FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 07 avg 2015, 18:38

MortemHz je napisao/la:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:Zdravo raja, imam jedno hajmo reci off-topic pitanje, vezano je za članstvo. Koliko treba vremena da se mogu ulogovati u fan zonu sa članskom kartom ? Jer danas sam se učlanio i uzeo sezonsku :mrgreen: ali ne mogu pristupiti fan-zoni na web stranici. Hvala unaprijed drugovi !
Sacekaj do sutra,ako ne bude moglo nazovi 033/222-280

Hvala Morteme ! :mrgreen:
1946

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 07 avg 2015, 18:39

Cartel ne bakci gdje ti nije mjesto i gledaj u drugom pravcu :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2015, 18:46

ElCartel11 je napisao/la:slika

hohohoooooo sta to moje oci vide :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
A lijepo je djevojce :D makar na ovoj slici
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2015, 18:53

MortemHz je napisao/la:

hohohoooooo sta to moje oci vide :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Trebamo nju staviti umjesto nekih nasih ''igracina'', ma halalio bi joj svaku gresku :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 07 avg 2015, 18:56

ElCartel11 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Trebamo nju staviti umjesto nekih nasih ''igracina'', ma halalio bi joj svaku gresku :D
Najgore što bi vjerovatno bolje odigrala od polovine manekena, makar vjerujem da bi se trudila! :mrgreen:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2015, 19:20

A trud treba naplatiti :mrgreen: :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 07 avg 2015, 19:32

pa decki, sad su te cure dio bordo porodice..upratite termine i bodrite ih sa tribina. kad vide masu navijaca ima da se trude :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 avg 2015, 19:50

budzak je napisao/la:pa decki, sad su te cure dio bordo porodice..upratite termine i bodrite ih sa tribina. kad vide masu navijaca ima da se trude :)
Ako Bog da, ja zbog posla ne mogu sve ali evo zadnja utakmica počinje kad ja završim s poslom i do otoke mi treba otprilike 15-tak minuta... bodrimo dame ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2015, 20:44

Prvenstvo tek pocelo,a mi moramo sustizati vodece ekipe :evil:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 avg 2015, 21:04

Sta je ovo niko nista ne pise. Delac dos'o, plakali smo k'o djeca za njim a sad nista. Hebibovic, Stepanov, Barbaric, Ikande sve pravi igraci a mi nezadovoljni. Sta nam uradi jedna utakmica, to nije normalno. Otici ce Cimi a mozda i nece (ako ne ode i produzi jos bolje) Radovac iskusniji za jos jednu sezonu a dijete - fenomen. Benko pravi napadac, Duljevic iskusniji za sezonu - beton igrac. Mozda se Mesa vraca. I pored toga sto ce nas napustiti jedan dva ili tri igraca ja sa sigurnoscu tvrdim da ova ekipa (uz dobru strategiju) nema sebi ni blizu ravne u nasoj ligi. Uz sve to mislim da sto se tice dolazaka jos nije gotovo i da ce nas uprava iznenaditi sa jednom bombom. Ljudi, imamo sve uslove za nastavak bordo price. Bojazan se (ne)opravdano uvukla nakon zadnje utakmice, nedovoljnog zalaganja, i sumnje u strucnost i autoritet strucnog staba. Mozda je dobro pa se to pokazalo na pocetku prvenstva. Nase je da cekamo rasplet i reakciju uprave ako to bude potrebno. Ja se nadam tituli, yebes kup, jedino ako to bude jedini put za Europu - ne dao Bog. Ma ja hocu da budemo prvi jer smo najbolji i boli me neka stvar i za Dzenu i za trenere i za ekonome i za sve. Ove godine imaju sve na tacni i HOCU YEBENU TITULU - jer nam donosi puno toga dobrog, u novembru na pozitivnoj nuli, u maju titula, usput kamp, u ovo doba za godinu prvi pravi napad na grupne faze pa stadion itd.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2015, 21:18

@obiteljski, sve si to fino napisao,ali ja ne vjerujem vise u nastavak dobrih rezultata nakon ovih euro utakmica i utakmice protiv travnika...
Toliko sam razocaran,ljut,nasikiran ...nevjerovatno!!!
Nestrucnost i nesposobnost SŠ,nezalaganje skoro pa opstruiranje igre od strane pojedinaca,igra puna šablona i indolencije bez zara,nereagovanje Uprave,pa oni kao da ih sportski dio uopste ne interesuje.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 07 avg 2015, 21:30

zagorski je napisao/la:@obiteljski, sve si to fino napisao,ali ja ne vjerujem vise u nastavak dobrih rezultata nakon ovih euro utakmica i utakmice protiv travnika...
Toliko sam razocaran,ljut,nasikiran ...nevjerovatno!!!
Nestrucnost i nesposobnost SŠ,nezalaganje skoro pa opstruiranje igre od strane pojedinaca,igra puna šablona i indolencije bez zara,nereagovanje Uprave,pa oni kao da ih sportski dio uopste ne interesuje.
Isti sam ti takav,nazalost

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2015, 21:32

Polako,ne treba gledati na ovo kao na neku katastrofu radi jedne utakmice

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 avg 2015, 21:44

Kod nas je u prosloj sezoni bilo mnogo problema kojih smo i mi na forumu ovdje bili svjesni. Ta titula i ako nam je bila potrebna je prikrila mnoge od tih stvari i mi smo ih smetnuli sa uma. Sad treba to ispravljati u narednom periodu i moglo bi biti jos tekmi ko protiv Travnika nazalost.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2015, 21:48

MortemHz je napisao/la:Polako,ne treba gledati na ovo kao na neku katastrofu radi jedne utakmice
Mah,da je to samo jedna utakmica! Svakome se moze desiti kiks i los dan.
Ovdje se nazalost ne radi o jednoj utakmici,da ne nabrajam sada sve vec smo o tome pisali ovih dana. Jos kao slag na tortu danas citam Dzeninu izjavu kako je zadovoljan ozbiljnim pristupom u igri protiv travnika!!!!!! What the fuck :o :o :o

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 07 avg 2015, 21:53

Eto imaju šansu sada u Nedjelju da se iskupe i daju nam do znanja da žele odbraniti tu titulu po svaku cijenu i da su protiv travnika imali samo loš dan! HOĆEMO SRCE NA TEREN, SRCE NA TEREN!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2015, 22:22

Moramo,jednostavno moramo..koeficijent koji imamo sada ce najvjerovatnije biti dovoljan na kraju godine da budemo nosioci u CL..a svi znate sta to znaci

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 avg 2015, 22:41

Ljudi moji jel moguće da je Stojčev danas bio u Tuzli na jezeru, mozda je bilo oko 5h tako nesto, prolazi pored mene lik identican njemu :wtf: ja se izugbio... i pogled mi ostade za njim :facepalm: :facepalm:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 07 avg 2015, 23:27

ajdohordas je napisao/la:Ljudi moji jel moguće da je Stojčev danas bio u Tuzli na jezeru, mozda je bilo oko 5h tako nesto, prolazi pored mene lik identican njemu :wtf: ja se izugbio... i pogled mi ostade za njim :facepalm: :facepalm:
Nije !
U novi boj ...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 avg 2015, 23:29

MortemHz je napisao/la:Polako,ne treba gledati na ovo kao na neku katastrofu radi jedne utakmice
Pa i nije bas jedna utakmica.
Pocni od priprema, od ukrajinaca, Rijeke, pa dvomeca sa poljacima, pa Travnik

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, macahz i 33 gosta.