Ziku mu felge ko da je glavom u stativu opalioGangEvil je napisao/la:

Ziku mu felge ko da je glavom u stativu opalioGangEvil je napisao/la:
Prvo, pročitaj šta ti je direktor ili sta je već Šiljče rekao :"Prosle uprave su ostavile ogroman dug, i sve ove pare da dođu odjednom ne bi pokrile to dugovanje", dakle, Greda aka Ajfel vam je po ko zna koji put pričao ublehe o vraćanju dugova. Tako da vam je pametnije da pocnete isplaćivai bivše legende, kapitene i sl. da vam njihovi roditelji ne dolaze traziti pare po klubu. A onda se bavite rrekonstrukcijom arheološke iskopine.bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo
Hahaah koja si ti,kako se kaže,kraljina...Head je napisao/la:Jasta je, reko mu Ikande: Oko, stavio si me na paklu, mojne da ti stau razvalim. Karacu vas sve u pakas. Na cistom sarajevskom. Dzeno mu odgovorio. Pa dobro, iskreno se nadam da ces to raditi maksimalno.
Evo jos jedan se otkin'o, Gdje je @joker da ovo veze i vodi u azil u Ustikolini.JoseMourinho je napisao/la:Koliko ste vi opterećeniauuu znaci momak koji navija za Travnik ispade manijak koji provocira???
Momak koji je branio vašu i svoju ekipu kad sam ja piso da je pobjeda Travnika prodana tekma tj. Dug od prošle sezone vraćen tad vam je valjo jer je branio i svoju i vašu ekipu bio fini navijač travnika, a sad ispade provokator sa Grbavice![]()
![]()
Jes vas lahko manipulisat, pojavi se neki novi clan okrenu spin da su bili navijači jos nisam znao da imate nekog vatrenog crnca navijača, bar meni ova moja raja pitari to nisu prenijeli, i pljujete po čovjeku hahahaha
Legende
Jel to prva tacka dnevnog reda na filozofskim susretima u Ustikolini bila igracka krizaljka FKS. Mozete vi, nemate duga, jos vam ostalo par miliona pa se sada bavite SŠ i igracima FKS.JoseMourinho je napisao/la:ma yebe mi se iskreno, bili su vam se i prosle godine na treningu pa ste titulu uzeli, al covjeka od normala momka koji vam je piso i na glavnoj temi pretvoriste u provokatora koji navija sa grbavice, svaka vam cast
okrenu vas u sekundiuzivajte ne treba vama niko dovoljno imate muka dal tjerat trenera i koje igrace nabit nogom
A vama je lahko naguzite se redovnoJoseMourinho je napisao/la:![]()
nije ni tebi lahko
Pa mogu ti reci da si upravu,uz ovakav igracki kadar i relevantni strucnjaci sa ovog portala su ustvrdili da ste vi glavni favoriti i slobodno mogu reci da ako ne uzmete titulu da ce to biti ogromno iznenadjenje i veliki udarac za vas klub.JoseMourinho je napisao/la:Pošteno, imate tako uživat do maja iduce godine
U životu moraš biti BORAC i RADNIK da bi dostigao neki STANDARD!Harisharis je napisao/la:Strasni lech ne prestaje nizati pobjede..
Da nije bio Sarajeva ljudi ne bi pobjede imali
Jel te stid?BordoArmy88 je napisao/la:U životu moraš biti BORAC i RADNIK da bi dostigao neki STANDARD!Harisharis je napisao/la:Strasni lech ne prestaje nizati pobjede..
Da nije bio Sarajeva ljudi ne bi pobjede imali
Prvo nacu citati kad nesta neko napise i sta je pisac htio reci ... ako ne znas,onda citaj slovo po slovo ili na slogove vise puta posto vidim da nisi bas nesto bistarJoseMourinho je napisao/la:Koliko ste vi opterećeniauuu znaci momak koji navija za Travnik ispade manijak koji provocira???
Momak koji je branio vašu i svoju ekipu kad sam ja piso da je pobjeda Travnika prodana tekma tj. Dug od prošle sezone vraćen tad vam je valjo jer je branio i svoju i vašu ekipu bio fini navijač travnika, a sad ispade provokator sa Grbavice![]()
![]()
Jes vas lahko manipulisat, pojavi se neki novi clan okrenu spin da su bili navijači jos nisam znao da imate nekog vatrenog crnca navijača, bar meni ova moja raja pitari to nisu prenijeli, i pljujete po čovjeku hahahaha
Legende
Pa sta ce te demantovat kad je on reko da je bila kod busa ne ti, još kaže bio tu neki crnac kad ono ispade neki navijač bio na moru pa boje ufatio pa on ga pomjeso sa crncemAliG je napisao/la:Prvo nacu citati kad nesta neko napise i sta je pisac htio reci ... ako ne znas,onda citaj slovo po slovo ili na slogove vise puta posto vidim da nisi bas nesto bistarJoseMourinho je napisao/la:Koliko ste vi opterećeniauuu znaci momak koji navija za Travnik ispade manijak koji provocira???
![]()
Legendeili pitaj nekoga da ti pojasni sta je taj isti pisac htio reci nije sramota! Ja spomenu vatrenog navijaca nisam
rekao sam navijac i to mladji i opis istog tog navijaca ... drugo Samo Travnik me nije demantovao nista da se ta svadja odvijala kod autobusa ... trece ... u stvari nemam ja tebi sta pojasnjavati kad ni ovo neces shvatit
Trenutno korisnika/ca: Lavcina, MostarskiSin i 16 gostiju.