FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 avg 2015, 12:39

GangEvil je napisao/la:slika
Ziku mu felge ko da je glavom u stativu opalio :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 avg 2015, 12:25

bojamora je napisao/la:A šta mislite da pitamo Tana da nam proda vaš klua taman od ovih para od džekd europe i transfera i još bi nam kusura ostalo Pa da vas onda sa merakom rasformiramo
Prvo, pročitaj šta ti je direktor ili sta je već Šiljče rekao :"Prosle uprave su ostavile ogroman dug, i sve ove pare da dođu odjednom ne bi pokrile to dugovanje", dakle, Greda aka Ajfel vam je po ko zna koji put pričao ublehe o vraćanju dugova. Tako da vam je pametnije da pocnete isplaćivai bivše legende, kapitene i sl. da vam njihovi roditelji ne dolaze traziti pare po klubu. A onda se bavite rrekonstrukcijom arheološke iskopine.

A onda jos veći mit. Dakle, neko je nesto vidio ispred autobusa i to je nesto veliko... rasprava Boze moj.

-Bombe
-tjeranje s tribine
-Domaca tekma pred milju i po ljudi
-tuca na poluvremenu protiv Ferenca
-bojkoti

i ono dođe ovdje nesto da piše ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 avg 2015, 12:36

Head je napisao/la:Jasta je, reko mu Ikande: Oko, stavio si me na paklu, mojne da ti stau razvalim. Karacu vas sve u pakas. Na cistom sarajevskom. Dzeno mu odgovorio. Pa dobro, iskreno se nadam da ces to raditi maksimalno.
Hahaah koja si ti,kako se kaže,kraljina...
Sabrine mi moje!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 avg 2015, 12:50

Koliko ste vi opterećeni :( auuu znaci momak koji navija za Travnik ispade manijak koji provocira???
Momak koji je branio vašu i svoju ekipu kad sam ja piso da je pobjeda Travnika prodana tekma tj. Dug od prošle sezone vraćen tad vam je valjo jer je branio i svoju i vašu ekipu bio fini navijač travnika, a sad ispade provokator sa Grbavice :rol: :rol: :rol:

Jes vas lahko manipulisat, pojavi se neki novi clan okrenu spin da su bili navijači jos nisam znao da imate nekog vatrenog crnca navijača, bar meni ova moja raja pitari to nisu prenijeli, i pljujete po čovjeku hahahaha

Legende :clap:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 avg 2015, 13:04

JoseMourinho je napisao/la:Koliko ste vi opterećeni :( auuu znaci momak koji navija za Travnik ispade manijak koji provocira???
Momak koji je branio vašu i svoju ekipu kad sam ja piso da je pobjeda Travnika prodana tekma tj. Dug od prošle sezone vraćen tad vam je valjo jer je branio i svoju i vašu ekipu bio fini navijač travnika, a sad ispade provokator sa Grbavice :rol: :rol: :rol:

Jes vas lahko manipulisat, pojavi se neki novi clan okrenu spin da su bili navijači jos nisam znao da imate nekog vatrenog crnca navijača, bar meni ova moja raja pitari to nisu prenijeli, i pljujete po čovjeku hahahaha

Evo jos jedan se otkin'o, Gdje je @joker da ovo veze i vodi u azil u Ustikolini.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 avg 2015, 13:12

ma yebe mi se iskreno, bili su vam se i prosle godine na treningu pa ste titulu uzeli, al covjeka od normala momka koji vam je piso i na glavnoj temi pretvoriste u provokatora koji navija sa grbavice, svaka vam cast ;)

okrenu vas u sekundi ;) uzivajte ne treba vama niko dovoljno imate muka dal tjerat trenera i koje igrace nabit nogom ;)

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 08 avg 2015, 13:13

Uživamo, šampionski **** nam se :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 avg 2015, 13:16

Pošteno, imate tako uživat do maja iduce godine :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 avg 2015, 13:29

JoseMourinho je napisao/la:ma yebe mi se iskreno, bili su vam se i prosle godine na treningu pa ste titulu uzeli, al covjeka od normala momka koji vam je piso i na glavnoj temi pretvoriste u provokatora koji navija sa grbavice, svaka vam cast ;)

okrenu vas u sekundi ;) uzivajte ne treba vama niko dovoljno imate muka dal tjerat trenera i koje igrace nabit nogom ;)
Jel to prva tacka dnevnog reda na filozofskim susretima u Ustikolini bila igracka krizaljka FKS. Mozete vi, nemate duga, jos vam ostalo par miliona pa se sada bavite SŠ i igracima FKS.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 avg 2015, 13:30

