Spomenu ja neki dan, da ce biti sad gungula, vlaja citat sve i svasta, a nekad u 3 dana 2 psota mene, Denna, Manuela i u zadnje vrijeme FrancescaAlanSmith14 je napisao/la:Hvala na čestitkama!

Hvala drug
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Spomenu ja neki dan, da ce biti sad gungula, vlaja citat sve i svasta, a nekad u 3 dana 2 psota mene, Denna, Manuela i u zadnje vrijeme FrancescaAlanSmith14 je napisao/la:Hvala na čestitkama!
Sutra se vraca francesco s robijemacahz je napisao/la:Spomenu ja neki dan, da ce biti sad gungula, vlaja citat sve i svasta, a nekad u 3 dana 2 psota mene, Denna, Manuela i u zadnje vrijeme FrancescaAlanSmith14 je napisao/la:Hvala na čestitkama!
Hvala drug
Na cs, jesu brljotine, al ako ga nogiramo to bi bio odlican potez. Ajmo ne prevrcati ocima i iskreno pogledat ovdje komentare zadnju god i pol te nase predstave na terenu..Manuel je napisao/la:Ma otkle mi znamo sta je tu tacno bilo.Puno ima novinarskih izmisljotina.Ja bih volio da se vrati jer je klasa.I da je htio da ode razumijem ga jer ipak Bajern je Bajern al ako se vrati niko nece biti sretniji od mene.Samo da ne gledam Mbiwu.Google je napisao/la:Koji ce nam K....C,jednom kada se napusti vucica nema vise povratka.Manuel je napisao/la:Kad smo kod Benatije zamisli sta bi se desilo kad bi se nekim cudom vratio
posebno u njegovom slucaju kada je dupetom zatvorio vrata.
FORZA ROMA
@Denno
Gdje si to nasao za Garsiju ?
Nema sanse da je to istina.Cuj 3 kola i letis hahaha.To bi bas bilo neozbiljno.Siguran sam da ce dobiti sansu makar do januara jer da ga otpuste nakon mjesec dana to nema nigdje.Pa nije ovo Palermo
Normala, pa poslije proslijedjuje u ACM za 20+ milkimuxa je napisao/la:Jest Sabatini nakupovao tih "talenata"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.