Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sta ovo nece Clyne igrati,povrijedjen valjda,tako rekose na SK sad.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Konacno se i iz uprave oglasili. Tom Werner o prosloj sezoni, promjenama u klubu i novoj sezoni
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ed-9815219
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ed-9815219
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Sve je ok sa Clynom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Znači, vrijeme. Od danas sve počinje.
Jedva čekam da vidimo koga ćemo ovaj put kriviti.
Hvala Bogu Allen mjesec dana van terena.
Jedva čekam da vidimo koga ćemo ovaj put kriviti.
Hvala Bogu Allen mjesec dana van terena.
Kocka je bačena
Hoce li igrati henderson u prvom mecu ove sezone ili ce milner nositi traku u svom debiju i postati prvi fudbaler u historiji fudbala koji je u debiju nosio kapitensku traku? To bi opet zavrsilo na nekim provalama...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Hoće bibliotekar da bude u centru pažnje, kada ne može rezultatski, može ovako na nekim glupostima.DeeWa je napisao/la:Hoce li igrati henderson u prvom mecu ove sezone ili ce milner nositi traku u svom debiju i postati prvi fudbaler u historiji fudbala koji je u debiju nosio kapitensku traku? To bi opet zavrsilo na nekim provalama...
Kocka je bačena
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Tu postoji nesto drugo. A to je da ce uvijek ili vecinu utakmica igrati i Henderson i Milner. Vidjet cemo sutra pa cemo onda osuti paljbu po kapitenima, menadzeru, pojacanjima, sudijama itd...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Samo se nadam da nece poceti 4-2-3-1 sa Milnerom i Hendersonom na 2. Mora igrati sa 3 igraca u vezi sad da li dijamant ili 4-3-3 je svejedno. Nije mi ni jasno zasto bi to radio kad je turneju igrao sa ove dvije formacije, ali zadnje dvije kad je izasao najjaci tim on je opet presao na 4-2-3-1.
Start je izuzetno bitan i ne smije biti eksperimenata. Bez zadnjeg veznog niko normalan ne igra.
Start je izuzetno bitan i ne smije biti eksperimenata. Bez zadnjeg veznog niko normalan ne igra.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Slazem se Keno. Ni Hendo ni Milner nisu klasicni zadnji vezni,bilo bi lijepo da Can pocne ako je spreman.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja se nadam da ce krenuti sa Canom, Hendersonom i Milnerom sto se tice sredine a da ce u napadu biti Benteke a Lallana i Coutinho kao neka dva poluspica malo sa strana. A s obzirom da sa ovim igracima mozes i 442 igrat pa da bude Lallana kao poluspic iza Bentekea tj. ispred Coutinha. Ili da se njih dvojica mijenjaju u igri. Ja bih tako izasao sutra na teren. Eh jedino ako ne dobije Ibe sansu pa bude igrao desno ili lijevo. Start jw bitan, nema zajebancije, nek dadnu gol-dva i nek onda uvodi Ibea, Firminha itd.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

Kontam da ćemo ovako početi, s tim da u drugom Can ide vani, ulazi Firminho koji će na mjesto Milnera, a Milner na mjesto Cana. Vjerovatno i Ings, te Moreno će uči u posljednjih 15, odnosno 20-25 minuta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma nešto ne vjerujem da će Lallana igrat, stamina-35 protiv onih grdosija..
Šta je sa Morenom ?
Šta je sa Morenom ?
ZZ
S Morenom nije ništa, nego je Gomez jednostavno bolji.
Lallana će igrati jer Firminho nije u potpunoj fizičkoj spremi, mada moguće je da Ibe ili Marković zaigraju od prve minute. Nadam se Ibeu, jer je prema naprijed kvalitetniji od Lallane, te u boljoj formi, a i imali bi više opcija. Previše je ova postava defanzivna.
Lallana će igrati jer Firminho nije u potpunoj fizičkoj spremi, mada moguće je da Ibe ili Marković zaigraju od prve minute. Nadam se Ibeu, jer je prema naprijed kvalitetniji od Lallane, te u boljoj formi, a i imali bi više opcija. Previše je ova postava defanzivna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- JackRaven7
- Kontakt:
1. Izgubili smo mozda najboljeg igraca u historiji kluba, ujedno i najboljeg strijelca od prosle godine
2. Pored njega je otisao i nas najveci talenat i drugi najboji strijelac
3. Sturridge je i dalje/opet povrijedjen
4. Veliko pojacanje u obliku Firmina nam nije spremno za ovaj mec (tako makar vele iz strucnog staba)
5. Najvece pojacanje ove sezone nam je napadac iz dugogodisnjeg davljenika PL kojeg niko nije htio (makar ne po ovoj cijeni)
6. Za vicekapitena nam je stavljen novopridosli Milner
7. Jedini igrac za kojeg mozemo reci da nas je sasvim sigurno pojacao je Clyne i to na poziciji super vaznog desnog beka..
8. Sezonu docekujemo s istim onim covjekom na klupi koji nas je vodio do najgoreg poraza otkako svi pratimo nas voljeni Liverpool i nijednog trofeja u 3 godina vodstva
9. Odbranu ce nam vjerovatno predvoditi Lovren, covjek za kojeg Kyrgiakos izgleda kao Rio Ferdinand, ali bice da je to zasluzio proslosezonskim partijama
Realno gledajuci nije to taj Liverpool, ma ni izbliza. Nije to ta snaga koja nas vraca u visine proslosti, ali jbg krece nam sezona i ja sam opet uzbudjen
2. Pored njega je otisao i nas najveci talenat i drugi najboji strijelac
3. Sturridge je i dalje/opet povrijedjen
4. Veliko pojacanje u obliku Firmina nam nije spremno za ovaj mec (tako makar vele iz strucnog staba)
5. Najvece pojacanje ove sezone nam je napadac iz dugogodisnjeg davljenika PL kojeg niko nije htio (makar ne po ovoj cijeni)
6. Za vicekapitena nam je stavljen novopridosli Milner
7. Jedini igrac za kojeg mozemo reci da nas je sasvim sigurno pojacao je Clyne i to na poziciji super vaznog desnog beka..
8. Sezonu docekujemo s istim onim covjekom na klupi koji nas je vodio do najgoreg poraza otkako svi pratimo nas voljeni Liverpool i nijednog trofeja u 3 godina vodstva
9. Odbranu ce nam vjerovatno predvoditi Lovren, covjek za kojeg Kyrgiakos izgleda kao Rio Ferdinand, ali bice da je to zasluzio proslosezonskim partijama
Realno gledajuci nije to taj Liverpool, ma ni izbliza. Nije to ta snaga koja nas vraca u visine proslosti, ali jbg krece nam sezona i ja sam opet uzbudjen

