FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dali Travniku odma na pocetku bodove da im bude lakse ostat u ligi jer glupo je da nam igraci idu na posudbu i igraju u drugoj ligi a isto tako dali pride Listici i Svinjskom da bar prvi dio bude zanimljiv...
Ajmo ba malo pozitive, "ajmo bit pozitivni", rasut sad Siroki pa onda razvalit Svinjski.
Ajmo ba malo pozitive, "ajmo bit pozitivni", rasut sad Siroki pa onda razvalit Svinjski.
I onda opet koji put ponoviti travnikSiouxLukavac je napisao/la:Dali Travniku odma na pocetku bodove da im bude lakse ostat u ligi jer glupo je da nam igraci idu na posudbu i igraju u drugoj ligi a isto tako dali pride Listici i Svinjskom da bar prvi dio bude zanimljiv...

Daj Boze da sve ovo krene nabolje,da se sve popravi,da Dzeno dokaze na nije ad-hoc trener,da uvede reda i discipline u ekipi,da se edukuje pa da nekada odigramo i nesablonski,da igraju najbolji igraci,a ne najbolji jarani,da uprava uvede disciplinske mjere za nesportsko ponasanje i zivljenje,da strucni treneri,a ne 'hljebarosi',dodu u strucne stabove i A tima i akademije,da Uprava malo vise vodi racuna o navijacima,da.....
Bez navedenoga tesko je biti optimista i ja onda ne vidim razliku,izuzev finansijskog aspekta,ovog kluba prije 2-3 godine i sada.
Mozda su ovo teske rijeci,ali tek kada se navedene stvari posloze onda mozemo reci da smo uspjeli.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vala i ti @zagorski crnjacis ko po zadatku, svijesni smo mi svega sto pises i muka nam je. Znam da je iz najbolje namjere i da si syeban k'o i ja. Al nemoguce je imati sve idealno u malom vremenskom roku, evo ja te uvjeravam da ce doci dan kad ce to sve izgledati puno bolje, mozda nece tako brzo kako bi mi zeljeli ali radi se i na tome. Do tad kad sam mogao ici proslih 40-ak godina mogu i sad pruzati podrsku svom klubu a sad imam i puno vise razloga.zagorski je napisao/la:I onda opet koji put ponoviti travnikSiouxLukavac je napisao/la:Dali Travniku odma na pocetku bodove da im bude lakse ostat u ligi jer glupo je da nam igraci idu na posudbu i igraju u drugoj ligi a isto tako dali pride Listici i Svinjskom da bar prvi dio bude zanimljiv...
Ajmo ba malo pozitive, "ajmo bit pozitivni", rasut sad Siroki pa onda razvalit Svinjski.![]()
Daj Boze da sve ovo krene nabolje,da se sve popravi,da Dzeno dokaze na nije ad-hoc trener,da uvede reda i discipline u ekipi,da se edukuje pa da nekada odigramo i nesablonski,da igraju najbolji igraci,a ne najbolji jarani,da uprava uvede disciplinske mjere za nesportsko ponasanje i zivljenje,da strucni treneri,a ne 'hljebarosi',dodu u strucne stabove i A tima i akademije,da Uprava malo vise vodi racuna o navijacima,da.....
Bez navedenoga tesko je biti optimista i ja onda ne vidim razliku,izuzev finansijskog aspekta,ovog kluba prije 2-3 godine i sada.
Mozda su ovo teske rijeci,ali tek kada se navedene stvari posloze onda mozemo reci da smo uspjeli.
Ma naravno,podrska nece izoztati,i ja jedva sada cekam nedjelju pa valjda nakon te utakmice da se i raspolozenje popravi,nadam se ipak...

