FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gigant
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gigant » 04 maj 2010, 09:44

Koji si ti kloc...cuj evo vam...pa trebate se postiditi, i traziti izvinjenje za svu ovu zajebanciju...naravno da trebate znati stanje sa kartonima...vi ste svoj ponos davno izgubili, a sam sam se uvjerio u to na jednom gostovanju u Tz...prema tome tisina...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 09:47

Gigant je napisao/la:Koji si ti kloc...cuj evo vam...pa trebate se postiditi, i traziti izvinjenje za svu ovu zajebanciju...naravno da trebate znati stanje sa kartonima...vi ste svoj ponos davno izgubili, a sam sam se uvjerio u to na jednom gostovanju u Tz...prema tome tisina...
Haha placem (od smijeha) da se stidim sto vase komsije stele vam tri boda, MI ponos izgubili, hahah pa vi ni neznate sta je to zato tisu misu ti. Kako ste dobri i jaki vidimo mi, zeleni sto i trazi bodove.
Hahahah jos uvijek se smijem nema sta drug duhovit si ko Casper to ti je ovaj mali ciko:slika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
--Pametnij popusta--

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 maj 2010, 09:50

Sada vidim da se prepirem sa nekim ko je na intelektulanom nivou osmogodisnjaka, tako da prekidam svaku daljnju raspravu...a ti idi gledaj crtane...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 maj 2010, 09:52

ma pusti ih gigant
samo dovoljno reci po propisu sve niko nam nemoze nista prigovoriti
vlada zakon boljeg i jaceg ali sve po zakonu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 09:54

Gigant je napisao/la:Sada vidim da se prepirem sa nekim ko je na intelektulanom nivou osmogodisnjaka, tako da prekidam svaku daljnju raspravu...a ti idi gledaj crtane...
Haha ajde idi idi i nemoj molim te da me tuzis radi ovog, ko zna mozda budes trazio tri marke odstete zbog uvrede.
Jedan pitar otjeran SLIJEDECI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Fkt idi te se lijecit nikako da pisete malo na svojoj temi :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 maj 2010, 09:56

armin90 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Sada vidim da se prepirem sa nekim ko je na intelektulanom nivou osmogodisnjaka, tako da prekidam svaku daljnju raspravu...a ti idi gledaj crtane...
Haha ajde idi idi i nemoj molim te da me tuzis radi ovog, ko zna mozda budes trazio tri marke odstete zbog uvrede.
e pa nemoze te ni to zabraniti sta ces,pisacemo i dalje
nemozete to zabraniti a nemozete dobiti ni 3 boda :D :D :D :D :D :D :D
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 09:57

Hairlija je napisao/la:
armin90 je napisao/la:
Haha nemoramo, ali mi sebi nekidamo zivce sa tim, nama ta 3 boda netrebaju i svejedno nam. Vama komsije masu titulom pred nosom vi budalite pa makar nama ta 3 boda da uzmete, pa et ako vam je lakse nosite imamo mi dovoljno :).
--Pametnij popusta--

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 maj 2010, 10:01

imate dovoljno za prvu ligu federacije
a komsije inace poznati mudjehedini nakon 6 g posta neka se i oni omrse

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 maj 2010, 10:04

armin90 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
armin90 je napisao/la:
Haha nemoramo, ali mi sebi nekidamo zivce sa tim, nama ta 3 boda netrebaju i svejedno nam. Vama komsije masu titulom pred nosom vi budalite pa makar nama ta 3 boda da uzmete, pa et ako vam je lakse nosite imamo mi dovoljno :).
Haha nemoramo, ali mi sebi nekidamo zivce sa tim, nama ta 3 boda netrebaju i svejedno nam. Vama komsije masu titulom pred nosom vi budalite pa makar nama ta 3 boda da uzmete, pa et ako vam je lakse nosite imamo mi dovoljno ./quote]
Mi bar imamo komsije :)

Nego hocete li istupiti iz lige il cete jednostavno ispasti :P nema jarane s lahke strane ....
Zadnja izmjena: SemPer_fi, dana/u 04 maj 2010, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 10:04

Hairlija je napisao/la:imate dovoljno za prvu ligu federacije
a komsije inace poznati mudjehedini nakon 6 g posta neka se i oni omrse
Haha kakvu prvu ligu federacije nisi dugo pogledo tabelu, haj trkni na brzinu pa provjeri.
Cujemo se :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 10:08

SemPer_fi je napisao/la:

Nego hocete li istupiti iz lige il cete jednostavno ispasti :P nema jarane s lahke strane ....
Cuj ti frajera sta vi fkt mislite da ce Sloboda izac iz lige radi vas :D pa mi smo institucija za vas frajeru :mrgreen:, a jbg vidis kao sto kazes imate komsije nemozete sami znaci ipak jeste JADNI :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 maj 2010, 10:13

armin90 je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:

