FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 07 avg 2015, 18:24

DR.HOUSE je napisao/la:pa nek je plate odmah cim dobiju ovu lovu bice im lakse nego 10 godina placati
I ja bih volio da to urade. U tom slučaju bi platili oko 800 milja KM i ne bi imali nikakvih obaveza prema poreznoj i toj vrsti duga, koja se knjiži.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 07 avg 2015, 18:28

pa to...plus pod hitno izaci s tacnim dugom,jer ovo mi se ne svida sto od jednom je toliki neobjasnjivo u godinu dana otisao je s onog sto greda recce do
neceg veceg

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 avg 2015, 18:32

06.08.2015. Ce zauvijek ostati zapisan. Skup jedne velike familije, borba do zadnje minute. Ne smijemo stati, Svi u Vitez !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 07 avg 2015, 18:36

samoplavo je napisao/la:Koliki je ukupni dug prema svima zajedno?

Tesko je to znati, samo se pojave indijanci sa papirima i tuze klub... Vazda neke nove firme, ljudi i sl. Samo Amaru se duguje oko 400 000...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 07 avg 2015, 18:37

DR.HOUSE je napisao/la:ja bas dug raste neobjasnjivo jos od gredinog intervjua za zvanicnu stranicu tada je rekao da je ostalo 3 miliona 1,2 za poreznu i 1.8 za razne dugove sad evo zaradismo 3.500.000 km otprilike ,a ovaj kaze da nas to ne bi pokrilo e pa bilo bi fino da kazu odkud sad to
kazu da se pojavilo 2 milina novog duga

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 07 avg 2015, 18:40

Mene je najvise strah sada kad se ima love da se ne pocnu javljati neki izmisljeni likovi kojima se od ranije duguje.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

CARSON

Post Postao/la CARSON » 07 avg 2015, 18:40

Minjore je napisao/la:06.08.2015. Ce zauvijek ostati zapisan. Skup jedne velike familije, borba do zadnje minute. Ne smijemo stati, Svi u Vitez !
tacno tako meni nije nikad ljepse bilo a od 97 nisam fulio utakmice Zeljine ne znam bio sam ponosan na sve samo mi se u glavi vrtilo zamisli da igramo na nasoj Grbavici kakva bi to atmosfera bila

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 avg 2015, 18:41

Gredic i jest rekao da se unajmila neka strana firma da detaljno analiziraju poslovanja kluba i da se tacno otkrije koliki je dug.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 avg 2015, 18:42

A ne može se valjda dug samo tako pojavljivati, ne mogu ja sad otići i tražiti da mi klub vrati dug a uopšte mi nisu dužni. Neku tu nekog dobro yebe, da li pojedinci upravu ili uprava nas.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 07 avg 2015, 18:45

CARSON je napisao/la:
Minjore je napisao/la:06.08.2015. Ce zauvijek ostati zapisan. Skup jedne velike familije, borba do zadnje minute. Ne smijemo stati, Svi u Vitez !
tacno tako meni nije nikad ljepse bilo a od 97 nisam fulio utakmice Zeljine ne znam bio sam ponosan na sve samo mi se u glavi vrtilo zamisli da igramo na nasoj Grbavici kakva bi to atmosfera bila
Bas tako, zivim za taj dan da zaigramo ponovo na Grbavici evropske utakmice. Tacno mi je muka od onog koseva, nikako nije fudbalski stadion, nekako mi je ono za koncerte neke, ili nesto onako tipa dolazak pape..

Tribine previse udaljene od samog terena, nista nije pokriveno, ne osjeti se ta atmosfera koja bi se osjetila na Grbavici, Bilinom Polju i slicnim stadionima. Jbs fudbalski stadion sa atletskom stazom.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 07 avg 2015, 19:02

Interesuje me kako imamo plan dovesti jos tri igraca,a koliko znam prijelazni rok je kod nas gotov?Je li to vazi za igrace bez ugovora ili?Ne upucen sam u te vragolije
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 avg 2015, 19:05

Nakon godina čekanja
Raspisuje se tender: Uskoro početak izgradnje istočne tribine na Grbavici?

Odlični nastupi u Evropi, prodaja nekoliko igrača, kao i dio novca od transfera Edina Džeke u Romu, najavili su mnogo stabilniju sezonu u FK Željezničar za razliku od nekih prethodnih.
Plavi će vjerovatno u narednim danima pokušati dodatno osnažiti igrački kadar dovođenjem nekih pojačanja, ali još važnija vijest za pristalice Željezničara je da bi se dio novca mogao usmjeriti u obnovu infarstrukture na Grbavici.

