Sretno HajdukuDANTES je napisao/la:odličan žrijeb za najveći hrvatski klub
hvala ljepotice ( pusa )pride_of_merseyside je napisao/la:Baš su dobro prošli svi klubovi iz regije. Ja najviše sreće u nastavku želim Hajduku.![]()
Legendarnoandro234 je napisao/la:
Milic plus novi stoper su neophodniSignore je napisao/la:Puca sreca nase predstavnike danas kao nikad. Mislim da je ovo sansa koju Hajduk ne smje propustiti. Ocekujem sad i 2-3 prava pojacanja, jer ce s ovim kadrom tesko gurati na dva fronta.
2,4 milijuna eura. 360 tisuca za pobjedu i 120 tisuca za remi.cipiripi je napisao/la:@Signore prizvao Liberec![]()
Sretno Hajduku, i koliki se iznos dobije za ulazak u EL? Znam da je UEFA udvostručila te brojke.
Signore je napisao/la:2,4 milijuna eura. 360 tisuca za pobjedu i 120 tisuca za remi.cipiripi je napisao/la:@Signore prizvao Liberec![]()
Sretno Hajduku, i koliki se iznos dobije za ulazak u EL? Znam da je UEFA udvostručila te brojke.
Usput, Hajduku je potrebno da ispadne osam nositelja od 22 s tim da im prolaz Garabaga i Rosenborga nebi nista znacio jer su svakako ispred njih tako da preostaje 20 komada. Bit ce tesko, ali ako uspije Hajduk je u trecem potu.
Uvijek sam voljela klubove koji imaju dušu.dubrava je napisao/la: hvala ljepotice ( pusa )
Bare te hrvati, vidis li to ti :ppride_of_merseyside je napisao/la:Uvijek sam voljela klubove koji imaju dušu.dubrava je napisao/la: hvala ljepotice ( pusa )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.