UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Kobila obicna, jos se nabildala ovo zadnjih par mjeseci. Ruzno vidjet, brate, ruzno.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma salt se lozi voli kad ga dominirajuwork je napisao/la:Kobila obicna, jos se nabildala ovo zadnjih par mjeseci. Ruzno vidjet, brate, ruzno.
Da ne govorimo koliko je smijesna ova zadnja borba bila.
Ne mogu jos vjerovat da neko misli da bi ona muskarca nekog pobijedila
Ne mogu jos vjerovat da neko misli da bi ona muskarca nekog pobijedila
jaooo Ronde, baš je bilo lično, stekao sam dojam da bi je mogla pojest' 
al' uskoro će joj Miesha dohakat'
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Nema teorijeChinaglia je napisao/la:jaooo Ronde, baš je bilo lično, stekao sam dojam da bi je mogla pojest'
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma Cat Zingano bi joj napravila problema da se nije zaletila nako onu borbu i obrukala se. Vjerujem da će dobiti prilku za revanš. Ima sad i ona Holly Holm ali teško Rondi iko može išta ako ovako bude napredovala. I slažem se da borbe ovih ženki ne bi trebali biti u main eventima. Još pogotovo ona slabija kategorija gdje ona Poljakinja dominira, ne vjerujem baš da je ikome toliko zanimljivo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobro ona poljakinja to oduzi to bude mucenje protivnika jedno 2 ili 3 runde. Plus treba ima savrsenu tehniku pa je i zanimljivo gledat. Ovi ameri placaju za rondine meceve koji traju po 20 30 ili manje sekundi.klokan je napisao/la:Ma Cat Zingano bi joj napravila problema da se nije zaletila nako onu borbu i obrukala se. Vjerujem da će dobiti prilku za revanš. Ima sad i ona Holly Holm ali teško Rondi iko može išta ako ovako bude napredovala. I slažem se da borbe ovih ženki ne bi trebali biti u main eventima. Još pogotovo ona slabija kategorija gdje ona Poljakinja dominira, ne vjerujem baš da je ikome toliko zanimljivo.
Shvatam ja da su od Ronde napravili nekog superjunaka pa Amere to loži. Al poželi pogledati čovjek jak fight a ovo sve nekako ide sporo. Ponekad zaboravim na dosta jakih boraca jer se rijetko bore, a tome doprinosi i ubacivanje ovih borbi ženki. Ronda i ima izgled borca al Joanna brate...wadethegreat je napisao/la:Dobro ona poljakinja to oduzi to bude mucenje protivnika jedno 2 ili 3 runde. Plus treba ima savrsenu tehniku pa je i zanimljivo gledat. Ovi ameri placaju za rondine meceve koji traju po 20 30 ili manje sekundi.klokan je napisao/la:Ma Cat Zingano bi joj napravila problema da se nije zaletila nako onu borbu i obrukala se. Vjerujem da će dobiti prilku za revanš. Ima sad i ona Holly Holm ali teško Rondi iko može išta ako ovako bude napredovala. I slažem se da borbe ovih ženki ne bi trebali biti u main eventima. Još pogotovo ona slabija kategorija gdje ona Poljakinja dominira, ne vjerujem baš da je ikome toliko zanimljivo.
Pa dominacija, sad ce se jos vise kupovat jer hoce da vide dominaciju ili dal' je neko moze ugrozit i koliko a i postala je ogromno popularna, cini mi se da je preko vikenda dobila 2 miliona followers na instagramu.wadethegreat je napisao/la:Dobro ona poljakinja to oduzi to bude mucenje protivnika jedno 2 ili 3 runde. Plus treba ima savrsenu tehniku pa je i zanimljivo gledat. Ovi ameri placaju za rondine meceve koji traju po 20 30 ili manje sekundi.klokan je napisao/la:Ma Cat Zingano bi joj napravila problema da se nije zaletila nako onu borbu i obrukala se. Vjerujem da će dobiti prilku za revanš. Ima sad i ona Holly Holm ali teško Rondi iko može išta ako ovako bude napredovala. I slažem se da borbe ovih ženki ne bi trebali biti u main eventima. Još pogotovo ona slabija kategorija gdje ona Poljakinja dominira, ne vjerujem baš da je ikome toliko zanimljivo.
Najdominantnija atleta u sportu danasnjice, pa vi kako hocete
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ja ne govorim protiv nje svaka joj cast. Samo ja znam da licno marke ne bi dao da gledam zenski MMA. Istina da ce sa sobom donijeti ogromnu popularnost UFC-u i MMa generalno posebno ženskog spola. Jedino sto bih htio da pogledam je ronda - cris cyborg.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ima li kakve informacije za Fedora. Valjda nece u bellator izgleda da je u strasnoj formi barem po slikama. Ako se vrati u onu fizicku formu iz pride-a uz dobro poznate vjestine mogao bi da bude contender sigurno.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne znam za vijesti ali lik izgleda spreman. Ja sam njegov veliki fan i mislim da je greška što se vratio ali ako neko može imati uspješan comeback to je on.
Slikano ovih dana

Slikano ovih dana

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma sve je to zbog love. Možda ga je povuklo i ovo što Werdum odradi Caina i uspon Arlovskog ali da bi došao do takvih protivnika mora proći kroz filter drugih pa ko zna šta se može izdešavati. Ja bih lično volio borbu Mirka i njega ali mislim da to nije realno.
Ponadao sam se da će Hendricks dobiti priliku u borbi za titulu čim prije ali evo izgleda na UFC 193 Lawler vs Condit. Big Rig je prije zaslužio revanš ali i on se izgleda nekome zamjerio.
Ponadao sam se da će Hendricks dobiti priliku u borbi za titulu čim prije ali evo izgleda na UFC 193 Lawler vs Condit. Big Rig je prije zaslužio revanš ali i on se izgleda nekome zamjerio.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ja mislim da u ovakvoj formi moze parirati bilo kome. Njegov problem sa onim porazima je po meni bila fizicka sprema. Ako se pogledaju slike iz pridea i onda slike za posljednjih nekoliko borbi razlika je drasticna. Bez te spreme izgubio je i eksplozivnost po kojoj je poznat. Ovakav nikad nije izgledao i ja mu licno dajem dobre sanse protiv bilo kojeg borca. Samo se nadam da ce u UFC a ne bellator.
Da vidimo Arlovskog veceras. Mir je talasika, pogotovo, ako ne uspije odvest borbu u parter.
Johnson bi trebao lahko kontrolirati.
Johnson bi trebao lahko kontrolirati.
Za mene je Arlovski vs Mir main event
Gledam na Embedded neki trening Dodson se smoto Arlovskom oko nogu, presmiješno kolika je razlika među ljudima. I onda se kritikuje što Johnson ima nizak ppv u odnosu na ostale iako je među prvima na pfp listi i stvarno je atletski freak ali brate ta patuljasta konstitucija i nije baš atraktivna. Conor je našao novu žrtvu u vidu Dos Anjosa izjeba čovjeka na onom GO BIG pressu, bezobrazluk 
Sve u svemu ne očekujem puno od ovog UFC-a 191, pa se mozda i iznenadimo kojom dobrom borbom.
Sve u svemu ne očekujem puno od ovog UFC-a 191, pa se mozda i iznenadimo kojom dobrom borbom.
Bektic KAwajiri, nelos matchup. Nije Japanac los, ali je dugo odsustvovao i godine rade svoje.
Mislim da ce ga Mirsad iskontrolisat, idemo!
Mislim da ce ga Mirsad iskontrolisat, idemo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.