FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne glupiraj se majke ti mile,,,,
-
- Kontakt:
Ma otišo Baja na odmor u Tursku 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Zasto nema nista na glavnoj o odlasku bajica, bilo je kad je kvedic otisao.
Nezz za vas...al za mene su momci heroji...nista ljepse nego vidjeti onog momka kako place za bajinim dresom....nista ljepse nego kad Memija,Dado i Baja idu do Nede grle ga dole na tartan stazi jer se vole istinski a ne gledaju se kroz pare...mozda sad kad se i mi docepamo para sve krene u kontru nikad ne znas .. ali jedno je sigurno dominiramo u gradu cak i u najgorim trenucima
pa nije jos ptpisa danas otisao da obavi razgovore i ljekarski...kad potpise bice...
Hvala.
-
- Kontakt:
Brate tek sad kad gledam snimak shvatam koliko smo grmili, jug, istok, zapad. Ovo je od Njukastla ubjedljivo najbolja atmosfera, ne smijem da zamislim da ga Dado dade sta bi tek bilo. Zadaca svima. Volim te Zeljooooo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Dovesti 2 pojacanja a i Veci pruziti sansu, ne treba nista cekati 
O Zericu znam ali moze li neko napisati koju info vise o Hirosu ako ga poznaje. Cuo sam po pricama mnogih da sve zna sa loptom ali da je cesto "zaboravi" dodati.

O Zericu znam ali moze li neko napisati koju info vise o Hirosu ako ga poznaje. Cuo sam po pricama mnogih da sve zna sa loptom ali da je cesto "zaboravi" dodati.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jeste i u ugovoru mu stoji da ako ne zabije gol u prvoj utakmici moze pakovat kofere i nazad u Sarajevo. I onda on njima duguje oono sto bi mu placali da je ostao.emirtmtmtm87 je napisao/la:Jel istina da je Baja potpisao samo na 6 mj???
Kakve sve gluposti neces procitat.

Jel se zaradilo sta od fanzone?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hiros ako bude pametan to je nas amir 2. Eto ukratko.Ajzea je napisao/la:Dovesti 2 pojacanja a i Veci pruziti sansu, ne treba nista cekati
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Dok je talentovane naše djece,ne sikirajte se ništa..biće još Bajića,Amira itd.Bio bi i ja ali su me povrede sje.bale 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Hiros voli popit i zagalamit, to ga yebe. Inace igrac poteza, maestro ala Zeba. Dobice sansu ,vidjecemo ocel je iskoristiti. Ja najvise ocekujem od Hasanovica i Sehicatm8782 je napisao/la:Hiros ako bude pametan to je nas amir 2. Eto ukratko.Ajzea je napisao/la:Dovesti 2 pojacanja a i Veci pruziti sansu, ne treba nista cekati

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Docekali ga Turci ko Rimljani Džeku
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sretno Baja majstore...
- jaludovolimte
- Kontakt:
Samo da Zubanović prestane voditi naše momke u zemlju glupih serija!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- corleone87
- Kontakt:
Baja glavni "baja" u Turskoj
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma zasluzio je ovo momak, drago mi je zbog njega . 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Sad kad smo se vratili u sivilo lige... SVI U VITEZ, IZGOVORA NEMA
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Šta je sa Žerićem? Trenira li sa prvom ekipom?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.