DANTES je napisao/la:ne samo mi... i voša.. ali sezona je dugaaaaa božović je osim što baca sumnju da je rođak Duleta, je odličan trener... samo mu još treba da shvati da ovo nije rusija i ruska liga... mi smo bolji tim, ali mi ćemo igrati evropu do 12 mjeseca...
inače je li iko skontao nešto?
skupština vam je 15 a derbi 12? slučajnost? ili se neko sjetio da će sve biti oprošteno ako nas dobijete u VD?! Nije Terza budala
Vidicemo ko je kakav tim oko 15og kola.. Trenutno Partizan jeste bolji i uigraniji, tu nema dileme. Meni samo da je da vidim kakva ce biti Zvezda kada svi budu mogli konkurisati za tim.
I to sto cete igrati Evropu do 12og mjeseca je po meni dobro, barem sto se tice Zvezde.. To znaci da cete bukvalno od sedmog mjeseca igrati u ritmu srijeda-subota, umor ce vas stici kad tad, morace biti i nekih povredica, odmaranja igraca i slicno.
Uglavnom, zbog tog lomljenja bodova, sve ce se skoro sigurno rijesavati tek u plej ofu.. Licno bih volio da se i Vosa ukljuci u borbu za titulu, jer bi im mozda tada stadion bio solidno popunjen i u Superligi.