Boze sacuvaj. Ajde zaobidji temu.MortemHz je napisao/la:Ma to kod tebe u toj selendri tako,**** ga tesko je razumjeti pojam ''urbano'', ''grad'' i slicno,nego ostao si vrlo lagano bez argumenata Vatikanac?
Pozz
Boze sacuvaj. Ajde zaobidji temu.MortemHz je napisao/la:Ma to kod tebe u toj selendri tako,**** ga tesko je razumjeti pojam ''urbano'', ''grad'' i slicno,nego ostao si vrlo lagano bez argumenata Vatikanac?
Svak je dobrodosao sa iole normalnim komentarimazenicacelik je napisao/la:U Zenici se osjetti potres ,kolko se Sarajevo trese........ Izvinjavam se na uletu,nije mi mjesto ovdje.... All mi nije jasno sto se "zvijezde" tresu......
nisam to upratio, jer mi je na ignore, sta mu se desilo... btw. cestitke moderaciji na baniranju spomenutong usera!godrina je napisao/la:mortem je prije 6-7 dana "dobio" trajni pa ga opet vratili cc, dokad vise trpit te kretene
a na jednoj od tema mislim bh klubovi u evropi "dobio" trajni ban, koji je trajao 3-4 danajovanmaksimovic je napisao/la:nisam to upratio, jer mi je na ignore, sta mu se desilo... btw. cestitke moderaciji na baniranju spomenutong usera!godrina je napisao/la:mortem je prije 6-7 dana "dobio" trajni pa ga opet vratili cc, dokad vise trpit te kretene
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Kajkutenjoyer i 24 gosta.