Postao/la obiteljskicovjek » 07 avg 2015, 21:04
Sta je ovo niko nista ne pise. Delac dos'o, plakali smo k'o djeca za njim a sad nista. Hebibovic, Stepanov, Barbaric, Ikande sve pravi igraci a mi nezadovoljni. Sta nam uradi jedna utakmica, to nije normalno. Otici ce Cimi a mozda i nece (ako ne ode i produzi jos bolje) Radovac iskusniji za jos jednu sezonu a dijete - fenomen. Benko pravi napadac, Duljevic iskusniji za sezonu - beton igrac. Mozda se Mesa vraca. I pored toga sto ce nas napustiti jedan dva ili tri igraca ja sa sigurnoscu tvrdim da ova ekipa (uz dobru strategiju) nema sebi ni blizu ravne u nasoj ligi. Uz sve to mislim da sto se tice dolazaka jos nije gotovo i da ce nas uprava iznenaditi sa jednom bombom. Ljudi, imamo sve uslove za nastavak bordo price. Bojazan se (ne)opravdano uvukla nakon zadnje utakmice, nedovoljnog zalaganja, i sumnje u strucnost i autoritet strucnog staba. Mozda je dobro pa se to pokazalo na pocetku prvenstva. Nase je da cekamo rasplet i reakciju uprave ako to bude potrebno. Ja se nadam tituli, yebes kup, jedino ako to bude jedini put za Europu - ne dao Bog. Ma ja hocu da budemo prvi jer smo najbolji i boli me neka stvar i za Dzenu i za trenere i za ekonome i za sve. Ove godine imaju sve na tacni i HOCU YEBENU TITULU - jer nam donosi puno toga dobrog, u novembru na pozitivnoj nuli, u maju titula, usput kamp, u ovo doba za godinu prvi pravi napad na grupne faze pa stadion itd.