Fantasy Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

KopLfc
Kontakt:

Re: Fantasy Premier League

Post Postao/la KopLfc » 06 avg 2015, 17:34

@Monolog to je to,ali treba gledati koga staviti i od tih 4,0-5,0.
Ja sam npr ubacio Ibe-a iz Liverpoola jer vjerujem da ce imati veliku minutazu ove sezone a uz to igra blizu gola. Takodjer Mings,lijevi bek Bournemoutha vrlo standardan nerijetko i strijelac.

Imam jos par nedoumica Walcot ili Sterling,Payet ili Ayew,Benteke ili Lukaku, Costa ili Aguero.
Nije ovo lagano sastaviti...
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 06 avg 2015, 17:56

KopLfc je napisao/la: Imam jos par nedoumica Walcot ili Sterling,Payet ili Ayew,Benteke ili Lukaku, Costa ili Aguero.
Nije ovo lagano sastaviti...
Don't overdo it. Ja sam prošle godine do kasno u noć sastavljao tim i onda se pokazalo da bi bilo bolje da ništa nisam ispravljao.

Kao što si i sam napisao, imamo po 4 izmjene prve 4 GW te se da to dotjerati. Mada ni početak sezone ne možes koristiti kao mjeru na duže staze, sjetim se onog malog Diera u prve dvije runde lani. Onda je raja navalila na njega a on stao. Ništa, gut feeling neki, nema druge ;)
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 06 avg 2015, 18:00

Valjda si u pravu,sjecam se za Diera,ja ga nikako nisam ubacivao :D

Nego ima ovih par sto se ne zna da li ce igrati 75% sansa da hoce kao Costa ili Lukaku a njih vec imam u timu...
710 Apperances
186 Goals

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2015, 18:05

@KopLfc

Imas poruku. :mrgreen: A, sto se tice ovih 75% playing - prvo je kolo. Imas jos 37 da nadoknadis zaostatak. Usput, ja Diera nisam ni prosle godine imao. Necu ni ove. Ali, sigurno ce se i ove godine pojaviti neki Kane koji ce rasteretiti budzet a donositi bruku bodova. :mrgreen:

Usput, svaki put biram Aguera spram Coste. Argentinac uprkos povredama uvijek donese najvise bodova od napadaca. U stanju je sam sebi skovati sansu, dok Costa isuvise zavisi od ekipe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 06 avg 2015, 18:11

Poslano :D Hvala na odgovoru.
Sto se tice Aguera planiram ga ubaciti od 4 kola jer tad krece i nesto laksi raspored za njih,takodjer tu je i Rooney,ali nesta ne vjerujem u njega s obzirom kako Mancho bezidejno igra,a opet nije to taj Rooney koji ce utrpati 20+ golova u sezoni,ali neka ga na pocetku.
710 Apperances
186 Goals

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 06 avg 2015, 18:15

Nego imam jos jedno pitanje za @monologa s obzirom da prvi put igram.
Kakav je prosjek bodova po kolu? Na obicnom sam ja inace imao u prosjeku 50-60 bodova. Vjerujem da je ovdje i veci s obzirom na izmjene a i na to da se boduju razne druge stvari.
710 Apperances
186 Goals

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 06 avg 2015, 18:26

KopLfc je napisao/la:Valjda si u pravu,sjecam se za Diera,ja ga nikako nisam ubacivao :D

Nego ima ovih par sto se ne zna da li ce igrati 75% sansa da hoce kao Costa ili Lukaku a njih vec imam u timu...
Mene pomalo nerviraju i oni expected lineups što budu na par mjesta, jer me nerijetko zeznu. Clyne je u par navrata lani izostao a nije bio povrijeđen npr. Ali sa Ultimate je drugačije koliko ja vidim jer imaš šansu da popraviš ako je recimo taj igrač trebao nastupiti subotom a nije - e onda se nadomjesti nekim ko će nastupiti u nedjelju ili ponedjeljak. Ili uostalom ako je igrač loše odigrao u subotu. Odmah mi se više sviđa Ultimate.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 06 avg 2015, 18:31

To jest veliki plus. Zato i treba ove ajmo reci najstandardnije ubacivati.
710 Apperances
186 Goals

