Ja nisam ni pristalica tog nekog ****, raditi lagano po planu i na kraju će se sve vidjeti.mma_hz je napisao/la:Malo se mi kurcimo s obzirom sta smo napravili u Butmiru..
Bitno je da sutra odigramo pobjedničku utakmicu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja nisam ni pristalica tog nekog ****, raditi lagano po planu i na kraju će se sve vidjeti.mma_hz je napisao/la:Malo se mi kurcimo s obzirom sta smo napravili u Butmiru..
Pa kazem malo se kurcimo,koliko mozemo ..razumijes..hilmo je napisao/la:Ja nisam ni pristalica tog nekog ****, raditi lagano po planu i na kraju će se sve vidjeti.mma_hz je napisao/la:Malo se mi kurcimo s obzirom sta smo napravili u Butmiru..
Bitno je da sutra odigramo pobjedničku utakmicu.
A evo ne znamo ni mi,najblize je Kortrijku kao i Subic pa ce valjda njih u paketu..sta liBlueFamily je napisao/la:Pozz komsije,halalite sto vam upadam na temu,ali interesuje me sta je sa Cimirotom?Ide li ili ne?
Je li ista dogovoreno,posto ovi nasu mediji nista ne govore..
Mi necemo zaraditi. Sve pare od transfera idu kod amidze, valjda je to jasno.SiouxLukavac je napisao/la:Hoćel' se ko prodat da se nešto zaradi??
Prenosi BHT1BBB je napisao/la:Prenosi li ko utakmicu?
ja kontam danas utakmicahilmo je napisao/la:Prenosi BHT1BBB je napisao/la:Prenosi li ko utakmicu?
kojom logikom pare idu Tanu od transfera de ti meni to reci bogati ? - on vlasnik nije, a sve i da jeste nijedan vlasnik na dunjaluku ne moze sebi u dzep strpati pare od transferamuhamedhulk je napisao/la:Mi necemo zaraditi. Sve pare od transfera idu kod amidze, valjda je to jasno.SiouxLukavac je napisao/la:Hoćel' se ko prodat da se nešto zaradi??
Princip je da Tan daje pare za Akademiju (ovaj trening centar), i mozda za platu 1, 2 igraca. Plus, vracanje duga. Ostalo Klub placa (plate i sl.), a pare dobija od sponzora (TA, Shidi, VM itd.).
Zato nema placanja odsteta za igrace, ulozio se napor da se nadju dobri igraci za free (Step, Barba, Benko..). Ceka se da dug bude isplacen (novembar), pa da se krene onda polako.
I na kraju, Tan je ulozio u Klub, i ocekuje da mu se to vrati, pa i da zaradi. Tako da ja ne ocekujem da mi naglo pocnemo trositi, nego po prioritetima; Akademija, trening centar, pa tek onda struka i igraci.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Nije bitno koliki postotak od transfera ide Klubu,a koliki Amidži, dok imamo sponzore poput TA,VM ( dok neki nemaju generalnog sponzora )Pantelija je napisao/la:pare idu klubu a tan odlucuje hoce li ih zastekati na banci, hoce li kupiti ronalda ili ce ih usmjeriti u stadion ili akademiju
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], bosnas_, Napapijri, nedimmmm1337, r3m1, skoJaa i 71 gost.