- kumkalesic
- Kontakt:
@JackRaven;
Lijepo si to napisao
Što se tiče današnjeg meča, lijepo bi bilo da im vratimo za ono brukanje s kraja prošle sezone...al' teško...
Ono što je uvijek bio problem kada igramo s njima su ovi naši otpaci koji se baš nabriju protiv nas i igraju kao da im je zadnji meč u životu...
Sada ima još jedan više tamo i sigurno da neće biti lahko onome tko bude čuvao našu lijevu stranu...mislim, drugo su prijateljske utakmice i mečevi koji nisu ni približno jaki kao naš današnji protivnik, jer danas valja zatvoriti onog za bezobraznim imenom iz Senegala
i ove ostale koji su se skrasili u Stokeu poslije neuspješnih karijera u top klubovima, a ima ih baš podosta...
Da li igrati sa zadnjim veznim ili ne, hmmmm, to je baš težak izbor...druga bi stvar bila da mi imamo na toj poziciji jakog igrača, ali nemamo...mislim, treba biti pošten i reći da je Lallana agresivniji u igri od svih naših zadnjih veznih igrača, a, iskreno, i inteligentniji, jer ne pravi često glupe faulove kao što to radi Leiva i ne ispada lahko iz dulea kao što je to slučaj sa Canom, a s njim u igri imamo i dodatnu opciju u ofanzivi...može on sasvim solidno igrati na poziciji klasičnog veznjaka, a poziciju zadnjeg veznog prepustiti Hendersonu...mislim da vezni red Henderson-Milner-Lallana je nešto najbolje što se može složiti od ovog što imamo na raspolaganju...
Igrali smo onaj prošli meč sa zadnjim veznim i svi znamo kako se završio...zašto ne pokušati sada nešto drugačije?
Lijepo si to napisao

Što se tiče današnjeg meča, lijepo bi bilo da im vratimo za ono brukanje s kraja prošle sezone...al' teško...
Ono što je uvijek bio problem kada igramo s njima su ovi naši otpaci koji se baš nabriju protiv nas i igraju kao da im je zadnji meč u životu...
Sada ima još jedan više tamo i sigurno da neće biti lahko onome tko bude čuvao našu lijevu stranu...mislim, drugo su prijateljske utakmice i mečevi koji nisu ni približno jaki kao naš današnji protivnik, jer danas valja zatvoriti onog za bezobraznim imenom iz Senegala

Da li igrati sa zadnjim veznim ili ne, hmmmm, to je baš težak izbor...druga bi stvar bila da mi imamo na toj poziciji jakog igrača, ali nemamo...mislim, treba biti pošten i reći da je Lallana agresivniji u igri od svih naših zadnjih veznih igrača, a, iskreno, i inteligentniji, jer ne pravi često glupe faulove kao što to radi Leiva i ne ispada lahko iz dulea kao što je to slučaj sa Canom, a s njim u igri imamo i dodatnu opciju u ofanzivi...može on sasvim solidno igrati na poziciji klasičnog veznjaka, a poziciju zadnjeg veznog prepustiti Hendersonu...mislim da vezni red Henderson-Milner-Lallana je nešto najbolje što se može složiti od ovog što imamo na raspolaganju...
Igrali smo onaj prošli meč sa zadnjim veznim i svi znamo kako se završio...zašto ne pokušati sada nešto drugačije?
Joint_fc
Sterling nije naš najveći talenat, nego je to Ibe. Igrač koji nije sposoban postici gol iz ciste prilike, nigdje ne mozeže biti najveći talenat. Paradajz je tu da se slozi sa mnom.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Očekivala sam više emocija u Gerrardovoj poruci, ovo mi nekako previše formalno izgleda. 
Optmistična sam, a ne pamtim kad sam bila posljednji put pred početak sezone. Mada kad pogledam realno i nema previše razloga za optimizam. Al' valjda je to neko uzbudjenje zbog početka, radost.
Sretno nam.

Optmistična sam, a ne pamtim kad sam bila posljednji put pred početak sezone. Mada kad pogledam realno i nema previše razloga za optimizam. Al' valjda je to neko uzbudjenje zbog početka, radost.
Sretno nam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.