Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
@Monolog to je to,ali treba gledati koga staviti i od tih 4,0-5,0.
Ja sam npr ubacio Ibe-a iz Liverpoola jer vjerujem da ce imati veliku minutazu ove sezone a uz to igra blizu gola. Takodjer Mings,lijevi bek Bournemoutha vrlo standardan nerijetko i strijelac.
Imam jos par nedoumica Walcot ili Sterling,Payet ili Ayew,Benteke ili Lukaku, Costa ili Aguero.
Nije ovo lagano sastaviti...
Ja sam npr ubacio Ibe-a iz Liverpoola jer vjerujem da ce imati veliku minutazu ove sezone a uz to igra blizu gola. Takodjer Mings,lijevi bek Bournemoutha vrlo standardan nerijetko i strijelac.
Imam jos par nedoumica Walcot ili Sterling,Payet ili Ayew,Benteke ili Lukaku, Costa ili Aguero.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Don't overdo it. Ja sam prošle godine do kasno u noć sastavljao tim i onda se pokazalo da bi bilo bolje da ništa nisam ispravljao.KopLfc je napisao/la: Imam jos par nedoumica Walcot ili Sterling,Payet ili Ayew,Benteke ili Lukaku, Costa ili Aguero.
Kao što si i sam napisao, imamo po 4 izmjene prve 4 GW te se da to dotjerati. Mada ni početak sezone ne možes koristiti kao mjeru na duže staze, sjetim se onog malog Diera u prve dvije runde lani. Onda je raja navalila na njega a on stao. Ništa, gut feeling neki, nema druge

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Valjda si u pravu,sjecam se za Diera,ja ga nikako nisam ubacivao 
Nego ima ovih par sto se ne zna da li ce igrati 75% sansa da hoce kao Costa ili Lukaku a njih vec imam u timu...

Nego ima ovih par sto se ne zna da li ce igrati 75% sansa da hoce kao Costa ili Lukaku a njih vec imam u timu...
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@KopLfc
Imas poruku.
A, sto se tice ovih 75% playing - prvo je kolo. Imas jos 37 da nadoknadis zaostatak. Usput, ja Diera nisam ni prosle godine imao. Necu ni ove. Ali, sigurno ce se i ove godine pojaviti neki Kane koji ce rasteretiti budzet a donositi bruku bodova.
Usput, svaki put biram Aguera spram Coste. Argentinac uprkos povredama uvijek donese najvise bodova od napadaca. U stanju je sam sebi skovati sansu, dok Costa isuvise zavisi od ekipe.
Imas poruku.

Usput, svaki put biram Aguera spram Coste. Argentinac uprkos povredama uvijek donese najvise bodova od napadaca. U stanju je sam sebi skovati sansu, dok Costa isuvise zavisi od ekipe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Poslano
Hvala na odgovoru.
Sto se tice Aguera planiram ga ubaciti od 4 kola jer tad krece i nesto laksi raspored za njih,takodjer tu je i Rooney,ali nesta ne vjerujem u njega s obzirom kako Mancho bezidejno igra,a opet nije to taj Rooney koji ce utrpati 20+ golova u sezoni,ali neka ga na pocetku.

Sto se tice Aguera planiram ga ubaciti od 4 kola jer tad krece i nesto laksi raspored za njih,takodjer tu je i Rooney,ali nesta ne vjerujem u njega s obzirom kako Mancho bezidejno igra,a opet nije to taj Rooney koji ce utrpati 20+ golova u sezoni,ali neka ga na pocetku.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Nego imam jos jedno pitanje za @monologa s obzirom da prvi put igram.
Kakav je prosjek bodova po kolu? Na obicnom sam ja inace imao u prosjeku 50-60 bodova. Vjerujem da je ovdje i veci s obzirom na izmjene a i na to da se boduju razne druge stvari.
Kakav je prosjek bodova po kolu? Na obicnom sam ja inace imao u prosjeku 50-60 bodova. Vjerujem da je ovdje i veci s obzirom na izmjene a i na to da se boduju razne druge stvari.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Mene pomalo nerviraju i oni expected lineups što budu na par mjesta, jer me nerijetko zeznu. Clyne je u par navrata lani izostao a nije bio povrijeđen npr. Ali sa Ultimate je drugačije koliko ja vidim jer imaš šansu da popraviš ako je recimo taj igrač trebao nastupiti subotom a nije - e onda se nadomjesti nekim ko će nastupiti u nedjelju ili ponedjeljak. Ili uostalom ako je igrač loše odigrao u subotu. Odmah mi se više sviđa Ultimate.KopLfc je napisao/la:Valjda si u pravu,sjecam se za Diera,ja ga nikako nisam ubacivao
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
To jest veliki plus. Zato i treba ove ajmo reci najstandardnije ubacivati.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
jedno pitanje za ultimatefantasy imam neku visa karticu od vakufske banke pa možel se s njom uplaćivati i ako je to već neko radio gdje se nalzi onaj kod što traže s nje?
i ako mogu kodovi u pp
i ako mogu kodovi u pp
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Hvala na savjetima..
Sklopio sam ekipu za 1. kolo, pa ćemo vidjeti
Sretno nam

