FK Željezničar (opšte diskusije)

Orton
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Orton » 09 avg 2015, 09:45

Iz Zeljeznicara savjetuju Sarajevo kako sa novcima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 avg 2015, 09:48

Orton je napisao/la:Iz Zeljeznicara savjetuju Sarajevo kako sa novcima.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 avg 2015, 10:00

mma_hz je napisao/la:
Ova nasa uprava sadasnja moze biti primjer ne samo vama nego svim klubovima u BiH kako se radi. Kod nas je prije bilo svega javasluka kriminala i sl. Hvala Bogu svemu se stalo u kraj od cistacice do predsjednika. Da ne bi ulazio u dalju raspravu samo cu reci da nas SD ne uzima stan u jednom gradu da bi njegovog sina doveli da igra za nas klub. Krenes samo od toga. Nebitno. Vi imate svoju pricu a ja imam svoj. Vjerujem ljudima od kojih sam dobio info, a vi vjerujte svojim. I da kod vas na forumu ima placenih ljudi koji su tu da pohvale/ demantuju ako neko nesto napise. Isto tako ima i kod nas samo se znaju ko su i sta su. LP Cast pravim navijacima vaseg kluba prepoznace se.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 09 avg 2015, 10:25

Mitomani ovo je tema FK Zeljeznicar!
Pile znamo da nemozes biti banovan ali nema smisla Da na temi o klubu sa Grbavice citam postove o klubu koji isplacuje plate najredovnije u drzavi.
Btw, vjerovatno si blize Lukavici pa ti Puzigaca i ostali pricaju kako nisu dobili premiju jer su udareni po dzepu, razlikuj premiju i platu.
Nego sta ima sa sjeverom kad planirate SVOJ stadion vratiti u SVOJE vlasnistvo? :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 avg 2015, 10:25

Samo ako uporedimo ljude na istim funkcijama u dva kluba vidjet ces da bas i nije tako :D

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 09 avg 2015, 10:28

tm8782 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Ova nasa uprava sadasnja moze biti primjer ne samo vama nego svim klubovima u BiH kako se radi. Kod nas je prije bilo svega javasluka kriminala i sl. Hvala Bogu svemu se stalo u kraj od cistacice do predsjednika. Da ne bi ulazio u dalju raspravu samo cu reci da nas SD ne uzima stan u jednom gradu da bi njegovog sina doveli da igra za nas klub. Krenes samo od toga. Nebitno. Vi imate svoju pricu a ja imam svoj. Vjerujem ljudima od kojih sam dobio info, a vi vjerujte svojim. I da kod vas na forumu ima placenih ljudi koji su tu da pohvale/ demantuju ako neko nesto napise. Isto tako ima i kod nas samo se znaju ko su i sta su. LP Cast pravim navijacima vaseg kluba prepoznace se.
Jeste tako pricali i kad vam je prosli predsjenik bio u klubu i kada je postavio Osima za menadjera. Samo odgovori, ne spinuj nista?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 avg 2015, 10:35

Da. Licno sam to pricao i vjerovao. Vjerovao sam zbog toga sto je i Amar isto vjerovao pa na kraju i on se sam razocarao. Tad nisam imao puno dodira sa klubom. Medjutim sad sam najbolje upoznat. Svi pogrijesimo u zivotu pa i sam Amar je to priznao. Sad su tu ljudi kojima i on sam vjeruje i sve je u toku. Kad je vidio kakav javasluk vlada odlucio se za ove poteze stabilizacije a do tada je vjerovao ljudima sa kojima je radio. Naravno pocela je 'cistka' u svim segmetima kluba. Hajd ti pokusaj odgovoriti na neboldirani dio posta. Bez spina.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la vrbanjusa » 09 avg 2015, 10:46

tm8782 je napisao/la:Da. Licno sam to pricao i vjerovao. Vjerovao sam zbog toga sto je i Amar isto vjerovao pa na kraju i on se sam razocarao. Tad nisam imao puno dodira sa klubom. Medjutim sad sam najbolje upoznat. Svi pogrijesimo u zivotu pa i sam Amar je to priznao. Sad su tu ljudi kojima i on sam vjeruje i sve je u toku. Kad je vidio kakav javasluk vlada odlucio se za ove poteze stabilizacije a do tada je vjerovao ljudima sa kojima je radio. Naravno pocela je 'cistka' u svim segmetima kluba. Hajd ti pokusaj odgovoriti na neboldirani dio posta. Bez spina.
Kod komsinica kad su plate u pitanju mjeseci idu ovako: Mart, Maj, Juli :-)
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 12:03

