FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2015, 00:00

Orton je napisao/la:Pile smatrao sam te uvijek neozbiljnim,nemoj da te pocnem smatrat i budalom :D
Kao da je bitno sta ti mislis utrpanko zavrno pipu. Poslao i Fedju Kusturicu u Sarajevo. Provjeri **** ga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 avg 2015, 00:07

Evo nazvo Barbarica,kaze momak Osim sto nam kasne plate,ukinuli nam i stanarinu

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 00:09

pile87 je napisao/la:
Orton je napisao/la:Pile smatrao sam te uvijek neozbiljnim,nemoj da te pocnem smatrat i budalom :D
Kao da je bitno sta ti mislis utrpanko zavrno pipu. Poslao i Fedju Kusturicu u Sarajevo. Provjeri **** ga.

Kako te ba nije stid??? Zavrnuo pipe a kredit kao mi podigli bez njeg??? To jel??? Pa ne samo da si bolestan, što si ba zloban, nikad u Sarajevu plate više neće kasniti ti možeš usniti o tom zato jer si slučaj za promatranja...

Jel to da zataškaš što vam po medijima službenici izjavljuju da vam legne i 5 miliona odmah da ne možete dugove poplaćati il šta?? Tebe ni tvoji više ne shvataju ozbiljno koliko si gluposti najavio a ni jedna se desila nije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2015, 00:26

Ne bi ja rekao da vasi igraci lazu mislim niko se ne zajebaje sa tim evo konkretno Puzigaci kasni i rata. Meni to lici samo na jedno nestalo vam para :) eto sad pisajte po sirotinji

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 00:30

pile87 je napisao/la:Ne bi ja rekao da vasi igraci lazu mislim niko se ne zajebaje sa tim evo konkretno Puzigaci kasni i rata. Meni to lici samo na jedno nestalo vam para :) eto sad pisajte po sirotinji
Ne može nestati majstore, nije osim na čelu kluba.. Usput jel vam došla tužba 400 000 $ koliko vam je posudio da se ne ugasite??? Što se to krije?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2015, 00:34

Ne krije se nista nece covjek pare hoce da investira u Zelju.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2015, 00:40

pile87 je napisao/la:Ne krije se nista nece covjek pare hoce da investira u Zelju.
Ajd ba @pile87 idi spavaj,nalag'o si se za dva života,svega mi! Što je najžalosnije i sam sebe lažeš ne bi li uspio tim lažima da nekoga isprovociraš :thumbdown:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 avg 2015, 00:56

Ovo sto pile kaze za amara je istina. Nece pare nego hoce da ulozi jos pored ovih sto mu dodjemo. Boga mi kako imam info da kasne rate nekim igracima i da od sad za transfer politiku glavnu rijec vodi fedja kusturica. Zbog javasluka i talova sa menagerima Tan je odlucio da sad on vodi glavnu rijec. Jer je prilikom potpisivanja ugovora stavljeno da 50% ide menageru. Info je 100% tacan. Samo da dodam da se za jednog igraca platilo da izadje u novinama van BiH da ga zeli jedan kkub iz lige 5.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 01:02

tm8782 je napisao/la:Ovo sto pile kaze za amara je istina. Nece pare nego hoce da ulozi jos pored ovih sto mu dodjemo. Boga mi kako imam info da kasne rate nekim igracima i da od sad za transfer politiku glavnu rijec vodi fedja kusturica. Zbog javasluka i talova sa menagerima Tan je odlucio da sad on vodi glavnu rijec. Jer je prilikom potpisivanja ugovora stavljeno da 50% ide menageru. Info je 100% tacan. Samo da dodam da se za jednog igraca platilo da izadje u novinama van BiH da ga zeli jedan kkub iz lige 5.
Vidi, tan nije ni bio u klubu kad se potpisao ugovor sa cimirotom, ta ti teorija pada vodu..

Drugo, kredit koji diže Sarajevo mora odobriti niko do tan, a on zavrno pipe, a dopušta kreditiranje, logika level pile, druga teorija pada u vodu.

