FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj kakava konferencija. Kaze bice jos utakmice gdje cemo igrati onako kao protiv Travnika. Ma zemljo otvori se.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
- trunks1946
- Kontakt:
Podsjeca me na Susica lik, ne zeli da prizna gresku ...elgigante je napisao/la:Joj kakava konferencija. Kaze bice jos utakmice gdje cemo igrati onako kao protiv Travnika. Ma zemljo otvori se.
orde del male
Jos ako ga mi budemo trpili ko oni u savezu Susicatrunks1946 je napisao/la:Podsjeca me na Susica lik, ne zeli da prizna gresku ...elgigante je napisao/la:Joj kakava konferencija. Kaze bice jos utakmice gdje cemo igrati onako kao protiv Travnika. Ma zemljo otvori se.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Ispostivali su ga mozda samo u tome da su umjesto niksicke salili sarajevsku pivu...kome on supljira nismo coraviBordoArmy88 je napisao/la:"mi ćemo se postaviti maksimalno koncentrisano i ozbiljno za razliku od onog u Travniku"
"momci su ispunili sve što sam ja tražio od njih, bez obzira što se njima spočitava da nisu imali ozbiljnost i da nisu bili agresivni, no po mom mišljenju jesu"
http://tinyurl.com/nge7tcc
Puko Dženo totalno...ili namjerno vrijeđa našu inteligenciju?!![]()
Živim za dan kad ćemo imat ovakav svoj stadion , 15 tisuća mjesta, prodane sve sezonske, svaku utakmicu uzavrle atmosfera, igro sa Mladosti ili Borussiom, nebitno , dolaziš gledat Sarajevo a ne protivnika..

- trunks1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za tako nešto se mora i stadard života u BiH popraviti i to DRASTIČNO!hifans je napisao/la:Živim za dan kad ćemo imat ovakav svoj stadion , 15 tisuća mjesta, prodane sve sezonske, svaku utakmicu uzavrle atmosfera, igro sa Mladosti ili Borussiom, nebitno , dolaziš gledat Sarajevo a ne protivnika..

racku bi i švabe išli na sve utakmice da nemaju redovna primanja i sigurnu državu!

-
- Kontakt:
ovo je loše sto se desava poceli smo vagati svaku rijec sto Dzeno kaze , ni dosad nije znao pricati na presu kao ni sad al sad odjednom nista kod DZene nije dobro . ja isto nisam zadovoljan njegovim radom ne sto smo izgubili neke utkmice nego sto je ocito da on nema autoriteta to se vidi a to je nesto najgore za jednog trenera . mozemo dobiti sirokog i zrinjskog al moje mosljenje ce isto biti nasa ekipa igra demode fudbal u previse utakmica smo pokazali da nismo agresivni ,borbeni ,da ne trcimo a to mi govori da dzeno nije u stanju da izvuce maksimum iz ove ekipe . nemoj te samo one pricak koa isti sušic

Tek ce tada da se godisnje i clanske isplate, a ovako bgmi... To je preljevanje izjedne case u drugu.hifans je napisao/la:Živim za dan kad ćemo imat ovakav svoj stadion , 15 tisuća mjesta, prodane sve sezonske, svaku utakmicu uzavrle atmosfera, igro sa Mladosti ili Borussiom, nebitno , dolaziš gledat Sarajevo a ne protivnika..
Kupis debi sezonsku i miran si, ne moras cupati kosu hoces li imati kartu ua utakmicu LP il ne

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo ovo,ovo ce ostati ovako sve dok se drzava ne promijeni pa mozda ljudi nece imati razlog da idu odavde,moci ce sebe prehraniti normalno,kupiti sebi neko solidno auto,kupovina stana ce biti moguca bez kredita od 100K KM i slicnoBordoArmy88 je napisao/la:Za tako nešto se mora i stadard života u BiH popraviti i to DRASTIČNO!hifans je napisao/la:Živim za dan kad ćemo imat ovakav svoj stadion , 15 tisuća mjesta, prodane sve sezonske, svaku utakmicu uzavrle atmosfera, igro sa Mladosti ili Borussiom, nebitno , dolaziš gledat Sarajevo a ne protivnika..
![]()
racku bi i švabe išli na sve utakmice da nemaju redovna primanja i sigurnu državu!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu ni blizu brateAlpasinac je napisao/la:Kakva je situacija sa kampom? Niko ništa ne spominje. Zar je moguće da još uvijek nisu gotovi tereni ?
Mislim da ce tako i biti osim ako nije vec dogovoren transfer Cimirota. I Ikande bi trebao da bude u liniji sa Cimirotom. Jedine su dileme Krste/Bekic2 i nadam se Hebibovic/Tatomirovic.trunks1946 je napisao/la:![]()
Po meni trenutno najjacih 11, nadam se da Dzeno cita forum
A ako kojim slucajem Cimirot ne bude igrao onda mislim da ce Dzeni prije zaigrati Mesa nego Rustemovic.
Delac

