Napisi ko da znamo !!!samoplavo je napisao/la:Sto se tice tog psovanja, nije nista naspram par ljudi iz uprave... Nisam vjerovao da covjek moze psovati 90 minuta nasim dok nisam cuo njega.
I to je dobro poznata faca u nasem klubu.
I ostali ne kasne puno za tim.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa vjerovatno ce tako i bit al haj ga znaj
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovo bi bila Amerika!bagrcavi je napisao/la:nešto ovako bi bilo odlično
Pa zna li se po kojem projektu se radi uopste?
Nije valjda zidaj pa sta izidas?
- plavanacija
- Kontakt:
samo neka se krene sa istokom, veliki je to benefit za Drzavu, grad i nas voljeni klub 
Grbavica 2020, 22 000 posjetilaca, grupna faza lige prvaka Zeljeznicar-Inter

Grbavica 2020, 22 000 posjetilaca, grupna faza lige prvaka Zeljeznicar-Inter

- SarajlijaTM
@samoplavo-napisi ko im psuje
p.s.-mislim da ove godine nece biti puno prozivanja sa sjevera,mozda par prvih tekmi...
p.s.-mislim da ove godine nece biti puno prozivanja sa sjevera,mozda par prvih tekmi...

Ko ce to praviti istok?
- champions1921
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Edin Dzeko...AsharaK je napisao/la:Ko ce to praviti istok?
Po kojem se projektu stvarno radi? Po onom Koldzinom ili neki novi?
Ludnica bi bila staviti godisnje u preprodaju za istok..

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 07 avg 2015, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Megamix i Misimović..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I to je 100%?
- plavanacija
- Kontakt:
DzoleZeljo je napisao/la:Edin Dzeko...AsharaK je napisao/la:Ko ce to praviti istok?
Po kojem se projektu stvarno radi? Po onom Koldzinom ili neki novi?
Ludnica bi bila staviti godisnje u preprodaju za istok..![]()
Ja odmah kupujem polugodisnju

- champions1921
Ma zar ima nesto kod nas 100%? Uglavnom nanijetili su, pa cemo vidjeti..AsharaK je napisao/la:I to je 100%?
BUDI ŽELJO !!!
[quote="samoplavo"]Sto se tice tog psovanja, nije nista naspram par ljudi iz uprave... Nisam vjerovao da covjek moze psovati 90 minuta nasim dok nisam cuo njega.
I ostali ne kasne puno za tim.[/quo
Nemoj to tako gledati ja imam druga koji isto tako smo psuje hiljadu puta mu skrenem panju zna i on da nije upravu ali jednostavno na taj nacin ispoljava emocije
danas sam jedva otvorio ovaj forum kolio mi je zao sto nismo uspjeli ali moram reci da sam ponosan na na svakog navijaca sinoc na svakog naseg igraca i ovo mi je naj draza generacija poslije rata bukvalno nemam kome sta prigovoriti ostavili su srce na terenu ako bi ikoga izdvojio u ovim evropskim utakmica to je dado sadikovic koji je uvijek bio kritikovan kapa do poda za ove utakmice meni se samo u glavi vrti sta bi bilo da mozemo igrati na grbavici i da smo igrace odmorili protiv radnika
I ostali ne kasne puno za tim.[/quo
Nemoj to tako gledati ja imam druga koji isto tako smo psuje hiljadu puta mu skrenem panju zna i on da nije upravu ali jednostavno na taj nacin ispoljava emocije
danas sam jedva otvorio ovaj forum kolio mi je zao sto nismo uspjeli ali moram reci da sam ponosan na na svakog navijaca sinoc na svakog naseg igraca i ovo mi je naj draza generacija poslije rata bukvalno nemam kome sta prigovoriti ostavili su srce na terenu ako bi ikoga izdvojio u ovim evropskim utakmica to je dado sadikovic koji je uvijek bio kritikovan kapa do poda za ove utakmice meni se samo u glavi vrti sta bi bilo da mozemo igrati na grbavici i da smo igrace odmorili protiv radnika
Tog psovanja ima svugdje. Sinoc na jugu je bilo dosta takvih, vecinom starija raja. Ospem se sav kad cujem neke psovke. Isto tako 50% tribine ne zna pjesme i ritam, nakon prvog ponavljanja tribina se bukvalno podjeli na 2,3 dijela i ode pjesma u **** lijepi.
- champions1921
Jos kad bi znali ko je koji igrac a ne psuju Enisu a lopta kod Djenisa..
BUDI ŽELJO !!!
Ne zna ni ovaj iz kluba, 20 minuta psovao Blagojevicu, a on izasao iz igre protiv Balzana.
Kad se sjetim Balzana i psovki upucenih Dadi kad je ulazio, sa juga, samo reci fuj.
Eh hvala Bogu.pile87 je napisao/la:Recu ti ja nikoliko.fcz je napisao/la:Hajde kad vec otkrivate karte, recite nam koliko ima istine u pricama o odlasku Memije i Amira.

Kad bismo Istok dobili s licencom za pretkola Uefa lige ili CL za sezonu 2017/18, bilo bi odlicno! Samo da se sklonimo iz Lavora!
Neko napisa da je zapad taj koji treba da se radi po UEFA pravilima. Loze, kojekave prostorije, mjesta za kamere.Biki je napisao/la:Kad bismo Istok dobili s licencom za pretkola Uefa lige ili CL za sezonu 2017/18, bilo bi odlicno! Samo da se sklonimo iz Lavora!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×