:facepalm: :facepalm:

nije ni tebi lahko ;)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 08 avg 2015, 13:34

JoseMourinho je napisao/la::facepalm: :facepalm:

nije ni tebi lahko ;)
A vama je lahko naguzite se redovno :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2015, 13:49

Stipu ovog ba,njega vodaju ko pasce po ulici i lazu mu a drzi se onoga ''samo vici jes jes'' i klima glavom :urnebes: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 avg 2015, 14:04

JoseMourinho je napisao/la:Pošteno, imate tako uživat do maja iduce godine :D
Pa mogu ti reci da si upravu,uz ovakav igracki kadar i relevantni strucnjaci sa ovog portala su ustvrdili da ste vi glavni favoriti i slobodno mogu reci da ako ne uzmete titulu da ce to biti ogromno iznenadjenje i veliki udarac za vas klub.
Sportski pozdrav prijatelju.-. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 avg 2015, 14:12

EEE mili moji ne nsasjedajte ni na kakve priče (ja znam istinu bio sam tamo lićno) nije bilo frke između Džene i navijača i između Džene i igrača nego smo nas trojica nešto prigovarali ustvari više ova dva moja jarana igračima ali ni tu nije bilo neke frke baš onako kako bi dušmani željeli. Koga interesuje može na PP ovde neču da spamaam i smaram uglavnom Stepanov pozitiva pravo :thumbup: a za dušmane slikanje :guz:
Sarajevo ljubavi moja!

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Harisharis » 08 avg 2015, 22:47

Strasni lech ne prestaje nizati pobjede..
Da nije bio Sarajeva ljudi ne bi pobjede imali

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 avg 2015, 22:57

Harisharis je napisao/la:Strasni lech ne prestaje nizati pobjede..
U životu moraš biti BORAC i RADNIK da bi dostigao neki STANDARD! :kafa:

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 08 avg 2015, 23:00

BordoArmy88 je napisao/la:
Harisharis je napisao/la:Strasni lech ne prestaje nizati pobjede..
U životu moraš biti BORAC i RADNIK da bi dostigao neki STANDARD! :kafa:
Jel te stid?

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 09 avg 2015, 00:25

JoseMourinho je napisao/la:Koliko ste vi opterećeni :( auuu znaci momak koji navija za Travnik ispade manijak koji provocira???

Prvo nacu citati kad nesta neko napise i sta je pisac htio reci ... ako ne znas,onda citaj slovo po slovo ili na slogove vise puta posto vidim da nisi bas nesto bistar ;) ili pitaj nekoga da ti pojasni sta je taj isti pisac htio reci nije sramota! Ja spomenu vatrenog navijaca nisam ;) rekao sam navijac i to mladji i opis istog tog navijaca ... drugo Samo Travnik me nije demantovao nista da se ta svadja odvijala kod autobusa ... trece ... u stvari nemam ja tebi sta pojasnjavati kad ni ovo neces shvatit ;)
Istina za Vedrana!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 09 avg 2015, 00:36

AliG je napisao/la:

Prvo nacu citati kad nesta neko napise i sta je pisac htio reci ... ako ne znas,onda citaj slovo po slovo ili na slogove vise puta posto vidim da nisi bas nesto bistar ;) ili pitaj nekoga da ti pojasni sta je taj isti pisac htio reci nije sramota! Ja spomenu vatrenog navijaca nisam ;) rekao sam navijac i to mladji i opis istog tog navijaca ... drugo Samo Travnik me nije demantovao nista da se ta svadja odvijala kod autobusa ... trece ... u stvari nemam ja tebi sta pojasnjavati kad ni ovo neces shvatit ;)
Pa sta ce te demantovat kad je on reko da je bila kod busa ne ti, još kaže bio tu neki crnac kad ono ispade neki navijač bio na moru pa boje ufatio pa on ga pomjeso sa crncem :rol: :rol:
I ti se bas registrova da pojasnis situaciju, kako prigodno :rol: :rol:

A za uvrede pih sta ces drugo jbg, a gore je sto ipak ti nisi shvatio i fino procito ;)

Al et svadjali se, udarali, pucali yebe mi se, al nevjerovatno je kako si ih lahko izmanipuliso za to ti ipak skidam kapu :clap:

Ne moraš odgovara ne zanima me bgm "istina"

Pravda za Travnika manijaka starog !!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.