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 avg 2015, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Umjesto Almira Bekica staviti Velkoskog a na mjesto Puzigace staviti Bekica.trunks1946 je napisao/la:![]()
Po meni trenutno najjacih 11, nadam se da Dzeno cita forum
Ti si opet šampion !
Ne bi mi bili mi da ne probijemo rokove. U čemu je problem ? Para ima, samo treba zasukat rukave i završit posao.MortemHz je napisao/la:Nisu ni blizu brateAlpasinac je napisao/la:Kakva je situacija sa kampom? Niko ništa ne spominje. Zar je moguće da još uvijek nisu gotovi tereni ?
Rijeka onakav kompleks na Rujevici završi bez problema i pompe, a mi ne možemo tri terena za 9 mjeseci.
Usput, Morteme, dobro došao ponovo brate

prvu sezonu kad bi(ako bi uopće napravili novi stadion/renovirali koševo) ja bi stavio godišnju 10 km za svaku tribinu, tad bi vjerovatno prodali 12-13 milja godišnjih i ljudi bi jednostavno sebi utubili u glavu da oni svake druge subote gledaju sarajevo, znači od 8 do 10 subotom me nema, na stadionu sam, pa će iduće sezone reć ovaj što je subotom navečer sjedio kući dok mu je raja bila na stadionu, što ne bi i ja išao na utakmice kad su svi tamo subotom..
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 07 avg 2015, 18:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Tako je previse je bilo ovdje na forumu a i svugdje prica nije vazna ova sezona u evropi. Sljedece sezone cemo navodno biti sigurno nosioci ( sto nemora da znaci ) a premalo je ocigledno bilo onih koji smo govorili da se treba potuci, ostaviti srce na terenu pa daj sta das. Ako nista drugo da se ostavi zadnji atom snage na terenu. Kao da se je nekako uslo sa rezervom u taj dvomec sa Lechom jer eto nema nikakvog impertiva osim da se ne obrukamo. Po meni greska.mma_hz je napisao/la:Ma kad sam jucer gledao Zelju i nase protiv Leha..tacno me stid bilo brate.et...onolika trka,presing,borba..Zip je napisao/la:Evo gledam Hajduku je moguci protivnik Lech.
Bas bih volio da bas to bude par Play off-a EL
Tvrdimo, tj tvrdili smo, da je Hajduk iza nas, da smo bolji. Pa bi bas volio da vidim kako ce oni odigrtai.
Lech se mogao i morao proci. Bili su favoriti al nisu nista prikazali
Ja ne mogu prezaliti kakvu smo priliku imali, ja sam i dan danas ubjedjen da smo ih trebali proci. Ne mogu da se pomirim sa tim nikakoo...
mi smo se nekako naguzili..al sto manje da nam udje..
Dzenu podrzavam konstantno, ali on pokazuje da ne uci na svojim greskama nikako, opet on ganja neki inat, forsira iste stvari, pa makar glavom kroz zid. Nastavi ovako Dzeno i brzo ces ti opet sa nama na istok da grickamo kospice ko kad je Meho tek dosao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja koliko se sjećam za kamp su rekli da će biti gotov u devetom mjesecu. Jbg sad je tek početak osmog.Alpasinac je napisao/la:Kakva je situacija sa kampom? Niko ništa ne spominje. Zar je moguće da još uvijek nisu gotovi tereni ?
A možda sam se i ja nesto preračunao...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gubis dodir sa realnoscuhifans je napisao/la:prvu sezonu kad bi(ako bi uopće napravili novi stadion/renovirali koševo) ja bi stavio godišnju 10 km za svaku tribinu, tad bi vjerovatno prodali 12-13 milja godišnjih i ljudi bi jednostavno sebi utubili u glavu da oni svake druge subote gledaju sarajevo, znači od 8 do 10 subotom me nema, na stadionu sam, pa će iduće sezone reć ovaj što je subotom navečer sjedio kući dok mu je raja bila na stadionu, što ne bi i ja išao na utakmice kad su svi tamo subotom..
@Alpasinac,hvala brate

- ElCartel11
- Kontakt:

hohohoooooo sta to moje oci vide

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, muhamedhulk, Oerde, pierce, vedinjo98 i 49 gostiju.