Cuj ti frajera sta vi fkt mislite da ce Sloboda izac iz lige radi vas :D pa mi smo institucija za vas frajeru :mrgreen:, a jbg vidis kao sto kazes imate komsije nemozete sami znaci ipak jeste JADNI :mrgreen:.
Pa lijepo ste poslali upozorenje da cete istupiti iz lige,nisam to ja izmislio , ipak znaci samo cete ispasti :P

Hahaha sta ima nemozemo , nezz ja ko je 5 godina postio mi il oni :)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 10:14

SemPer_fi je napisao/la:
armin90 je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:

Pa lijepo ste poslali upozorenje da cete istupiti iz lige,nisam to ja izmislio , ipak znaci samo cete ispasti :P

Hahaha sta ima nemozemo , nezz ja ko je 5 godina postio mi il oni :)
Bas me zanima tvoja racunica kojom cemo ispast mozes li pojasnit :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

dzulii
Kontakt:

Post Postao/la dzulii » 04 maj 2010, 10:27

Slobodi ida se oduzmu 3 boda nece ispasti,ali treba istupiti iz lige jer dosta je vise i igrati ovu premier sarajevsku ligu.Sve se okrece oko klubova u sarajevu.Liga bi se trebala zvati bascarsijska premier liga.Sjetite se samo kako jedne godine Zeljo izbaci borca iz lige.Dobro se zna da ce ispast ili sloboda ili celik to je vec dogovoreno,nema sanse da ispadnu dva tima iz rs.A ovo sto se desilo sa slobodom to su zkuhali ovi iz olimpika i sarajeva uz pomoc saveza.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 10:29

dzulii je napisao/la:Slobodi ida se oduzmu 3 boda nece ispasti,ali treba istupiti iz lige jer dosta je vise i igrati ovu premier sarajevsku ligu.Sve se okrece oko klubova u sarajevu.Liga bi se trebala zvati bascarsijska premier liga.Sjetite se samo kako jedne godine Zeljo izbaci borca iz lige.Dobro se zna da ce ispast ili sloboda ili celik to je vec dogovoreno,nema sanse da ispadnu dva tima iz rs.A ovo sto se desilo sa slobodom to su zkuhali ovi iz olimpika i sarajeva uz pomoc saveza.
Ja se slazem da bi trebala da istupi iz lige al ne zbog Sarajeva nego zato sto nam je liga usljiva i nacionalno podjeljena i Sloboda nebi dosla nikada na red da osvoji titulu jer dolazi iz multietnicki nepodjenjeog grada sto nikom nevalja, osim nama Tuzlacima naravno.
--Pametnij popusta--

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 04 maj 2010, 10:36

znaci da se samo nadovezem...DOSTA BASCARSIJSKE MINDER POLITIKE.....i ne ulazite u beskonacne rasprave sa sarajlijicama kad ih je ovdje 3 puta vise...neznam sta im koji k.u.r.a.c pokusavate objasnit....ljudima kojima je Bosna u 30 km kvadratnih..ne budite smijesni ba..
SAMO ISTUPITI IZ OVE NAKARADNE LIGE :twisted: :twisted:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 04 maj 2010, 10:40

slani grad je napisao/la:znaci da se samo nadovezem...DOSTA BASCARSIJSKE MINDER POLITIKE.....i ne ulazite u beskonacne rasprave sa sarajlijicama kad ih je ovdje 3 puta vise...neznam sta im koji k.u.r.a.c pokusavate objasnit....ljudima kojima je Bosna u 30 km kvadratnih..ne budite smijesni ba..
SAMO ISTUPITI IZ OVE NAKARADNE LIGE :twisted: :twisted:
Haha nista ja nepokusavam objasnit neg citaj postove da vidis kako su smijesni pa mjesto da idem na temu vicevi ja dodjem njih vako pomalo bockam bas su funny :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2010, 10:40

Polako se skupljaju navijaci njanja kluba,kao sto sam vec rekao slucaj Gavaric na njih stvarno utjece,odmah skoce ovdje,jesu se usrali za 3 boda :lol: od poznatih navijaca Slobode iz sarajeva tu je zasad gigant,fali samo rajvosa,cena(ovo je najveci fan FK SLOBODA) i jos neki,al nemogu se sjetit.Hoce 3 boda na guzove,pa nek im dadnu,nama nije do ta 3 boda,kad vidim da neko place,moli ilju i usljanovica za 3 boda.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 04 maj 2010, 10:43

Istupiti, nego šta!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2010, 10:45

Al jesu navijaci njanjajeva navalili da istupimo,pa ja nece ih onda imat ko busit u ligi i kupu BiH :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.