Bio sam na treningu i vidio da se sudario sa Radoševićem.lisander je napisao/la:a sta je s Beslijom
Ukazivali su mu pomoc,ali otišao je ranije u svlacionicu šepajuci.
Valjda nije nešto ozbiljno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bio sam na treningu i vidio da se sudario sa Radoševićem.lisander je napisao/la:a sta je s Beslijom
jest ali nema mjesta ogromna je konkurencijatm visoko je napisao/la:ej raja sta je sa onim Serdarevicem sto je igrao za nas nesto malo???? jel on jos u Zelji?????
cudi me da mu Amar ne da malo priliku, sjecam se dok bio u Velezu da je pravo igrao... bio im organizator igre fkt... i kad je nama dosao predstavljen bio kao pojacanje, al nista???plavimomak je napisao/la:jest ali nema mjesta ogromna je konkurencijatm visoko je napisao/la:ej raja sta je sa onim Serdarevicem sto je igrao za nas nesto malo???? jel on jos u Zelji?????
Ja sam serdarevica zadnji put gledao u lukavici. Amar ga ubacio umjesto Beslije u drugom poluvremenu na lijevog veznog i nije se snasao. Pa ga je pred kraj utakmice prebacio na ofanzivnog veznog i tu je malo bolje odigrao. Jaka konkurencija. Ima tu jos igraca: Kovacevic, Selimovic, Mulalic, Faric pa i Perak (koji je tek usao u zadnje dvije utakmice) koji ne mogu da dobiju prilku.tm visoko je napisao/la:cudi me da mu Amar ne da malo priliku, sjecam se dok bio u Velezu da je pravo igrao... bio im organizator igre fkt... i kad je nama dosao predstavljen bio kao pojacanje, al nista???plavimomak je napisao/la:jest ali nema mjesta ogromna je konkurencijatm visoko je napisao/la:ej raja sta je sa onim Serdarevicem sto je igrao za nas nesto malo???? jel on jos u Zelji?????
Seyo_TM je napisao/la:Pitajte Lazara Popovica!
http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/pitajt ... povica.php
Navalite, bez stida
Uskorodefender je napisao/la:Sta je bilo sa ovim ?Seyo_TM je napisao/la:Pitajte Lazara Popovica!
http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/pitajt ... povica.php
Navalite, bez stida
Drug koliko pratis Zelju? Ako pratis barem malo i citas najave utakmica znas da Amar Osim nikad nije govorio sastav... A drugo pise vjerovatni sastav sto je pretpostavka nekoga ko je pisao vijest...TheManiacs je napisao/la:Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara na programu je sutra, sa početkom u 20:15 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci.
Vjerovatan sastav: Šehić, Radovanović, Bajić, Bekrić, Bućan, Kerla, Ćulum, M. Bešlija, Svraka, Mešić, Popović.
Igraa mirsad ?
uskoro.Manijak sa sjevera je napisao/la:Hoceli se na stranici praviti ono 360 stepeni Grbavica?
Zar nije na Beharu?Vallter je napisao/la:jedan post neko napise tekma na BHT1 ispod jos dva posta hocel biti prenos...
Neka nama Bogicevica,on je ekstra igrac,a super je to sto imamo 4 odlicna stopera i nije problem ako neko ne igra,ovaj drugi ga zamijeni odlicno...Kerla je mnogo napredovao i vidi se da ima motiva i da zeli u pocetnu postavu...neka nama i Mesica i Bogicevica i Kerle a vala i Bajica,koga Amar sada gura vise na desnog bocnog,ali i od njega je na stoperu bilo solidnih partijanime_tm87 je napisao/la:mislim da je isplatnije "gurati" kerlu nego bogicevica ,kerla, uvijek siguran i sto je najbolje brzo se transformise iz odbrane u napad i obrnuto, a zna i zabiti ,ugavnom kad je najpotrebnije.
Pogledaj snimak zadnje utakmicenime_tm87 je napisao/la:mislim da je isplatnije "gurati" kerlu nego bogicevica ,kerla, uvijek siguran i sto je najbolje brzo se transformise iz odbrane u napad i obrnuto, a zna i zabiti ,ugavnom kad je najpotrebnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.