kombinatoriku.
Totti bi mogao igrati poluspica, ili nesto tipa Misketa...ne znam ni ja...ali da sam na mjestu Garcie pronasao bih mjesta za njega zajedno s Edinom u prvih 11 bar u 70% utakmica.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 avg 2015, 15:10

Pred Rudijem je veliki posao da pokusa posloziti ovu ekipu.
Sudeci prema pripremnim utakmicama i dalje ce igrati 4-3-3, sto i jest logicno s obzirom na to da ima velik broj wingera. Znaci sredina sa 3 igraca a tu konkurisu Pjanic, Radja, Strootman, DDR, Keita. Dva velika pojacanja Dzeko i Salah bi trebali naci mjesto u prvoj postavi.
Jedna od opcija kada igra Totti je formacija 4-3-1-2 gdje bi on igrao iza dva napadaca. Ali onda igras bez krila a maltene pola ekipe su ti upravo takvi igraci. Da ne spominjem bekove kojih nema i gdje ce vjerovatno Florenzi morati krpiti.
Znaci do kraja prelaznog roka bi trebali dovesti nekog beka i pokusati uvaliti nekoliko ovih prekomjernih igraca. Walter Wolf jos uvijek ima dosta posla pred sobom.
Da li mi se cini ili Ljajic dobija slabu minutazu u pripremama, mozda je on pred odlaskom?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 avg 2015, 18:01

Salah Dzeko i Toti bi bila trojka u napadu ostaje trojka u veznom redu Pjanic Najngolan i jos neki Florenzi Keita Zervinjo ili DDR Strotman nije u formi nakon povreda..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 avg 2015, 18:28

Jao ovih Egipćana, okupirali atranicu Rome na Fb :bow: :bow: :bow:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 avg 2015, 18:55

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 avg 2015, 18:57

Clutch je napisao/la:Dobar je i Gervinho, cini se da je prebolio helikopter. :mrgreen:
Ma nije istina sto se pisalo, potvrdjeno i od Alja. Covjek se pljuje umjesto da dobije naklon, odbio je vecu placu da bi jos igrao ozbiljan fudbal.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 avg 2015, 00:22

Zašto baš Roma?

"Razgovarao sam proteklih mjeseci s Pjanićem, stalno o Romi. Rekao mi je lijepe stvari, prije svega da se radi o velikom klubu sa sjajnim navijačima. Evo sada sam se uvjerio u to. Rim je jedan od najljepših gradova na svijetu i zadovoljstvo mi je što sam tu. Sretan sam".

Pjanić je imao utjecaj na Vas?

"Pratim Romu od dolaska Pjanić u klub jer on je Bosanac i dobri smo drugovi. Prošle godine sam igrao protiv Rome i vidio sam o kakvom klubu se radi. Uradio sam sve što sam mogao da dođem ovdje. Moram reći da je Walter Sabatini (direktor Rome, op.a) odigrao značajnu ulogu".
kao sto rekoh prije par sedmica
Evil Genius II je napisao/la:miralem pjanic - sportski direktor koji je romi mozda obezbijedio najboljeg napadaca nakon batistute :bih:
:bow:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 avg 2015, 02:01

:salut: :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 avg 2015, 07:33

Evil Genius II je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:miralem pjanic - sportski direktor koji je romi mozda obezbijedio najboljeg napadaca nakon batistute :bih:
:bow:
:thumbup: :thumbup:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 14 avg 2015, 15:28

:bih:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2015, 15:56

Obzirom da je sva paznja posljendnjih dana usmjerena na Dzeku,da svi pisemo sta ocekujemo i kako ce biti sa Edinom u Romi,da napisem koju i o mojim ocekivanjima kad je Mire u pitanju :)
Bice zanimljivo pratiti Miralema ove sezone.Konacno ce ispred sebe imati pravog,klasicnog centarfora,uz to jos dobrog prijatelja i kolegu iz reprezentacije.Dosad su mu neefikasni Zervinjo,Dumbija,Destro uzimali sigurno po 5 asistencija minimalno,ove godine ocekujem da se to promjeni i da na svom kontu na kraju sezone ima bar 10+ asistencija.Dzeko je igrac koji se jako dobro razumije sa play-evima,od Misimovica pa do Silve ( nije bas da ga ovaj nije znao uposliti :mrgreen: ) i zbog toga ocekujem njihovu dobru saradnju.Posebno se radujem sto ce se to,aBd,prenijeti i na repku :bih:
Pored Dzeke tu je i Salah,i sad ce Roma imati dva jako dobra krilna igraca - Iturbe i Salah. Brzi igraci odgovaraju Miralemu,njegovi precizni i pravovremeni pasovi u prostor su pravo blago za takve igrace,posljendnji primjer je i sjajna igra sa Viscom u repki,i to je jos jedan razlog sto ocekujem njegovu dobru sezonu.
Nadam se jos da ce vise sutirati sa distance,podvlacim ovo nadam se jer Mire jednostavno vise voli proigrati saigraca nego sutirati,klasicni veznjak.A sta se desava kad sutira vidjeli smo i protiv City-a,i puno puta prije..
Sve u svemu,radujem se jos jednoj sezoni Miralema,ovaj put zajedno sa kapitenom Edinom :salut: :bih:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 14 avg 2015, 18:26

Pjanic je napokon dobio sigurnog realizatora u timu, tako da vise nema opasnosti da mu propadaju fenomenalne asistencije i pasovi. Neka Edin zabija svaku trecu, imat ce osiguranu titulu najboljeg strelca.

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2015, 20:48

majstore :bow:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 14 avg 2015, 20:53

umjetnik :bih:

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 14 avg 2015, 20:53

Bravo Mire :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, svrakino1921 i 27 gostiju.