FK Željezničar (opšte diskusije)

hz033
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la hz033 » 06 avg 2015, 22:35

Izbaci vas Jean Claude Vam Dam
U novi boj ...

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 avg 2015, 22:42

Stop provaljivanju ,bas je smaranje
Zeljeznicar! 1921 !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2015, 23:26

Koliko je obestecenje od turaka za Bajica?

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 06 avg 2015, 23:33

od milion do 2 miliona KM se prica , al ko ce ga znati. Po meni pravo vrijeme da se proda. Mislim da bi stagnirao i bez motiva igrao ovu kukuruz ligu. A sStokic je ekstra igrac, tako da nema zime na toj poziciji.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2015, 00:04

kenan_tm87 je napisao/la:Izvini, ne znam sto nece slika. Evo ide nova :kafa: Prijatno :lol:

slika
Znaci do toga ti stalo. Fino i da, prijatno :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 07 avg 2015, 00:56

amko27 je napisao/la:od milion do 2 miliona KM se prica , al ko ce ga znati. Po meni pravo vrijeme da se proda. Mislim da bi stagnirao i bez motiva igrao ovu kukuruz ligu. A sStokic je ekstra igrac, tako da nema zime na toj poziciji.
Nemoj se ljutiti ali ne lupetaj, raspitaj se malo ;)
U novi boj ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 avg 2015, 08:29

Znali neko koliko jos dugujete drzavi i svim ostalim dobavljacima...eto svi se hvale dobili 4,5 milijona..mislim da mozete sve pokriti i da vam ostane bar 1,5...samo da se ne pohapa to..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 07 avg 2015, 08:35

Kad god udjem na vase forume citam jednu te istu stvar "pare, pare i samo pare" vi svi navijate i volite zeljinu kasu i sve ostalo je nebitno u vasem slucaju. Zapita se covjek koliki je vas udio u toj kasi pa ste toliko nasikirani i samo se sabirate????????

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 07 avg 2015, 09:45

hz033 je napisao/la:
amko27 je napisao/la:od milion do 2 miliona KM se prica , al ko ce ga znati. Po meni pravo vrijeme da se proda. Mislim da bi stagnirao i bez motiva igrao ovu kukuruz ligu. A sStokic je ekstra igrac, tako da nema zime na toj poziciji.
Ma ne znam na sta ciljas da lupetam; jedino sto tvrdim u postu je da je Stokic ekstra igrac i stojim iza toga. Sto se tice Bajica rekao sam da se prica da se 500 hiljada eura pojavila informacija i raja negoduje, na transfermarkt-u stoji 900 hiljada eura. A ne opterecujem se da bih se raspitivao toliko. Sumnjam da ide za 100-200-300 hiljada eura po tebi jer sve iznad nemas uporiste da kazes da neko lupeta, al eto sve moguce.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 avg 2015, 13:01

Mrcho je napisao/la:Kad god udjem na vase forume citam jednu te istu stvar "pare, pare i samo pare" vi svi navijate i volite zeljinu kasu i sve ostalo je nebitno u vasem slucaju. Zapita se covjek koliki je vas udio u toj kasi pa ste toliko nasikirani i samo se sabirate????????
Zato što su u fudbalu pare od velikog značaja naročito kada ti klub ima velika dugovanja i kada znaš da si u prethodnoj sezoni bio pred bankrotom kao klub. Zato što znaš da si za kratko vrijeme zaradio, za naše uslove, ogroman novac iako si bio otpisan već na početku sezone, nešto slično kao što nas poslije Borca i Radnika šalju u cvajtu.. Naravno da me interesuje Zeljina kasa zato što ću tek nakon što se sve i jedan dug isplati, gledati kako novac ide na prava pojačanja i kako se ulaze u infrastrukturu (bolje im je..). Ako si ikad pregledao teme MU, RM, FCB onda si vjerovatno i primjetio da se te budale crnjače oko finansija, preplaćenih igrača itd., e to je ono što nas ne treba da interesuje zato što takvi klubovi imaju novca da ni oni sami ne znaju šta će sa njim dok je klubovima u BiH za opstanak bitan svaki fening ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 07 avg 2015, 16:03

amko27 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
Ma ne znam na sta ciljas da lupetam; jedino sto tvrdim u postu je da je Stokic ekstra igrac i stojim iza toga. Sto se tice Bajica rekao sam da se prica da se 500 hiljada eura pojavila informacija i raja negoduje, na transfermarkt-u stoji 900 hiljada eura. A ne opterecujem se da bih se raspitivao toliko. Sumnjam da ide za 100-200-300 hiljada eura po tebi jer sve iznad nemas uporiste da kazes da neko lupeta, al eto sve moguce.

