AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
kad potpisuje dzeko, ima li sanse da bude u konkurenciji protiv valencije?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Pa kakvo je to pitanjeNoName je napisao/la:Oduvijek?bordo_Sarajevo je napisao/la:Vozdra rajaJa sam Roma, Roma je Ja
![]()

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Odma iza hutbe, znas i sam da Papa ne voli sklapat poslove prije Dzume! Inace tema danasnje Hutbe u VatikanuCaca je napisao/la:kad potpisuje dzeko, ima li sanse da bude u konkurenciji protiv valencije?
Sissoko je napisao/la:Francesco Totti a Sky Italia:" Bitno je biti Bošnjak".
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Gefufna je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Eld0rado je napisao/la:@Sissoko
Vjerovatno kao veliki navijac Juve-a imaš mnogo dresova, ideš cesto u Torino gledaš uživo utakmice Juventusa. Cak imaš i njihovu clansku kartu da ih pratiš pa mozda i pasoš italijanski
Roma ove godine uzima ligu, osim ako Juve ne umiješa svoj historijski uspjeh kupovine utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
Samo sam ovo čekao![]()
Začudio bi se koliko navijača Juventusa s ovih prostora poznaje italijanski (barem ovaj sportski vokabular). Koliko ih ima dresove, članske karte i sl.
Jel' ja sad kao 30-godisnji Bosnjak od cega 20 godina Juventino moram pocet' da idem u Rim i da navijam za nase?
Svaka normalna osoba ili barem oni koji žive u Bosni i Hercegovini ce veci znacaj posvetiti "našim" igracima

Sreca pa nemam taj problem kao neki da sam fanatik za stvari koje nemaju veze ni dodirne tacke u mom životu poput nekog lijevog kluba

Ovo je ipak samo moje mišljenje, svaka cast tebi ali pratim BH repku dugi niz godina gledam kako se bore za

AS Roma - Pjanic i Dzeko

Sezonska karta za juventus 245e, prodaj malo zeljeza i razguli sa teme ako mislis biti antibosnjakSissoko je napisao/la:Francesco Totti a Sky Italia:" Bitno je biti Bošnjak".

- NoName
- Kontakt:
Morat će im Mesdžid napraviti na stadionu Rome
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pos.erem ti nas fudbal, odgledao sam mozda 30ak utakmica uzivo nase premier lige, fudbal na terenu
, gamad na tribinama jos vise
. Ne znam, meni je drago ako na pdf Serie A postoje navijaci tal klubova, al ono uistinu da navijaju samo za jedan tim. Za mene postoji samo ASR vec15god, uskoro i tetovaze, sad se vec i u mogucnosti odgledati veliki broj utakmica uzivo.

embrace the chaos
Aaaa sad kontam, zato ti i dalje furas da ce juve odbraniti naslovSissoko je napisao/la:Ja sam Bošnjak, al volim malo furat nadrealne scene.Caca je napisao/la:Sezonska karta za juventus 245e, prodaj malo zeljeza i razguli sa teme ako mislis biti antibosnjakSissoko je napisao/la:Francesco Totti a Sky Italia:" Bitno je biti Bošnjak".![]()
Čisto da ukažem da se pretjeruje i malo da pretjerivanje ismijavam.

Jel dzeko lapa 9-ku?
Ovaj Salah je igracina, samo da se uklopi u ekipu bice jako bitan kotacic
- NoName
- Kontakt:
Kako bi mogao izgledati prvi tim Rome za narednu sezonu?
- NoName
- Kontakt:
Mogao bi ti malo smanjiti sprdanciju sa vjeromSissoko je napisao/la:Naravno da neće.Dva bošnjačka srca protiv torinske mafije ce izaci kao pobjednici.Sem ukoliko se Vatikan ne umjesa.Totti ce to sa Papom sredit, da se drze postrani.Obeco Miralemu, zakleo se musafom.Caca je napisao/la: Aaaa sad kontam, zato ti i dalje furas da ce juve odbraniti naslov![]()
A duša mu je baljezgat na Rominoj temi, a na đubrentusovoj temi ako napišeš nešto što nije po fonu njihovim simpatizerima postovi se redovno brišu od moderatora koji gle čuda navijaju za đubrentus.NoName je napisao/la:Mogao bi ti malo smanjiti sprdanciju sa vjeromSissoko je napisao/la:Naravno da neće.Dva bošnjačka srca protiv torinske mafije ce izaci kao pobjednici.Sem ukoliko se Vatikan ne umjesa.Totti ce to sa Papom sredit, da se drze postrani.Obeco Miralemu, zakleo se musafom.Caca je napisao/la: Aaaa sad kontam, zato ti i dalje furas da ce juve odbraniti naslov![]()
Samo sad će biti male mace, jer su u velikoj manjini