Prema nekim informacijama uskoro bi mogao biti raspisan tender za igradnju istočne tribine, što bi značilo i rješavanje višegodišnjeg problema sa tom tribinom, koja je već odavno nefunkcionalna i van upotrebe.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 07 avg 2015, 19:06

:opaopa:
DR.HOUSE je napisao/la:ja bas dug raste neobjasnjivo jos od gredinog intervjua za zvanicnu stranicu tada je rekao da je ostalo 3 miliona 1,2 za poreznu i 1.8 za razne dugove sad evo zaradismo 3.500.000 km otprilike ,a ovaj kaze da nas to ne bi pokrilo e pa bilo bi fino da kazu odkud sad to
Reko' sam danas svaka cast upravi sto je milion prodala bajica.....ali ako nastave izmisljati neke dugove...sad odjednom neki novi papiri....ko da smo vlada federacije......postoji rok zastare koji je 5 godina ako nisi trazio nikad ...to je zastarilo...ko me oni prodaju mu.da za bubrege.....nekse dozovu malo svi na celu s siljkom....nismo mi ovce....

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 07 avg 2015, 19:08

Koliko imamo clanova?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2015, 19:09

FaraonTM je napisao/la:A ne može se valjda dug samo tako pojavljivati, ne mogu ja sad otići i tražiti da mi klub vrati dug a uopšte mi nisu dužni. Neku tu nekog dobro yebe, da li pojedinci upravu ili uprava nas.
Dug se vraća samo onima koji dođu sa urednim papirima, samo takav te može tužiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DjecaNamSeSmiju
Kontakt:

Post Postao/la DjecaNamSeSmiju » 07 avg 2015, 19:17

Yoyo je napisao/la::opaopa:
Reko' sam danas svaka cast upravi sto je milion prodala bajica.....ali ako nastave izmisljati neke dugove...sad odjednom neki novi papiri....ko da smo vlada federacije......postoji rok zastare koji je 5 godina ako nisi trazio nikad ...to je zastarilo...ko me oni prodaju mu.da za bubrege.....nekse dozovu malo svi na celu s siljkom....nismo mi ovce....
yoyo da ti nije bajic **** sestru, spominjes ga u svakom postu

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 avg 2015, 19:26

Nikad vise para nije stiglo u klub kao sto je ovih dana i kao sto ce iducih nekoliko mjeseci. O vise miliona govorimo u svakom slucaju. Kako je to situacija koja se ne desava cesto, tako i ocekujem da uprava uradi nesto, a ne da se naprave ludi kao da to nisu neke pare, valja odrzavat klub, valja dugove vracat...to smo radili zadnjih par mjeseci i bez novopridoslih miliona.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 07 avg 2015, 19:27

pile87 je napisao/la:
Biki je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znate da su prije koji dan oko lokomotive bili neki radovi, mozda je rastavljaju da je sklone zbog ovoga. Ajde da se nadamo ako nista. :)
Onda je pocelo, mogli bi nazdraviti! :clap: :njanjanja:
Nije to lokomotiva ce se malo usminkati a efekti ce biti vidljivi na prvim domacim tekmama. Zamisli pisak i huk lokomotive nakon postignutog gola.
pile jarane ja to zamišljam već godinam vjeruj mi otkako je ona tu,živim pokraj pruge ,stari mi je zaradio penziju na željeznici,da hoće tako bit niko sretniji od mene

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 avg 2015, 19:28

avlami97 je napisao/la:Nakon godina čekanja
Raspisuje se tender: Uskoro početak izgradnje istočne tribine na Grbavici?

Odlični nastupi u Evropi, prodaja nekoliko igrača, kao i dio novca od transfera Edina Džeke u Romu, najavili su mnogo stabilniju sezonu u FK Željezničar za razliku od nekih prethodnih.
Plavi će vjerovatno u narednim danima pokušati dodatno osnažiti igrački kadar dovođenjem nekih pojačanja, ali još važnija vijest za pristalice Željezničara je da bi se dio novca mogao usmjeriti u obnovu infarstrukture na Grbavici.

Prema nekim informacijama uskoro bi mogao biti raspisan tender za igradnju istočne tribine, što bi značilo i rješavanje višegodišnjeg problema sa tom tribinom, koja je već odavno nefunkcionalna i van upotrebe.
Ko je ovo objavio ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 07 avg 2015, 19:28

Sad sa mora, otvorim zadnju stranicu kad ono gradi se istočna, koliko vidim i Bajić ode, kako je bilo na lavoru, tačnije na jugu? Koliko je bilo na stadionu?
Ukratko neutralan izvjestaj, kako su igrali, kako je bilo ? Ko će prelistati sve postove.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Napaceni87, Pablo11 i 36 gostiju.