Ma ako cemo pogledati realno, nemaju na sta da se nafuraju jer smo tek u zadnjem kolu obezbjedili titulu. Nasi su ocigledno zrtvovali Mehu, koji je pokusao to sve da razjebe zarad titule, I nek su jer na kraju to je jedino sto se broji. Sada, situacija izgleda dosta drugacija. Izmjenili smo mimo lijevog beka komplet zadnju liniju, te imali na golu golmana koji nije igrao 8 mjeseci stoga treba i vremena da se to uigra. Ocekujem da ce uprava cistiti tim ove sezone, ali nemoze se sve preko noci jer ih je dosta pod ugovorom. Ne bi me cudilo da dovedu i Puzigaci alternativu, ali pitanje je sta je ostalo na trzistu stoga mozda gurnuti i Al. Bekica na njegovu poziciju. Ovo je sve do Dzene, i ovo ce nam pokazati koliko on uopste moze ili nemoze. Gdje ja zelim da se mi ustabilimo je strucni stab, jer samo konstanta pravi razliku u evropi. A vjerovatno cemo mi opet po starom svako 10 tekmi mjenjati sefa.. tu nikad niko nemoze prenijeti svoje zamisli jer za to je potrebna konstanta...
P.S. ove djevojke treba ispostovati!
P.S. ove djevojke treba ispostovati!
Numquam Desistemus!
Treba ispoštovat dame, i da se obikavamo da i njih podržimo u kakvom takvom broju. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Gdje se mogu nabaviti majice i ostalo od hz?
U fan šopovima,u titovoj i na carsiji u bezistanu.Real87 je napisao/la:Gdje se mogu nabaviti majice i ostalo od hz?
Pitao je za artikle grupe. 
Čekaj neku rasprodaju, novi šalovi bit će uskoro.

Čekaj neku rasprodaju, novi šalovi bit će uskoro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako koji dan sve sam ubjeđeniji da kad su naši vidjeli da Borac neće u FKS pustiti Subića uticali na to da Kortrijk učestvuje u tome... Eh sad da li da ga uzme sebi ili da ga pošalje nama na posudbu na zimu... Ko zna...
Uglavnom činjenica je uglavnom činjenica je da se o njemu priča oko Sarajeva već više od godinu dana i sad odjednom ga uzima klub čiji je vlasnik takođe i većinski vlasnik upravljačkih prava.
Elem nejse; oh kako želim ovim igračima da prebole tu svoju kruccobolju i pobjede Široki, inače neću ni da zamišljam kakvo će stanje u klubu biti ako se to ne desi.
Uglavnom činjenica je uglavnom činjenica je da se o njemu priča oko Sarajeva već više od godinu dana i sad odjednom ga uzima klub čiji je vlasnik takođe i većinski vlasnik upravljačkih prava.
Elem nejse; oh kako želim ovim igračima da prebole tu svoju kruccobolju i pobjede Široki, inače neću ni da zamišljam kakvo će stanje u klubu biti ako se to ne desi.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo kazem sreca pa smo doveli Hebibovica,Stepanova i Barbarica..makar pokusavaju,igraju kao profesionalci a ne kao onaj ''klan''
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 08 avg 2015, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
+1MortemHz je napisao/la:Samo kazem sreca pa smo doveli Hebibovica,Stepanova i Barbarica..makar pokusavaju,igraju kao profesionalci a ne onaj klan
Samo Saraj'vo.
Ma mi imamo finu bazu fudbalera,neki spoj mladosti i ekstra dobrih igraca za nasu ligu.Pa cu ih oprobati svrstati po grupama.MortemHz je napisao/la:Samo kazem sreca pa smo doveli Hebibovica,Stepanova i Barbarica..makar pokusavaju,igraju kao profesionalci a ne onaj klan
I grupa slijedeci igraci ;
Delac,Barbaric,Stepanov,Miholjević,Kovacevic,Hebibović,Cimirot,Radovac,Rustemovic,Ikande,Duljevic,Krste,Benko.Brojem 13 igraca sto je premalo za Evrope.Mislim da nam za ovu grupu fali jos par igraca da mozemo dominirati Premijer ligom,mada sam siguran da je i ovo dovoljno za novu titulu.Prije svega treba nam lijevi bocni(Subić),ekstra ofanzivni,te jedan napadac u slucaju izostanka Benka.
II grupa igraci za našu premijer ligu su odlicni, za Evropu ispod prosjeka,a to su slijedeci igraci;Bekic1,2,Alispahic,Okic,Stojcev,Tatomirovic
III grupa za kutarisati:Berberovic,Protic,Baric,Ostrakovic,Puzigaca,Puric.Ovde je puno 6 igraca od kojih necemo imati nekakvu korist.Bez njihovih primanja/plata kad bi doveli 2 ekstra pojacanja,za gore navedenu I grupu, mislim da bi prvenstvo rijesili 3-4 kola prije kraja prvenstva.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve to stoji, ali kad ti u prvoj ekipi preko čune igra recimo jedan u vezi, jedan na beku, jedan na krilu, jedan u odbrani, ne možeš nikakvu igru uspostaviti... džaba ti 50 prvoklasnih, ne možeš meda nikome.