A to za menadžerske talove i procente ti vjerujem, samo toga ima i kod vas Amir, dado, Bajić, Memija... Dadu čini mi se plaća vlasnik ćevabdžinice zmaj kao i brata mu enisa, u Amirov transfer ima ugrađenih jedno 3 strane, Bajić je više para nego što se vama reklo i tako dalje. Al nema veze, hvala na informaciji, lijepo dođe, to se sto posto slažem za talove...

A osim investira ili poklanja??? Razlika je, ko investira hoće pare nazad... Logika nalaže...

Ja bih volio da dođete na zelenu granu al potkopati nas nema smisla jer ne ide.
Cimi je taj igrač oko kojeg kao govoriš a nije tan bio ni na mapi kad je on ugovor potpisao i sad zbog tog kao problem. A drugo sređen mu je ugovor kad se i.r. otjerao i igrač je Sarajeva 100%, menadžer procenat sam dogovara to nema veze s klubom... Odšteta je kolika jest, možda velika al takva je kakva je....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2015, 01:11

Nigdje on nije rekao da je Tan bio kad se potpisao ugovor sa Cimirotom. Ugovor je potpisan prije Tana, tako da i ovo njegovo može biti istina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 01:13

Virtu4l je napisao/la:Nigdje on nije rekao da je Tan bio kad se potpisao ugovor sa Cimirotom. Ugovor je potpisan prije Tana, tako da i ovo njegovo može biti istina.
Kako onda tan zbog javasluka posla ovog a ova garnitura ljudi nema veze s tim ugovorom??? ugovor potpisan prije tana, kako će on za nešto prije njega kriviti nekog??? Kako je to moguće virtual???

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 avg 2015, 01:14

jurisicduska je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ovo sto pile kaze za amara je istina. Nece pare nego hoce da ulozi jos pored ovih sto mu dodjemo. Boga mi kako imam info da kasne rate nekim igracima i da od sad za transfer politiku glavnu rijec vodi fedja kusturica. Zbog javasluka i talova sa menagerima Tan je odlucio da sad on vodi glavnu rijec. Jer je prilikom potpisivanja ugovora stavljeno da 50% ide menageru. Info je 100% tacan. Samo da dodam da se za jednog igraca platilo da izadje u novinama van BiH da ga zeli jedan kkub iz lige 5.
Vidi, tan nije ni bio u klubu kad se potpisao ugovor sa cimirotom, ta ti teorija pada vodu..

Drugo, kredit koji diže Sarajevo mora odobriti niko do tan, a on zavrno pipe, a dopušta kreditiranje, logika level pile, druga teorija pada u vodu.

A to za menadžerske talove i procente ti vjerujem, samo toga ima i kod vas Amir, dado, Bajić, Memija... Dadu čini mi se plaća vlasnik ćevabdžinice zmaj kao i brata mu enisa, u Amirov transfer ima ugrađenih jedno 3 strane, Bajić je više para nego što se vama reklo i tako dalje. Al nema veze, hvala na informaciji, lijepo dođe, to se sto posto slažem za talove...
Kao prvo istina je da tana zanima samo akademija sad.
Kao drugo nisi nis napisao za ova desavanja oko transfera.
Kao trece pile je rekao za amara i to si preskocio.
Kao cetvrto tan je poslao covjeka koji je i doveo nejga ovdje da sredi javasluk koji vlada ili u prevodu kriminal. Npr. Kvesicu je ibrakovic ponudio platu 18 000 km ali kad primi platu vraca ostavlja sebi 5000 a ostalo vraca njemu. Sad kad su zvali iz paoka za jednog igraca i pitali za cijenu, ibrakovic je pokusao sa malverzacijom. Zbog toga je izgubio transfer igraca.
Kao peto pare tj rate kasne za neke igrace. Cak i majska rata.
Kao sesto talovi postoje svugdje ali ne i kradje od 50-70% na platama igraca. Hvala Bogu pa je kod nas sad preko racuna/banke. Dok kod vas igrac na papiru ima minimalnu platu a ovamo veci iznos. Kad kazem minimalnu to je cifra 475 km.
Da ne duljim vjeruj u sta hoces i kako hoces. Ljudi ne lazu i papiri.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2015, 01:16

