FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto je ovo sutnja na forumu,nije zar da gledate štrumfove ili nam je nestalo tema!?

- PitarBordo
- Kontakt:
Ja gledam čisto zbog travnjaka... možda vam na TV-u ovako izgleda zelen... ali ako ste pratili koliko su igrači na obje strane "izvrnuli" nogu, najviše negdje na 20 metara ispred sjevernog gola i gore uz istočnu autliniju na centru....
Da ne pričamo da je drastično manja travnata pokrivenost... Kad ovo uporedim i recimo protiv Lecha... Ili ako hoćete s kraja prvenstva protiv Slobode...
Da ne pričamo da je drastično manja travnata pokrivenost... Kad ovo uporedim i recimo protiv Lecha... Ili ako hoćete s kraja prvenstva protiv Slobode...
Samo Saraj'vo.
U provodu @zagorski u provodu, ugodna noć za šetnju i kaficu uz narginlu... furamo se na naše igrače
Razmišljam o ovoj našoj narednoj utakmici i, uprkos toj nekoj lošoj atmosferi, vjerujem da ako budemo na nivou možemo slaviti veoma lako.
Imamo vrhunskog golmana na golu, kad se sjetim šta je sve skidao protiv mostaraca, zatim su tu dva vrhunska stopera, računam tu Stepanova i Barbarića, jednu dosadnu zujalicu na desnom beku, jer Hebibović ima prednost nad svim ostalim bekovima koje imamo, i on je doveden kao moderni bek. Lijevo
U sredini mnogo kombinacija, ali ja bih stavio
---------------Alispahić---------------
---Radovac-------------Ikande------
Onda u napadu ito mnogo kombinacija, lijevo Krste, desno Dulja ili Bekić Am, i naravno ubojica u vrhu.
Bitno je da trčimo, da pokrivamo svaki milimetar terena, Wagnera zaustaviti i onog malog Menala, mislim da su im oni ključni. Probati loptu držati u svom posjedu što više, ali ne u odbrani nego u sredini terena.
Kad smo im mogli jednom nadtrčati i pobjediti, možemo opet.
A mi navijači, kada sudija označi početak utakmice sve ove probleme zaboraviti i maksimalno podržati one koji istrče na teren. Nema sjedenja nego samo pjevaj skači...
Volim te Saraj`vo!!
Razmišljam o ovoj našoj narednoj utakmici i, uprkos toj nekoj lošoj atmosferi, vjerujem da ako budemo na nivou možemo slaviti veoma lako.
Imamo vrhunskog golmana na golu, kad se sjetim šta je sve skidao protiv mostaraca, zatim su tu dva vrhunska stopera, računam tu Stepanova i Barbarića, jednu dosadnu zujalicu na desnom beku, jer Hebibović ima prednost nad svim ostalim bekovima koje imamo, i on je doveden kao moderni bek. Lijevo

U sredini mnogo kombinacija, ali ja bih stavio
---------------Alispahić---------------
---Radovac-------------Ikande------
Onda u napadu ito mnogo kombinacija, lijevo Krste, desno Dulja ili Bekić Am, i naravno ubojica u vrhu.
Bitno je da trčimo, da pokrivamo svaki milimetar terena, Wagnera zaustaviti i onog malog Menala, mislim da su im oni ključni. Probati loptu držati u svom posjedu što više, ali ne u odbrani nego u sredini terena.
Kad smo im mogli jednom nadtrčati i pobjediti, možemo opet.
A mi navijači, kada sudija označi početak utakmice sve ove probleme zaboraviti i maksimalno podržati one koji istrče na teren. Nema sjedenja nego samo pjevaj skači...
Volim te Saraj`vo!!
Boze podari nam srecu i razum u nedjelju!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nema se puno prostora za eksperimentisanje,najjaca sredina trenutno je po meni radovac-ikande-alispahic,jos je dobro sto se dulja vraca.
Podrske nece faliti sigurno,ali se bojim da cemo mi biti uskraceni za trud i zalaganje,mada se nadam suprotnom.
Podrske nece faliti sigurno,ali se bojim da cemo mi biti uskraceni za trud i zalaganje,mada se nadam suprotnom.
Jedva cekam subotu !
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
zar nije nedjelja !?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sto subotu? U nedjelju je tekma.spartan91 je napisao/la:Jedva cekam subotu !
Atromitos - Aik prekid, navijaci domacih uletjeli u teren i prekinuli utakmicu zahtjevajuci od svoje uprave da jos veceras potpisu fudbalskog maestra Milosa Stojceva uprotivnom nece napustati teren, i zapocet ce strajk gladju

Pyro is not a crime !
Lapsuszagorski je napisao/la:Sto subotu? U nedjelju je tekma.spartan91 je napisao/la:Jedva cekam subotu !

Jedva cekam nedjelju !
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
Trans navijača Atromitosa na večerašnjoj utakmiciTHEC je napisao/la:Atromitos - Aik prekid, navijaci domacih uletjeli u teren i prekinuli utakmicu zahtjevajuci od svoje uprave da jos veceras potpisu fudbalskog maestra Milosa Stojceva uprotivnom nece napustati teren, i zapocet ce strajk gladju![]()
![]()

hifans je napisao/la:Trans navijača Atromitosa na večerašnjoj utakmiciTHEC je napisao/la:Atromitos - Aik prekid, navijaci domacih uletjeli u teren i prekinuli utakmicu zahtjevajuci od svoje uprave da jos veceras potpisu fudbalskog maestra Milosa Stojceva uprotivnom nece napustati teren, i zapocet ce strajk gladju![]()
![]()

Pyro is not a crime !
Ali VrhTHEC je napisao/la:hifans je napisao/la:Trans navijača Atromitosa na večerašnjoj utakmiciTHEC je napisao/la:Atromitos - Aik prekid, navijaci domacih uletjeli u teren i prekinuli utakmicu zahtjevajuci od svoje uprave da jos veceras potpisu fudbalskog maestra Milosa Stojceva uprotivnom nece napustati teren, i zapocet ce strajk gladju![]()
![]()
![]()
![]()

U novi boj ...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma gotovo je sad za to ekspetimentisanje, drzat se Pirote i to je to. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Valjal mi ova hlopta 

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
U nedjelju je na Piroti koncert - pjeva Slavica.uNbx je napisao/la:Ma gotovo je sad za to ekspetimentisanje, drzat se Pirote i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Alen1987, Amidzaa, BatistutA19, boki86, bordobijeli, bordospartanac, brojjedan, bvsic, Cwirek, dark44, Galantni, galia95, Google [Bot], Hrasno15, itatabisine, kogmagie46, kraljlavova, ledesma, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MSOZ101, Noke995, r3m1, TOMCRAFT, Vanja8, voltron30, zagorski i 292 gosta.