NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Eno bgm sloga krenula u pohod na titulu
Al stvarno ne treba ni njih otpisati.

⭐
na ovom portalu na txt prenosu metaleghe se u zvijezde ukiva a o zvijezdi samo da je losa 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sretno Zvijezdi i da se vratite u Premijer ligu, ali mislim da cete se vratit tesko a zbog cega to govorim jer nijedna ekipa dosad koja je ispala iz Premijer lige nije se vratila ekspresno u Premijer ligu, plus svi ce se nabrijati protiv Zvijezde.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Prenos k'o u kosarci, Oraslje odma 2-0 

Ma pustamo gorazdu da pomisle da nas mogu pobijedit a onda cemo ih kresnut pred kraj
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
- theboss_RD07
- Kontakt:
S razlogom. Vode jajcani 1 0astra1922 je napisao/la:na ovom portalu na txt prenosu metaleghe se u zvijezde ukiva a o zvijezdi samo da je losa
⭐
Neprofesionalizam je opste poznat po nasim radio i tv kucama ,a da ne spominjemo ovaj portal! Svaki novinar naglasava privrzenost nekom klubu!!!
Ristic izlazi sam pred golmana gorazda koji brani
~~~RD07~~
~~~RD07~~
- theboss_RD07
- Kontakt:
Napadaci su poceli sa ocekivanim!Sreca imamo mi krila, bekove i stopere koji daju golove!
steta za gol u zadnjim minutama poluvremena.bice tesko ali treba vjerovati.valjda su bar spremniji od igraca gorazda ipak smo prvi poceli pripreme
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ristić kad je bio u najboljoj formi nije znao pogodit 1 na 1 a kamoli sad...theboss_RD07 je napisao/la:E moj Dragane...
Jbg Astra zelje su jedno a mogućnosti drugo, čisto sumnjam da ce se počet sa stelenjem u prvih 10-ak kola
pa nema stelenja ako do desteog kola nebudemo drzali prikljucak za vodecimTkanton je napisao/la:Ristić kad je bio u najboljoj formi nije znao pogodit 1 na 1 a kamoli sad...theboss_RD07 je napisao/la:E moj Dragane...
Jbg Astra zelje su jedno a mogućnosti drugo, čisto sumnjam da ce se počet sa stelenjem u prvih 10-ak kola

zalosno je .zvijezdu nece nikako zadnjih godina ,dzabe se dovedu dobri treneri dobri igraci a odes ekipama koje se na guzove pripreme i pobijede te,sta tu nije uredu nikad mi nece biti jasno.yebem ti i to uigravanje vise i realizaciju.lhocemol se mi ikad uigrat i ikad imati dobru realizaciju pu...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Opusteno ljudi tek je pocetak vidit cemo drugo poluvrijeme 

~~~RD07~~
~~~RD07~~
2 ligga fbih sjever
Nije mi jasno da ekipa koja u posljednji tren sabere ekipu rastavi toboze jacu ekipu na proste faktore! Mozda je jos rano za kritike, al kako se Gorazde tako uigra, a ovi nasi jos lutaju ?!! 

Jos jednom cu da ponovim vi jos niste svjesni u kakvoj ligi igrate a igrali ste vec kad je bilo lakse da se prosete kroz ligu, svi ce se nabrijati protiv vas u ovoj yebenoj ligi a niko se nije vratio ekspresno u ligu, volio bi da se vratite al tesko.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bgm biće ovo teška sezona..Ajde treba sačekati kraj utakmice,pa onda da raspalimo prvo po treneru pa onda i po ostalima..ne mogu da vjerujem prvi smo krenuli sa pripremama,doveli su se igraci koje je trener zahtijevao i opet ne ide..
Bez para ništa, ne dirajte trenere ni igrače, zna to slobodaš dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.