FK Rudar Prijedor
Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor
Rezultat za ocekivati .Vazno je da se kuci ne gube bodovi .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Re: FK Rudar Prijedor
Arezina me je danas fascinirao, toliko bistar igrac, ima finu tehniku, a slobodnjake ocito izvodi maestralno, a mlad je. Ne znam kako je igrao prethodnih sezona, ali po danasnjoj igri zreo fudbaler.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Ajde Arezina ok, ali golman? Ko je to onda branio? Ja ne zelim da vjerujem da je Koza bio "maestralan".staragarda je napisao/la:ne bih imao stvarno nekoga izdvojit osim Arezine i golmana koji je maerstralno branio...ostalo,buranija

Imo je 2-3 odbrane, pogotovo u 2 poluvremenu, ne znam kome jer sam bio na suprotnoj strani, al je izvadio loptu, ja vec konto bio goVastecija_GSE je napisao/la:Ajde Arezina ok, ali golman? Ko je to onda branio? Ja ne zelim da vjerujem da je Koza bio "maestralan".staragarda je napisao/la:ne bih imao stvarno nekoga izdvojit osim Arezine i golmana koji je maerstralno branio...ostalo,buranija

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovao ili ne covjek je skinuo 2,3 mrtva zicera...Arezina je odlican igrac i pojacanje...borit ce te se vi za to 10. mjesto mada vam je sad strasan hendikep neigranje kuci i moze vam doci glaveVastecija_GSE je napisao/la:Ajde Arezina ok, ali golman? Ko je to onda branio? Ja ne zelim da vjerujem da je Koza bio "maestralan".staragarda je napisao/la:ne bih imao stvarno nekoga izdvojit osim Arezine i golmana koji je maerstralno branio...ostalo,buranija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene je uvijek na Tusnju fascinirao, protiv Srbije mlade odigrao najbolje. Vjerovatno ima problema sa managerima ili disciplinom pa nije vise dogurao ali eto ovi golovi i asistencije u prva dva kola sve govore kakav je..Batva je napisao/la:Arezina me je danas fascinirao, toliko bistar igrac, ima finu tehniku, a slobodnjake ocito izvodi maestralno, a mlad je. Ne znam kako je igrao prethodnih sezona, ali po danasnjoj igri zreo fudbaler.
-
- Kontakt:
Arezina je strasan igrac samo ga krasi stara balkanska osobina, nije dobar sa glavom. 

Protiv Olimpica igramo u Gradišci. Treba zategnuti dvicu. 

Zasto u gradiskoj?K0MT je napisao/la:Protiv Olimpica igramo u Gradišci. Treba zategnuti dvicu.
U Novom stadion ne ispunjava uslove (nema dovoljno sjedećih mjesta). Drugi najbliži na kojem se može igrati je stadion Kozare.
Opet se malverzacije rade u Rudaru. Rezervni stadion ne mora ispunjavati uslove kao premijerligaški stadioni. Tu nekome nije odgovaralo da se igra u Novom Gradu.K0MT je napisao/la:U Novom stadion ne ispunjava uslove (nema dovoljno sjedećih mjesta). Drugi najbliži na kojem se može igrati je stadion Kozare.
-
- Kontakt:
Ma goni ih. Ja bih volio iskreno da nas izbace u 4. ligu.Pappy je napisao/la: Opet se malverzacije rade u Rudaru. Rezervni stadion ne mora ispunjavati uslove kao premijerligaški stadioni. Tu nekome nije odgovaralo da se igra u Novom Gradu.

Sjajno . Sad kad je najpotrebnije da igramo na svom stadionu mi ćemo se seljakati naokolo po drugim i puniti im dzepove . Jedan od razloga sto je Novi otpao je mozda sto su tražili previše para .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
-
- Kontakt:
Ma nisu, nego je njihov stadion gori od naseg. Prema insajderskim informacijama Rudar ce svoje domace utakmice igrati ponovo na svom stadionu. Naravno ovu sa Olimpikom igra u Gradiskoj.skelar je napisao/la:Sjajno . Sad kad je najpotrebnije da igramo na svom stadionu mi ćemo se seljakati naokolo po drugim i puniti im dzepove . Jedan od razloga sto je Novi otpao je mozda sto su tražili previše para .

- djoleprijedor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kome smeta ko?djoleprijedor je napisao/la:Kome smeta jak Mućak?![]()

- djoleprijedor
- Kontakt:
Sprdam se malo sa glavnim izvođačem radova na Gradskom stadionuVastecija_GSE je napisao/la:Kome smeta ko?djoleprijedor je napisao/la:Kome smeta jak Mućak?![]()

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Ma sta kazes?djoleprijedor je napisao/la: Sprdam se malo sa glavnim izvođačem radova na Gradskom stadionu

- djoleprijedor
- Kontakt:
Čuo sam da je Ćkemuova trava na stadionu idealna za ispašu stoke,pa kontam da Uprava može napraviti deal sa stočarima sa PD Regije...Mi na Gradskom naplaćujemo Rentu za ispašu,pa za te pare plaćamo Kozari za korištenje stadiona?

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Uuuu.djoleprijedor je napisao/la:Čuo sam da je Ćkemuova trava na stadionu idealna za ispašu stoke,pa kontam da Uprava može napraviti deal sa stočarima sa PD Regije...Mi na Gradskom naplaćujemo Rentu za ispašu,pa za te pare plaćamo Kozari za korištenje stadiona?![]()

Ali stvarno trava je nivo pasnjaka. Jbt Partizan je prije par god dao manje para na travu nego mi.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, denimen99, Giuseppe1, Nikica052, tutankamon1905 i 63 gosta.