Samo Saraj'vo.
Ova I grupi su igraci,koji imaju pozamasna primanja.Ja ovde osim Velkoskog ne vidim igraca,a da ne daje 100 %.PitarBordo je napisao/la:Sve to stoji, ali kad ti u prvoj ekipi preko čune igra recimo jedan u vezi, jedan na beku, jedan na krilu, jedan u odbrani, ne možeš nikakvu igru uspostaviti... džaba ti 50 prvoklasnih, ne možeš meda nikome.
Nama su problem igraci koji su jednostavno zasiceni ovom ligom (Stojcev),igraci koji nisu zadovoljni minutazom(Okic),igrac koji je u totalnom raspadu (Puzigaca).Igraci iz III grupe njih je cini mi se 6 koji ne mogu sa klupe poboljšati igru.
Imamo previse povrijeđenih,uvrijeđenih igraca,i onih iz III grupe koji sa klupe ne mogu dici nivo igre.
Treba nam svjeza krv,igraci koji zele uspjeh u karijeri,napredak,a to im Sarajevo sigurno garantuje.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ti pričam o prvih 11 koji je igrao (u većini) drugu poslusezonu i početak ove, izuzev Stepanova i prinova recimo... Pričam o istim igračima koji su zaboravili igrati dok se Dženo nije vratio. A sada se isto ponašaju. Ne trče, ne gore. Kakvo crno zasićenje kod Stoječeva, sad ga tako peremo je l'? Svo ovo peljanje lopte još od jesenas do danas, je krajnje nepoštivanje dresa, grba, kluba i navijača.amypitar je napisao/la:Ova I grupi su igraci,koji imaju pozamasna primanja.Ja ovde osim Velkoskog ne vidim igraca,a da ne daje 100 %.PitarBordo je napisao/la:Sve to stoji, ali kad ti u prvoj ekipi preko čune igra recimo jedan u vezi, jedan na beku, jedan na krilu, jedan u odbrani, ne možeš nikakvu igru uspostaviti... džaba ti 50 prvoklasnih, ne možeš meda nikome.
Nama su problem igraci koji su jednostavno zasiceni ovom ligom (Stojcev),igraci koji nisu zadovoljni minutazom(Okic),igrac koji je u totalnom raspadu (Puzigaca).Igraci iz III grupe njih je cini mi se 6 koji ne mogu sa klupe poboljšati igru.
Imamo previse povrijeđenih,uvrijeđenih igraca,i onih iz III grupe koji sa klupe ne mogu dici nivo igre.
Treba nam svjeza krv,igraci koji zele uspjeh u karijeri,napredak,a to im Sarajevo sigurno garantuje.
Najjače mi je kad kažu "Stoječv je donio titulu u Lukavici", a niko se ne pita koliko je to uktamica zakomplikovao isti i doveo nas do toga da nam je u Lukavici pobjeda bila krucijalna.
Neću da imenujem igrače jer za svakog očigledno ponaosob ovdje ima neko ko će odbraniti. Ćinjenica da postoji taj "klan" i činjenica je da ga Dženo ne može razbiti, nije mogao ni Meho posle, a ni Dženo evo u drugom mandatu. A kad ti takvi igraju u prvom sastavu - ne možeš meda. Jasan dokaz je utakmica protiv Travnika. Ili protiv Borca, Drine... pa i Zrnjiskog kojeg smo pobjedili 1:0, dan danas niko ne zna kako.. A taj klan je zadržan i haman Stojčev mora da igra u prvih 11, a i ostatak tog klana koji očigledno igra kad se njima ćefne. Možeš ti sad grupisati to sve, ali ovo je nešto što nije nastalo "nakon samo prvog poraza i to na početku sezone" nego traje već gotovo godinu dana.
Samo Saraj'vo.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ko kaže da forum nema uticaj na ljude u klubu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
la perverzione kad se završi

"Ovo je isključivo samo fudbalu i neće biti nekog luksuza, više spartanski trening, trening i samo trening. FK Sarajevo se opredijelilo isključivo za afirmaciju mladih igrača iz BiH, regije i dijaspore i želimo da im pružimo samo ono što je potrebno za razvoj fudbalera",

"Ovo je isključivo samo fudbalu i neće biti nekog luksuza, više spartanski trening, trening i samo trening. FK Sarajevo se opredijelilo isključivo za afirmaciju mladih igrača iz BiH, regije i dijaspore i želimo da im pružimo samo ono što je potrebno za razvoj fudbalera",
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo do sada završeno je i više nego odlično! Obzirom da pričamo o urbanističkom projektu ove prirode u BOSNI I HERCEGOVINI. Ja očekujem da će druga faza biti započeta tek slijedeće godine, ali i da će biti završeno do početka 2017.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, riki46, sekac i 43 gosta.