jurisicduska je napisao/la:Kako onda tan zbog javasluka posla ovog a ova garnitura ljudi nema veze s tim ugovorom??? ugovor potpisan prije tana, kako će on za nešto prije njega kriviti nekog??? Kako je to moguće virtual???
Vrlo je moguće da nije znao i da mu se prešutilo. Dobro se sjećam da je u jednom intervjuu rekao da će prodati igrača za milion, ispravite me ako griješim, onaj neki intervju gdje govori da je FKS dobra investicija i da je uložio dva ili tri miliona, tako nekako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 01:27

Ništa od navedenog što si rekao nit je istina i kosi se sa zdravim razumom nit si odgovorio na bilo šta moje. Za Akademiju se slažem ona oduvijek zanima tana, nije od juče, to je primarni projekat, koji će nekad zaživjeti sad i ne ide baš najbolje najviše mislim kadrovima u struci samoj... Nego mojne oko talova, imate vi praviše toga u svojoj avliji, pare ne daje ibraković nit je ibraković zadužen za isplatu novca, nego Tanov čovjek oduvijek, koji dostavlja izvještaj kvartalno, i normalno sve ide preko banke, i uredno su dobili sve plate i premije.... Nemojte izmišljati, ne valja tako... Ok za Akademiju to svakako i treba da je primarno,tu je i investirao novac.

Da vam nije ove Uprave sad pojeli bi vas dušmani, ovi ljudi da još 3 sezone vako ponove ne mogu uz redovne troškove vratiti u šta su vas uvaljili razni kriminalci čije se posljedice i sad osjećaju kroz ove omladince i dogovore oko njihovih transfera...

Slažem se ja da vlada javašluk al to za plate, prijave i tako dalje to je morbidno, ima čiko direktno postavljen od tana vodi računa o finansijama od prvog
prvog dana, mojne se sekirati...

Prešutilo se milijarderu kažeš virtual??? Znaš li koliko vremena su češljani papiri i pregledavani svi ugovori da bi uopšte došao tan, he moj virtual, pa nije on Sejo brajlović i ne ulaže marku nego milione... Misliš da milijarderu i ljudima iz njegovog tima možeš tek tako prešutjeti nešto, kao nije znao on hahahaha, sve ste smiješniji.. Delač dođe neki dan a ljudima plate od maja kasne hahahahaha

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 avg 2015, 01:31

Slazem se ja da nije ovih ljudi sad u zelji bilo bi svega ali vjeruj mi da i ovo sto sam napisao je tacno. Ugl vrijeme ce pokazati neke stvari.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 01:37

Hoće svakako. Želim vam sreću al mojne izmišljati te nebuloze, nije niko lud. Nije istina brate ni to za 475 KM hahahaha ni to da kasne pare, ni ti procenti, nit da Abdulah ima išta sa platama, on ima svoju platu, klupskim budžetom upravlja upravni odbor kluba u čijem je sastavu Tanov čovjek koji nema doticaj sa Balkanom nikakav. Nit sa Abdulahom hahahaha. Imaš taj podatak, mojne se sekirati kažem ti. Vrijeme je i pokazalo. Sve više pokazuje, kamp niče iz have, Stojčevu se ide iz kluba a ne može ići, sigurno da nije plaćen dobio bi na arbitraži ugovor za 10 minuta tako da mojne tog. Svaki mjesec sve uredno, najsvjetliji model poslovanja na Balkanu. Ne možeš protiv činjenica a i ne znam što vam je cilj to lagati??? Jel da se pomjeri loptica poslije ovih izjava Šiljka, kao biće lakše il šta???