Govorim za Bajića, dobro se krije za koliko je otišao jer postoji razlog. Šuš, muš, kao i svugdje. Kako god, za Bajića je premala suma, ali otom potom !
U novi boj ...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2015, 21:21

Sus,mus za koliko je Dzeko otisao,gdje ima to tacno da se nađe? Vidal za koliko je on? Di Maria? Susmusajte se sa Cimirotovim menadzerom trebace vam. Milion maraka nama i 10% a vala i nije neka tajna.Pile rece i za pripreme u Antaliji ali to sam od njega cuo.Moguce je.Strucni stab je dobio dozvolu da dovede jednog igraca a ako procjeni za jos jednog da treba moze i to.Sus mus.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 07 avg 2015, 22:31

Ajzea je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Kad god udjem na vase forume citam jednu te istu stvar "pare, pare i samo pare" vi svi navijate i volite zeljinu kasu i sve ostalo je nebitno u vasem slucaju. Zapita se covjek koliki je vas udio u toj kasi pa ste toliko nasikirani i samo se sabirate????????
Zato što su u fudbalu pare od velikog značaja naročito kada ti klub ima velika dugovanja i kada znaš da si u prethodnoj sezoni bio pred bankrotom kao klub. Zato što znaš da si za kratko vrijeme zaradio, za naše uslove, ogroman novac iako si bio otpisan već na početku sezone, nešto slično kao što nas poslije Borca i Radnika šalju u cvajtu.. Naravno da me interesuje Zeljina kasa zato što ću tek nakon što se sve i jedan dug isplati, gledati kako novac ide na prava pojačanja i kako se ulaze u infrastrukturu (bolje im je..). Ako si ikad pregledao teme MU, RM, FCB onda si vjerovatno i primjetio da se te budale crnjače oko finansija, preplaćenih igrača itd., e to je ono što nas ne treba da interesuje zato što takvi klubovi imaju novca da ni oni sami ne znaju šta će sa njim dok je klubovima u BiH za opstanak bitan svaki fening ;)

Sve je to lijepo, ali vase interesovanje za klubsku kasu ulazi i preduboko i samo o tome pisete, a rijetki su oni koji se uclane i pomognu klubu!!!

Ne mozete vi bez Sarajeva :D
slika

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 07 avg 2015, 22:33

hz033 je napisao/la:
amko27 je napisao/la:
hz033 je napisao/la: Nemoj se ljutiti ali ne lupetaj, raspitaj se malo ;)

Govorim za Bajića, dobro se krije za koliko je otišao jer postoji razlog. Šuš, muš, kao i svugdje. Kako god, za Bajića je premala suma, ali otom potom !
Dupovac šuš muš ;)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 avg 2015, 22:39

ne kontam ove komentare kao što pišete o parama, stadionu, transferima, privatnom životu ...
pa kad sve ovo odbiješ o čemu onda ostane da se piše
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 08 avg 2015, 10:08

sutra pokušati uzeti bod i prekinuti neugodnu seriju od 4 poraza :wtf:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 08 avg 2015, 10:18

A haj mi objasni kako moze biti tvoja stvar o cemu mi pisemo na nasoj temi, pisemo o svemu vezanom za naseg Zelju. Bez para danas nema uspjeha u svijetu fudbala i naravno da cemo se radovati svakom euru, marki koji dodju u nas klub. Hvala Bogu u zadnje vrijeme je doslo para pa imamo o cemu pisati. ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 avg 2015, 12:39

Dobili ste tolike pare a opet nisu dovoljne da se svedete na nulu..pa ljudi dragi koliko vi to dugujete ..5 milijona :roll: :roll: ..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 08 avg 2015, 13:25

Nismo mi "dobili" te pare, vec smo ih "proizveli" i zaradili a to je velika razlika, za razliku od vas koji samo trosite a nista ne proizvodite

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 avg 2015, 13:50

mma_hz je napisao/la:Dobili ste tolike pare a opet nisu dovoljne da se svedete na nulu..pa ljudi dragi koliko vi to dugujete ..5 milijona :roll: :roll: ..
Pa kad si kokuz imas dugove a imas i tekuce troskove ako sve das na dugove opet si kratak na tekucim,rasporedicemo mi to fino,ne brinite.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”