FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admin » 03 maj 2010, 17:49

inicijatori destruktivne rasprave koja nema veze sa FK Sarajevo na ovoj temi biće nagrađeni trajnim banovima.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 03 maj 2010, 18:15

Bordo braco iz pouzdanih izvora sam saznao da smo zvanicno dobili 3 boda iz Tuzle... Gledajte Hayat u 19 sati.... Emisiju Hayat sport...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 03 maj 2010, 18:47

adnan_hzsa je napisao/la:Bordo braco iz pouzdanih izvora sam saznao da smo zvanicno dobili 3 boda iz Tuzle... Gledajte Hayat u 19 sati.... Emisiju Hayat sport...
Zar nije sutra zasjedanje?! :roll:
HSK Zrinjski Mostar

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 maj 2010, 18:51

Sutra je zvanicno :mrgreen: sta mislis sto je otpustena citava takmicarka komisija nego zato sto su donjeli drugaciju odluku od ove sto ce se sutra donjeti i prosli put se trebala izglasati ta odluka da nam daju tri boda samo se ovaj iz Tuzle digao i otisao pa je zbog toga prekinuta sjednica ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alibi

Post Postao/la alibi » 03 maj 2010, 19:02

adnan_hzsa je napisao/la:Bordo braco iz pouzdanih izvora sam saznao da smo zvanicno dobili 3 boda iz Tuzle... Gledajte Hayat u 19 sati.... Emisiju Hayat sport...
To se "znalo" od samog "slucaja",samo sto su se sve procedure trebale obaviti redosljedom zbog "neznalica" u kojekakvim komisijama.UEFA ima jasna pravila i to bi prije ili kasnije doslo na svoje.Ali posto je u ovoj zemlji sve naopako tako i ova jednostavna odluka je "cekala" ovako dugo........

Colorado

Post Postao/la Colorado » 03 maj 2010, 22:08

Vrijeme je doslo da dobijemo zasluzena 3 boda iz tz 8-) :evil:

Samo Saraj'vo :!:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 22:33

molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski :oops:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 maj 2010, 22:35

slani grad je napisao/la:molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski :oops:
ujeda so jeli tako
volim sto nas svi mrzite,djaba vam nemoze nas niko i nista unistiti
i kad samo najgori idemo u europu
i jos jedno slani grad jeli znas sta je kultura dijaloga?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 maj 2010, 22:39

Hairlija je napisao/la:
slani grad je napisao/la:molim boga da vam dodijele 3 boda pa da svi vide jos jednom kakvi ste smradovi..nama ti bodovi svakako nece trebat a vama cese odbit od glave jer necete u evropu ni sa ova 3 isprosena boda...lihvari sibicarski :oops:
ujeda so jeli tako
ima kulture dijaloga..isla bi ovako..
cega se pametan stidi-budala se dici :oops:
kako god..samo se nadam da ce nas klub istupit iz lige i odrzat obecanje...dosta je vise vase satrologije
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 03 maj 2010, 22:58

slani grad je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
ujeda so jeli tako
ima kulture dijaloga..isla bi ovako..
kako god..samo se nadam da ce nas klub istupit iz lige i odrzat obecanje...dosta je vise vase satrologije
Pa hajte vise molim vas.Sta cekate vise?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 maj 2010, 23:01

Ispade da je rivalstvo vas i fukara veće nego između TM, čudan je Gavarić :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 03 maj 2010, 23:08

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ispade da je rivalstvo vas i fukara veće nego između TM, čudan je Gavarić :lol:
Kakva nam oni mogu biti konkurencija,i kad su nam uopste bili konkurencija u bilo cemu onako,realno gledajuci!

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 03 maj 2010, 23:33

Evo glave ako si ti normalan i ako je tebi sasvim normalno da igrač pod suspenzijom može nastupiti.Nemoj bezveze tjerati inat kad znaš da nisi upravu i da krivci za to što će vam oduzeti tri boda, odnosno nama dodati (ako Bog da) su svi osim FK Sarajevo.Krivci su Gavarić, Sloboda,vaša uprava, Olimpik, Savez ali Sarajevo nikako a ti prizn'o to ili ne i sam znaš da je tako.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 maj 2010, 00:06

Cemu rasprave, cemu natezanja vise nedelja?! Slucaj je jasan ko dan, tri boda Sarajevu (0:3) ni po babi ni po dedi!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 04 maj 2010, 00:14

cole-ch je napisao/la:Cemu rasprave, cemu natezanja vise nedelja?! Slucaj je jasan ko dan, tri boda Sarajevu (0:3) ni po babi ni po dedi!
Ne mozes ti to dokazat covjeku koji zivi po pravilima sume a nema veze kakva su pravila UEFE i FIFE
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 maj 2010, 00:18

:lol:

Izgube dvije tekme i opet hoće bodove :lol:

Asocijacija: "daj mi markuuuuuu" :lol: "Nemaš" ? "Daj mi pola markeeee" :lol: "Opraću ti šajbuuuuu" :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

L!k@
Kontakt:

Post Postao/la L!k@ » 04 maj 2010, 00:18

slani grad je napisao/la: ima kulture dijaloga..isla bi ovako..
Ae budi realan kume, sve da istupi iz lige gdje ce? il se ugasit il igrat neku "svoju" kvazi ligu za pehar ni zasta vise... Svaki iole razuman mozak bi shvatio da je ono saopštenje fk slobode, fs tk, i centra tusanj, samo stvaranje pritiska da se donese neka nenormalna odluka ;) mislim da je ispisano 30+ stranica oko te utakmice bezveze... pravda prije il kasnije dodje na svoje, nikakva lihvarstva niti lobiji ovdje nisu radili niti je to bilo potrebno da se radi, ako je i bilo lobiranja i lihvarstva (a bilo je) to je bilo u tk i apelacionoj komisiji koji su donosili smjesne odluke, tumaceci tako fudbalska pravila na svoj nacin, povrijedjivajuci tako mnogo stvari... fk sloboda je pobijedila fk sarajevo na terenu dva puta ok to stoji... ali nazalost u onoj prvoj utakmici nastupio je igrac sa 3 zuta kartona i to se po pravilima registuje sa 0-3 za protivnika svugdje u svijetu tako i kod nas ;) pokusao sam ti malo pojasniti neke stvari.. zivio

EDIT:Sada SVAKOG četvrtog palićemo svjeće, sjećanje na Tebe nikad umr`jet neće! Počivaj u miru VEDRANE! 04.10.2009.-04.05.2010.
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 maj 2010, 00:58

slika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 04 maj 2010, 01:14

04.10.'09 - 04.05.'10 Vedran Puljić.
7.mjeseci braco moja :cry: :cry: :cry:

Istina za Vedrana !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 maj 2010, 01:31

Sjever pamti te Puljicu Vedrane!!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, atomskaNavika, benko21, bhfanatic14, bosnas_, Lecler, Vanja8 i 68 gostiju.