GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Skenderbeu 

Znao sam
ajde Zoki sad se mora uci u LP

ajde Zoki sad se mora uci u LP
Ovo je neka nenormalna sezona 

Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Daj Signore potove za LP da kombiniramo
Ako ništa dobro je što je druga doma.Ako se kuzimo...
Izbori

Ako ništa dobro je što je druga doma.Ako se kuzimo...

Izbori

Znaci opet nerviranje dvije utk
Kako je krenulo kroz kvalifikacije ocekujem da Dinamo prodje grupu u Ligi prvaka.

Bayern,Real,Sevilla idealan ždrijeb u LP
Tj.Arsenal iz drugog pošto ne mogu dva iz iste zemlje.
Izbori

Tj.Arsenal iz drugog pošto ne mogu dva iz iste zemlje.
Izbori

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 07 avg 2015, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
E ne vjerujem 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pot1: Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus, Benfica, PSG, Zenit i PSVSiamoNoi je napisao/la:Daj Signore potove za LP da kombiniramo![]()
Ako ništa dobro je što je druga doma.Ako se kuzimo...![]()
Izbori
pot2: Real, Atletico, Porto, Arsenal, United*, Valencia*, Leverkusen* i City
pot3: Shakhtar*, Basel*, Sevilla, Lyon, Dynamo K., Olympiakos, Sporting* i Galatasaray
pot4: Roma, Celtic*, APOEL*, BATE*, Borussia M., Wolfsburg, Dinamo i Gent

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako Dinamo prodje u grupne faze CL hoce li to biti 2. put da igraju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treći u zadnjih 5 godina koliko ja znam.MortemHz je napisao/la:Ako Dinamo prodje u grupne faze CL hoce li to biti 2. put da igraju?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dinamo je igrao 2 puta,GNKu bi ovo bio treći put.S time da treba uzeti u obzir Platinijeve reforme ako ikome uopće padne na pamet raditi usporedbe.MortemHz je napisao/la:Ako Dinamo prodje u grupne faze CL hoce li to biti 2. put da igraju?
@Signore
Iz prvog izbjeći PSV,drugi pot svejedno...nema šanse da igdje prođu bez hendikepa,treći pot izbjeći Kijevljane.
Izbori

turi tu flašu...dubrava je napisao/la:Priželjkujem Partizan. I da igraju jednu tekmu. Na stadionu Dinare u Kninu. Ionako su mi već dopiz.dili sa onim "dogodine u Kninu". Pa da ih bratski ispoštujemo već. I da se pobiju i boysi i grobari.
![]()
nego, ne vjerujem ni u kakve nerede ako ih kuglice spoje. Neće biti gostujućih navijača kao što ih nije bilo ni 97 ja mislim, a tad je situacija bila stotinu puta naelektiziranija. Sve će ostati na verbalnom orgijanju i to je to. srbe na vrbe, ubij hrvata da šiptar nema brata i uobičajen folklor. ah, nostalgija me već hvata.
@mortem dajnamo nije prezimio u evropi nekih 40 godina... hajduk je igrao 1/4
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
hebemti sunce...dinamo su trenirali i kuže i vaha, bilo je tu i drugih solidnih trenera, al zato su tu Jurčić i Mamić da uvedu Dinamo u Ligu prvaka...
koja sreća...
koja sreća...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa realno, ako dolje ne dobiju barem 0-2 ja prvi necu biti neki veliki optimista, jer je Dinamo na Maksimiru uzasan u ovim pretkolima. U posljednjih pet meceva upisana je jedna pobjeda, dva remija i dva poraza. Za klub koji zeli igrati LP to je uzasno. OK da je grupa, ali u pretkolima? Ako ne mozes dobiti Folu, Austriju i Molde na domacem terenu kako onda mislis dobiti Leverkusena? Mislis da ces u gostima kao i ove melare? Jako tesko.SiamoNoi je napisao/la: Ako ništa dobro je što je druga doma.Ako se kuzimo...![]()
Bez 0-2 u Albaniji nece biti lako na Maksimiru. A taman i da dole dobiju 5-0 i da na Maksimiru ne uspiju pobjediti mislim da nas ceka jos jedna katastrofa u LP. Albance se mora dobiti u obe utakmice s tim da im se ne dozvoli da ni trenutka pomisle da imaju sanse za prolaz. Ako ti prvak Albanije napravi problem sam istupi iz europskih natjecanja.
Kako ih sere, za ne vjerovati
Nakon kluba, sudstva, ministarstava, policije, novinara, helsinških odbora, štakora iz grupe, i sreća je protiv nas
Pa, postoje li navijači na svijetu kojima je napravljena veća nepravda, nego Dinamovim?
@Siamo, što se tiče bengalki, dao Bog da se još 2011. izbacila ova nakarada od kluba iz svih europskih natjecanja na par godina.

Nakon kluba, sudstva, ministarstava, policije, novinara, helsinških odbora, štakora iz grupe, i sreća je protiv nas

Pa, postoje li navijači na svijetu kojima je napravljena veća nepravda, nego Dinamovim?
@Siamo, što se tiče bengalki, dao Bog da se još 2011. izbacila ova nakarada od kluba iz svih europskih natjecanja na par godina.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Signore je napisao/la:Pa realno, ako dolje ne dobiju barem 0-2 ja prvi necu biti neki veliki optimista, jer je Dinamo na Maksimiru uzasan u ovim pretkolima. U posljednjih pet meceva upisana je jedna pobjeda, dva remija i dva poraza. Za klub koji zeli igrati LP to je uzasno. OK da je grupa, ali u pretkolima? Ako ne mozes dobiti Folu, Austriju i Molde na domacem terenu kako onda mislis dobiti Leverkusena? Mislis da ces u gostima kao i ove melare? Jako tesko.SiamoNoi je napisao/la: Ako ništa dobro je što je druga doma.Ako se kuzimo...![]()
Bez 0-2 u Albaniji nece biti lako na Maksimiru. A taman i da dole dobiju 5-0 i da na Maksimiru ne uspiju pobjediti mislim da nas ceka jos jedna katastrofa u LP. Albance se mora dobiti u obe utakmice s tim da im se ne dozvoli da ni trenutka pomisle da imaju sanse za prolaz. Ako ti prvak Albanije napravi problem sam istupi iz europskih natjecanja.
OBjasnio !!

Mislim da Je Braći najviše zelje lp ,radi 15 milijuna eura..ali bar nek gledaju ove sezonu da se ne sramote,imaju extra ekipu za napravit nesto više
samo nek kupe jednog pravog stopera i jednog bocnog..i msm da bi Dinamo nesto i znacio u Evropi !
Da dovedu Evru i Terrya dzabe je kad ti je na klupi Zoki. Taj s Barcom nebi grupe prosao. Vece pojacanje bi bio trener nego dva svjetska igraca na bocnom i stoperu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.