Sklopio sam ekipu za 1. kolo, pa ćemo vidjeti

Sretno nam

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
huthut je napisao/la:jedno pitanje za ultimatefantasy imam neku visa karticu od vakufske banke pa možel se s njom uplaćivati i ako je to već neko radio gdje se nalzi onaj kod što traže s nje?
i ako mogu kodovi u pp

If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
- kumkalesic
- Kontakt:
Mislim da nema veze koja je banka u pitanju samo ako imaš visa ili maestro karticu...a kod na kartici ti je na poleđini i to ona tri zadnja broja što su na bijeloj podlozi...bar je tako kod mene...broj računa su ti oni veliki brojevi na prednjoj strani, ali to sigurno već znaš...i u mene je visa, pa ti pišem onako kako to izgleda kod menehuthut je napisao/la:jedno pitanje za ultimatefantasy imam neku visa karticu od vakufske banke pa možel se s njom uplaćivati i ako je to već neko radio gdje se nalzi onaj kod što traže s nje?
i ako mogu kodovi u pp

A kodove ću ti posleti u pp...pozdrav

Joint_fc

spremio sam i ja svoj tim

Ako neko zna zbog čega neće da mi prođe uplata nek odgovori uradio sam sve kako si mi rekaokumkalesic je napisao/la:Mislim da nema veze koja je banka u pitanju samo ako imaš visa ili maestro karticu...a kod na kartici ti je na poleđini i to ona tri zadnja broja što su na bijeloj podlozi...bar je tako kod mene...broj računa su ti oni veliki brojevi na prednjoj strani, ali to sigurno već znaš...i u mene je visa, pa ti pišem onako kako to izgleda kod menehuthut je napisao/la:jedno pitanje za ultimatefantasy imam neku visa karticu od vakufske banke pa možel se s njom uplaćivati i ako je to već neko radio gdje se nalzi onaj kod što traže s nje?
i ako mogu kodovi u pp![]()
A kodove ću ti posleti u pp...pozdrav
Gdje ti je zapelo tacno?
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
dođem do uplate i unesem podatke i onda mi izbaci ovoKopLfc je napisao/la:Gdje ti je zapelo tacno?
Payment Failed
Unfortunately, your payment has been unsuccessful.
Please try entering your card details again, or if the problem persists, contact your card issuer.
Ne znam jedino nisam siguran šta se kuca za card holder name
Card holder name je tvoje pravo ime i prezime (ako je u tvoje ime kartica).huthut je napisao/la:dođem do uplate i unesem podatke i onda mi izbaci ovoKopLfc je napisao/la:Gdje ti je zapelo tacno?
Payment Failed
Unfortunately, your payment has been unsuccessful.
Please try entering your card details again, or if the problem persists, contact your card issuer.
Ne znam jedino nisam siguran šta se kuca za card holder name
Ne znam šta može biti, ja mislim da sam ukucavao onih 16 cifri sa prednjeg dijela kartice i onda one 3 što se vide pozadi. Možda jedino da ima neka restrikcija vezano za državu iz koje plaćaš, ali ne vjerujem. Sad sam gledao i Bosna nije na listi zemalja iz kojih ne primaju uplate.
EDIT: Da nije možda do slova č, ć, ž, đ ako imaš neko od njih u imenu? Moguće je da samo priznavaju Engleska slova, nisam siguran. Onda prosto probaš bez kvaka.
Evo i ja sam registrovao svoju ekipu na ovaj link sto ste dali da se sa vama takmicim 

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- Nerminovic
- Kontakt:
bgm sam sastavio odlicnu ekipu, tesko vama momci 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.