ne treba podrzavati i pomagati fasiste a majica ovog jednog potvrdjuje da je rijec o takvim.fedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Samo da istok bude "nastavak" sjeverne tribine, a ne neki fušeraj.
DRUG NEBI TI PUNCA
Uci od drUgova, a mozda su pokazivali na letece medvjedice.....manijakdokraja je napisao/la: prvo, promasio si temu. a drugo, ni ne gledaj s kim se mi druzimo a vi ste bratska grupa sa ljudima koji se bore protiv Islama

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ovo su privatna poznanstva, a ne kao grupa sa grupom.
Gledam reprizu i tek sada vidim koliko je teren zapravo bio loš, što se atmosfere tiče i ovdje je jasno da je bila nevjerovatna i slušajući ovo imam osjećaj da bi se stadion srušio da smo prvi zabili. Nevjerovatno je koliko nam igra zavisi od Amira, Dado je nešto drugo u odnosu na prošlu sezonu a vjerovatno mu je i pritisak nabijen od strane navijača, Mladenović će čini mi se solidno zamjeniti Kvesu..
**** majku gledam utakmicu i sve kontam "sad ga zabijamo", onu stativu sam propratio kao da utakmicu uzivo gledam..
**** majku gledam utakmicu i sve kontam "sad ga zabijamo", onu stativu sam propratio kao da utakmicu uzivo gledam..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
S desničarima ne treba imati nikakvog posla.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako mi se ista gadi na nasim stadionima, a na Grbavici posebno (valjda sto tu gledam 90% utakmica nase lige) jeste ovo prozivanje, yebanje majki, familije i sl. Sjecam se da sam jednom na poluvremenu presao na Jug jer nisam vise mogao slusati psovke na racun Milana Culuma (koji jeste lose igrao, ali nista losije od 5-6 igraca u toj utakmici), toliko mi se zgadilo. Prosle sezone je isla u direktan prijenos ona protiv Slobode bez navijanja, kada su se ona 2-3 sa zapada navalili na momkeSchwarz je napisao/la:Svaka cast svim momcima na sinocnjem nastupu i borbiPonosan sam na njih
Bajicu nek je sretno i sve najbolje u nastavku karijere
A onim pljuvacima sa istoka(njih 4-5) ispod prvog ulaza neka bude stid za psovanje majki Bajicu,Memiji i Sadikovicu.Od pocetka tekme ono psuje i je.be sve sto stigne za svaki pogresan njihov potez.A ni u jednom trenutku da pozdrave neki njihov dobar potez, vec samo pljuvanje prema nasoj djeci.Fuj gadovi

A, zagadili su mi se i ovi nasi forum-insajder, kao: eto ja nesto znam, a znacete i vi

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Naravno da će biti nastavak sjevera...bagrcavi je napisao/la:Samo da istok bude "nastavak" sjeverne tribine, a ne neki fušeraj.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Evo sa ljevicarima smo stalno, pa u **** zadnjih 20 god..KLIS je napisao/la:S desničarima ne treba imati nikakvog posla.
@FKZ1921 - DaBogda..
-
- Kontakt:
nikakva politika nam ne treba. ni lijeva ni desna ni centar.KLIS je napisao/la:S desničarima ne treba imati nikakvog posla.
politika je **** a mi nismo kurvari!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
To je već odlično.FKZ1921 je napisao/la:Naravno da će biti nastavak sjevera...bagrcavi je napisao/la:Samo da istok bude "nastavak" sjeverne tribine, a ne neki fušeraj.
DRUG NEBI TI PUNCA
Slažem se da ne trebamo miješati politiku u sport, naročito ne desnu.za_zivot_cijeli je napisao/la:nikakva politika nam ne treba. ni lijeva ni desna ni centar.KLIS je napisao/la:S desničarima ne treba imati nikakvog posla.
politika je **** a mi nismo kurvari!
MrWhite je napisao/la:Uci od drUgova, a mozda su pokazivali na letece medvjedice.....manijakdokraja je napisao/la: prvo, promasio si temu. a drugo, ni ne gledaj s kim se mi druzimo a vi ste bratska grupa sa ljudima koji se bore protiv Islama
Ti i tvoji vec naucili.

Hocel po uefinim standardima? Hocel sta znaciti za Evropsku Grbavicu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Istok nije naodmet, ali mislim da za Evropu treba zapad.AsharaK je napisao/la:Hocel po uefinim standardima? Hocel sta znaciti za Evropsku Grbavicu?
Recu ti ja nikoliko.fcz je napisao/la:Hajde kad vec otkrivate karte, recite nam koliko ima istine u pricama o odlasku Memije i Amira.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bila je prica da ce određena firma to da finansira te radove , i da ce u sklopu tribine biti poslovne prostorije koje ce oni da koriste, tako nesto.Željooooo je napisao/la:O tome se vec suska poprilicno dugo, cak ima i intervju Šiljka u kojem govori o tome, cak se i zna 99% ko ce to napraviti i finansirati, i to bih ja iskoristio za dizanje euforije, ali ima još nekih fenomenalnih stvari na kojima se radi i tek kad budu završene i na zvanicnoj stranici onda treba da pisemo o tome..bagrcavi je napisao/la:A recite slobodno da se za mjesec počinje posao oko gradnje istoka.
Mislim da je bilo i ime firme ali uglavnom tako se pricalo i pisalo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma hajde neka se gradi pomalo, i to je pozeljno. I da se operu malo one tribine majka mu stara ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Sto se tice tog psovanja, nije nista naspram par ljudi iz uprave... Nisam vjerovao da covjek moze psovati 90 minuta nasim dok nisam cuo njega.
I to je dobro poznata faca u nasem klubu.
I ostali ne kasne puno za tim.
I to je dobro poznata faca u nasem klubu.
I ostali ne kasne puno za tim.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Levin, Proximic, Strumfinho, WeekendOffender i 21 gost.