+1merak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
+1merak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
rece azmir do petka on ili kostic,sutra je petak,poranio sizlajci je napisao/la:Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
brate,tebi vjerujem vise nego sluzbenoj stranicizlajci je napisao/la:Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
jeKo Azmirsolinas je napisao/la:rece azmir do petka on ili kostic,sutra je petak,poranio sizlajci je napisao/la:Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
Bolje da nije, koga sad na klupu poslatzlajci je napisao/la:Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
Chinaglia ce ti reciPasha_car_aga je napisao/la:Bolje da nije, koga sad na klupu poslatzlajci je napisao/la:Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ma ne kolektivno,nego samo solinas!staragarda je napisao/la:i ja bi vas zamolio da se manemo svi kolektivno vise one smijesne teme..postalo je preofirno bas
Kaj sam sad zeznul?zlajci je napisao/la:Ma ne kolektivno,nego samo solinas!staragarda je napisao/la:i ja bi vas zamolio da se manemo svi kolektivno vise one smijesne teme..postalo je preofirno bas
i Batva!![]()
neznamo ga metnut haman,zlajci nas bum naucilBatva je napisao/la:Kaj sam sad zeznul?zlajci je napisao/la:Ma ne kolektivno,nego samo solinas!staragarda je napisao/la:i ja bi vas zamolio da se manemo svi kolektivno vise one smijesne teme..postalo je preofirno bas
i Batva!![]()
Bar ti skracivanje postova napredujeBatva je napisao/la:Kaj sam sad zeznul?zlajci je napisao/la:Ma ne kolektivno,nego samo solinas!staragarda je napisao/la:i ja bi vas zamolio da se manemo svi kolektivno vise one smijesne teme..postalo je preofirno bas
i Batva!![]()
Efendića lagano na klupu, a Škahića na desnog beka i Veselinovića, ofanzivni vezni (desno). Momci ubiše.Pasha_car_aga je napisao/la:Bolje da nije, koga sad na klupu poslatzlajci je napisao/la:Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
neznamo ga metnut haman,zlajci nas bum naucilsolinas je napisao/la:Kaj sam sad zeznul?zlajci je napisao/la:Ma ne kolektivno,nego samo solinas!staragarda je napisao/la:i ja bi vas zamolio da se manemo svi kolektivno vise one smijesne teme..postalo je preofirno bas
i Batva!![]()
Efendića lagano na klupu, a Škahića na desnog beka i Veselinovića, ofanzivni vezni (desno). Momci ubiše.NKMramor je napisao/la:Bolje da nije, koga sad na klupu poslatzlajci je napisao/la:Skaha zavrsenmerak je napisao/la:Otkad nije neka pozitivna bomba novost odjeknula vrijeme je
Kako god krene,sada je Zeba visaksolinas je napisao/la:
jos da hoce gurnut ordagica ofanzivnije da mali pravi sataras od protivnika
ma jok..veselinovica ubaciti i dat mu defanzivnije zadatke..jak je na lopti,dobar tehnicar..da se ja pitam,zeba ostaje gdje jeste,ordagic igra liberazlajci je napisao/la:Kako god krene,sada je Zeba visaksolinas je napisao/la:
jos da hoce gurnut ordagica ofanzivnije da mali pravi sataras od protivnika
Završio sam ja sa svojim glupostima, na forumu ostajem čisto radi reda. Samo ozbiljno i maksimalno profesionalno.zlajci je napisao/la:I na tebe se prepucavanje odnosi,ali zbog profesionalnih obaveza prema izvjesnom portaluNKMramor je napisao/la:Efendića lagano na klupu, a Škahića na desnog beka i Veselinovića, ofanzivni vezni (desno). Momci ubiše.Pasha_car_aga je napisao/la: Bolje da nije, koga sad na klupu poslat
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.