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 07 avg 2015, 08:59

jedno pitanje za ultimatefantasy imam neku visa karticu od vakufske banke pa možel se s njom uplaćivati i ako je to već neko radio gdje se nalzi onaj kod što traže s nje?
i ako mogu kodovi u pp
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 07 avg 2015, 12:50

Hvala na savjetima.. :thumbup:
Sklopio sam ekipu za 1. kolo, pa ćemo vidjeti :)

Sretno nam :thumbup: :salut:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 07 avg 2015, 13:48

huthut je napisao/la:jedno pitanje za ultimatefantasy imam neku visa karticu od vakufske banke pa možel se s njom uplaćivati i ako je to već neko radio gdje se nalzi onaj kod što traže s nje?
i ako mogu kodovi u pp
:?: :?:
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 07 avg 2015, 15:42

huthut je napisao/la:jedno pitanje za ultimatefantasy imam neku visa karticu od vakufske banke pa možel se s njom uplaćivati i ako je to već neko radio gdje se nalzi onaj kod što traže s nje?
i ako mogu kodovi u pp
Mislim da nema veze koja je banka u pitanju samo ako imaš visa ili maestro karticu...a kod na kartici ti je na poleđini i to ona tri zadnja broja što su na bijeloj podlozi...bar je tako kod mene...broj računa su ti oni veliki brojevi na prednjoj strani, ali to sigurno već znaš...i u mene je visa, pa ti pišem onako kako to izgleda kod mene :)
A kodove ću ti posleti u pp...pozdrav :)
Joint_fc

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 07 avg 2015, 17:13

slika

spremio sam i ja svoj tim :D

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 07 avg 2015, 19:50

kumkalesic je napisao/la:
i ako mogu kodovi u pp
Mislim da nema veze koja je banka u pitanju samo ako imaš visa ili maestro karticu...a kod na kartici ti je na poleđini i to ona tri zadnja broja što su na bijeloj podlozi...bar je tako kod mene...broj računa su ti oni veliki brojevi na prednjoj strani, ali to sigurno već znaš...i u mene je visa, pa ti pišem onako kako to izgleda kod mene :)
A kodove ću ti posleti u pp...pozdrav :)
Ako neko zna zbog čega neće da mi prođe uplata nek odgovori uradio sam sve kako si mi rekao

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 07 avg 2015, 19:56

Gdje ti je zapelo tacno?
710 Apperances
186 Goals

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 07 avg 2015, 20:40

KopLfc je napisao/la:Gdje ti je zapelo tacno?
dođem do uplate i unesem podatke i onda mi izbaci ovo
Payment Failed

Unfortunately, your payment has been unsuccessful.

Please try entering your card details again, or if the problem persists, contact your card issuer.
Ne znam jedino nisam siguran šta se kuca za card holder name

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 07 avg 2015, 20:45

huthut je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Gdje ti je zapelo tacno?
dođem do uplate i unesem podatke i onda mi izbaci ovo
Payment Failed

Unfortunately, your payment has been unsuccessful.

Please try entering your card details again, or if the problem persists, contact your card issuer.
Ne znam jedino nisam siguran šta se kuca za card holder name
Card holder name je tvoje pravo ime i prezime (ako je u tvoje ime kartica).

Ne znam šta može biti, ja mislim da sam ukucavao onih 16 cifri sa prednjeg dijela kartice i onda one 3 što se vide pozadi. Možda jedino da ima neka restrikcija vezano za državu iz koje plaćaš, ali ne vjerujem. Sad sam gledao i Bosna nije na listi zemalja iz kojih ne primaju uplate.

EDIT: Da nije možda do slova č, ć, ž, đ ako imaš neko od njih u imenu? Moguće je da samo priznavaju Engleska slova, nisam siguran. Onda prosto probaš bez kvaka.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 08 avg 2015, 09:17

Evo i ja sam registrovao svoju ekipu na ovaj link sto ste dali da se sa vama takmicim :D
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 avg 2015, 12:26

bgm sam sastavio odlicnu ekipu, tesko vama momci :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 avg 2015, 12:44

.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.