Pile ba, nisam ja to izjavio, izračunali ste sami... Prihodi su vam 5 miliona, direktor rekao da imate sve te pare na stolu da ne možete vratiti dug, što se na mene ljutiš... Revizori kad imaju da utvrde odnose u normalnom klubu to traje mjesec, samo kod vas godinu. To ti dovoljno govori. Imate dug preko 5 miliona i to je fakt, govorili ste vi svašta i da je Tan ubleha izmeđuostalog. Šok, tuga, nevjerica... Tan izjavio prije 3 mjeseca da je zadovoljan investicijom i da je sve u najboljem redu, da vjerujem tebi više nego čovjeku koji ima 1,3 milijarde, a nismo mi željezničar da nas izbjegavaju igrači u širokom luku, ne bi došlo 5 odličnih igrača (ne anonimausa) da je to tako. Koliko god spinovali postoji argument i činjenica da ste u krivu. Čuj reviziju godinu rade, pa čudom se ne mogu načuditi, to je kao normalno??? I nema duga toga ljudi godinu evo rade ne bi ki ustanovili koliki je, direktor izjavi da nam sad legnu sve pare (čitaj 4-5m) ne bi mogli vratiti dug, ti opet meni govoriš neke stvari. Ne budi slijep i gluh kraj zdravih očiju i ušiju. Biće Tender pa neće bit, generalni hoće pa neće, sve u krug. A kod nas ima vidnih pomaka da ima para kamp, igrački kadar, pripreme, reprogram na godinu, vi na 10, i u čemu je frka?? Eeee moj pile moj.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 avg 2015, 14:16

Jel istok krenuo sa izgradnjom.Vidim evo i kamp se spominje. :thumbup:
Vala vam direktor samo kuka,place.Njemu bez jedno 20 miliona, za vas nema nafake.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 09 avg 2015, 14:19

tm8782 je napisao/la:Da. Licno sam to pricao i vjerovao. Vjerovao sam zbog toga sto je i Amar isto vjerovao pa na kraju i on se sam razocarao. Tad nisam imao puno dodira sa klubom. Medjutim sad sam najbolje upoznat. Svi pogrijesimo u zivotu pa i sam Amar je to priznao. Sad su tu ljudi kojima i on sam vjeruje i sve je u toku. Kad je vidio kakav javasluk vlada odlucio se za ove poteze stabilizacije a do tada je vjerovao ljudima sa kojima je radio. Naravno pocela je 'cistka' u svim segmetima kluba. Hajd ti pokusaj odgovoriti na neboldirani dio posta. Bez spina.
A sta da ti odgovorim brate u neboldiranom dijelu posta. Evo pitaj. Mozda sam i najobjektivniji forumas iako ne pisem puno. Ajd predji na FK Sarajevo opste diskusije da ne dobijem ban bezveze. Ne zamjeri ako ima gresaka na poslu sam kucam preko moba. Pa da ti pokusam odgovoriti.Svidja mi se sto sa tobom mogu normalno razgovarati :-)

SWRA1921
Kontakt:

Post Postao/la SWRA1921 » 09 avg 2015, 14:21

Zabrinute kone, vol. 1545

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 09 avg 2015, 16:56

Jel zeljeznicar ostaje bez love ako Dzeko ode na posudbu u Romu?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 09 avg 2015, 19:19

Papalukas je napisao/la:Jel zeljeznicar ostaje bez love ako Dzeko ode na posudbu u Romu?
Da, ali transfer je dogovoren koliko ja znam a ne posudba ;)

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la DANDY » 09 avg 2015, 19:59

JoseMourinho je napisao/la:
Papalukas je napisao/la:Jel zeljeznicar ostaje bez love ako Dzeko ode na posudbu u Romu?
Da, ali transfer je dogovoren koliko ja znam a ne posudba ;)
Veze ti nemas murinjo.....
Ovi znaju bolje i od samog Dzeke.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 avg 2015, 20:33

Pile poprilicno dobro igramo za ekipu koja nema za plate :D

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 avg 2015, 21:48

Orton je napisao/la:Pile poprilicno dobro igramo za ekipu koja nema za plate :D

Ljeto 2019. negdje u Mađarskoj, Velkoski daje intervju za budapesttimes.hu :
"U Sarajevu smo igrali gladni i žedni".
:urnebes:
Jači od ratova, režima i partija. 1921

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 09 avg 2015, 21:50

Al igraju ovi placenici bez plata, haha. Svaka ti cast Ibrace kad si ih nasao ovakve, placenici a igraju bez plata.
since 1973

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2015, 22:31

Gledali ovi stojceva sa ponude vise nego prvi put a on se razmaho ko azdaha vatru bljuje sjevaju gromovi munje i prccc opet nema plate. Dajte ljudima sta ste obecali pravda za Puzija i drustvo Milos heroj a ne zlocinac. Dzemo mora red zavoditi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 avg 2015, 23:18

Nema nista od obecanja,samo sto je na papiru.
Tako rece Gredic za Amarov nacin poslovanja.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Noke995, Orvel, Paromlinac i 34 gosta.