I da ne idemo u off topik ovo je tema zeljeznicar, pa da nemam posljedice ima nadrkanih vazda... Uglavnom sad bi vam trebalo krenuti i neka krene, što se mene tiče konkurencija je uvijek dobro došla, jača liga jači budžeti jače Sarajevo... Samo napredujte al ne služi se ovim, vidim da si ok momak za razliku od ovog ti jarana koji ti daje pogrešne info, ti imaš neku dozu odgoja za razliku od njeg.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 09 avg 2015, 02:22

Vi se raspravljate sa momkom koji dan glumi normalnog sugovornika, a idući dokazuje da je dug zelje prema poreskoj 6 miliona :rol: :rol:
Još kaže procitaj zakon neće vam se kamata otpisat :rol: :rol:

Iskreno nakon toga ko ga ozbiljno može shvatit?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 avg 2015, 02:41

JoseMourinho je napisao/la:Vi se raspravljate sa momkom koji dan glumi normalnog sugovornika, a idući dokazuje da je dug zelje prema poreskoj 6 miliona :rol: :rol:
Još kaže procitaj zakon neće vam se kamata otpisat :rol: :rol:

Iskreno nakon toga ko ga ozbiljno može shvatit?
Dan poslije Šiljak izjavi da je dug preko 5 miliona a može bit i više ne zna se, a vi tvrdite milion i nešto... Ko tebe da shvati ozbiljno??? Sad laže Šiljak? Ja sam karikirao nisam bukvalac ko ti i nije mi život forum SportSport.ba. Opusti se, ko je skontao skontao je, ko nije, nema veze utvrdit ćeš nekad.... Napisao sam čak tamo da karikiram i da se zajebavam a bliže sam ja istini nego ti, dug vam je bliže 6 miliona nego milionu, imaš izjavu direktora od prekjuče, a mene ostavi malo na miru, sve ste fino izračunali prihode sabrali i onda vam predsjednik kaže da sve to imate na stolu da ne bi mogli dug vratiti... Nisam ja to rekao... Ne znam čemu ljutnja...

Sasvim sam normalan, što se sa normalnom rajom može zajebavati a s tobom ne, tvoj problem...

Nadalje priznao sam svoju grešku, i tamo neki dan,glavnica se umanjuje tvoj drug je to fino objasnio... opet treba da priznam da sam pogriješio. A ti nikad nećeš??? Jel vam dug milion i 200 il 5+. Ko laže?? Podcrtavam da sam rekao i da se vama ne umanjuje jer ste na 10 godina potpisali. Možda ako sve dad platite umanje i to sam napisao. I tamo sreću poželio, tako da fino razgovaraj, kulture malo.

- S obzirom na velika akumulirana sredstva koja je Željezničar ovo ljeto zaradio, zanimalo nas je na šta će ona biti utrošena, sanaciju postojećih dugova ili igrački kadar.

„Veliki su dugovi koje je ova uprava naslijedila od prethodne i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće"

A koliko ste zaradili, bruku para al baš bruku, 4,5 miliona jel tako?? Jebote umjesto da se ponosiš tim, ti sam sebi u stomak skačeš, zaradili, vratićete svojim parama, ti mene napadaš nešto.. Jel ovo izmišljen intervju???

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2015, 09:20

Da nebi razbijao svoju lijepu pitarsku glavu nasim dugovima tek ce seznati ukupan dug u Septembru kada revizorska kuca zavrsi posao koji odavno redi. I opet lazes da je neko izjavio da nam je dug preko pet.miliona jer to ne moze niko znati u ovom trenutku pa ni uposleni u klubu.
A ja vama dajem fore do polusezone i onda raspad sistema dajte ljudima plate to se brzo procuje medju igracima i menadzerima svi ce vas zaobilaziti u sirokom luku.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 09 avg 2015, 09:41

Opet pokušaj spina, da mi nije mrsko sad bi kopiro tamo postove gdje fino si napisao da se kamata nam neće otpisat i fol to potkrijepio zakonom, a istina je daleko drugačija ;)
Isto tako napisao si da je dug PREMA POREZNOJ 6MILIONA!!!!

Znaci lagao si i to opasno!!! To je činjenica i sad da te shvatimo ozbiljno??? De ne budi lud ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.