Vec zamisljam Pjanketova dijagonala iza ledja odbrane utrcava Salah k'o brzi voz ubacaj na drugu stativu a tamo k'o od brda odvaljen gigant Dzeko otresa chiellinia i zakucava glavom u bufonovu mrezu za Scudetto
Sent from my ST26i using Tapatalk
A taj isti gol izbaciva juventus iz europske lige i na taj nacin sampdoria prelazi juventus ,koja u istom kolu pobjedjuje milan golom zukanovica iz slobodnjakaxaves je napisao/la:Vec zamisljam Pjanketova dijagonala iza ledja odbrane utrcava Salah k'o brzi voz ubacaj na drugu stativu a tamo k'o od brda odvaljen gigant Dzeko otresa chiellinia i zakucava glavom u bufonovu mrezu za Scudetto

- NoName
- Kontakt:
Pošto si naporan, moradoh te prijaviti.Sissoko je napisao/la:Muslimani protiv mrskih Katolika.xaves je napisao/la:Vec zamisljam Pjanketova dijagonala iza ledja odbrane utrcava Salah k'o brzi voz ubacaj na drugu stativu a tamo k'o od brda odvaljen gigant Dzeko otresa chiellinia i zakucava glavom u bufonovu mrezu za Scudetto
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sissoko dosta je tebe i tvojih gluposti, letiš sa foruma za sva vremena napišeš li ovdje još jedan post. Isto vrijedi za sve druge Juventine na ovoj temi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hoce li ista pravila vaziti za "bošnjacke" indijance na temi Juventusa ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Sissoko dosta je tebe i tvojih gluposti, letiš sa foruma za sva vremena napišeš li ovdje još jedan post. Isto vrijedi za sve druge Juventine na ovoj temi.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Mozda je malo kasno za takvo nesto? Ok je da se pise, al show respectrio_Ferdy88 je napisao/la:Sissoko dosta je tebe i tvojih gluposti, letiš sa foruma za sva vremena napišeš li ovdje još jedan post. Isto vrijedi za sve druge Juventine na ovoj temi.

embrace the chaos
I meni je zao sto je Dzeko otisao iz City, al brate ovim Juventinama gore nego meni! Treba ljude razumit i progledat kroz prste!
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Dosad su na ovoj temi pisali i Juventini i Laziali al bez imalo ruznog stava, bez ikakve potrebe da se administraciji prijavljuju njihovi postovi, ne vidim zasto tako ne bi bilo i u buduce.
A vi koji ste od jucer dolaskom Edina poceli navijat za Romu zamolit cu vas da smirite malo strasti! Svako ima pravo da navija za koga god zeli i ne vidim sta neko moze da ima s tim!
Ovdje glavna tema nije ko za koga treba da navija, niti je Edin Dzeko vec AS ROMA !!
A vi koji ste od jucer dolaskom Edina poceli navijat za Romu zamolit cu vas da smirite malo strasti! Svako ima pravo da navija za koga god zeli i ne vidim sta neko moze da ima s tim!
Ovdje glavna tema nije ko za koga treba da navija, niti je Edin Dzeko vec AS ROMA !!
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
- NoName
- Kontakt:
A kako ti to sve znaš? Registrovao se prije 10 dana i već sve pohvatao i uzimaš sebi za pravo da nekome držiš pridike?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.